Tutuksuz yargılanması tamamen serbest kaldığı anlamına gelmez. Yargılama neticesinde suçunun karşılığı cezaya hükmedilecektir.
Size karşı hala tehlike arzediyorsa savcılığa başvurun.
bebeginizi aldırdınızmı?
Hem seni dövüp gönderiyor hamile hamile. Hem bebeğini aldırtıyor zorla, hem babanı yaralıyor.
Böylesini Allah yarattı demeyip deşmek lazım da, o zaman o kanunlar aynı şekilde bize işlemez. Biz yeriz müebbeti, böyleleri de salıverilir. Bizim ülkemizde adalet kesinlikle yok.
Bebegi aldırdınız sanırım okuduklarıma göre. Bunu nasıl yapmış olduğunuza inanamıyorum.
Eşiniz çok kötü bir insan olabilir ama bir cana nasıl kıydınız. O sizi istemiyor diye siz bebeginizden nasil vazgećtiniz?
Bu arada eşinizin bunlari sebepsiz yaptigini düsünmüyorum. Yani insan durduk yere hamile karısını neden dövüp bıraksın. Hadi o bırakıyor alkolik, madde bagimlisi vs olsun. Ailesi durduk yere buna göz yumar mı? Orasani bilemedim.
Bence sizinde karşı tarafa bunları yaptıracak bir hareketiniz vs olması gerekli. Tabi bunu normal şartlar için söylüyorum. Ne şartlarda veya nasıl biri ile evli olduğunuzu bilmeden.
Babanızı neden yaralı? Kendinizde tehlikede iseniz bunu göstererek koruma kararı cıkartabilirsiniz diye biliyorum. Yanlış bilgi vermek istemem.
Allah kolaylık versin. Adalet topaldır yavaş ilerler ama elbet gidecegi yere ulaşır. Biraz zaman alsada eşiniz cezasız kalmayacaktır. Delil toplamaya bakın.
En fazla para cezasi alir, bu ulkede kac kisi darp ya da adam yaralamadan yatiyor ki... siz bir an once boşanip kurtulmaya bakin.
Defalarca yalvardım ne olur aldırmayalım diye 20 gün boyunca aldır ne yaparsan yap dedi son gün imza atmaya geldi o gün de aldırmayalım dedi güvenmedim sonra bir gün önceden de hesabımdaki parayı çekmiş babam kızdı oda babama tehtitler küferler etti. hastane günü yaraladı karakoldan da tekrar mesaj attı o bebeği aldır diye zorunda kaldım yani kötü insandı ailesinin dolduruşuna geldi.Anne babası çok cahil insanlar..
Şu psikolojide, bu olayların içinde hamilelik,loğusalık tek başınıza iyice buhrana saplanırdınız zaten yapamazdınız bence. Avukatınız var mı , o tutuksuz yargılanmaya ne dedi?CrazyMother nerdesin yetiş
İş yerindeyim kimseye belli etmek istemiyorum gözlerim doluyor sürekli çok zor ünler geçirdim benim yaşadığımı inşallah kimse yaşamaz..
Bak calisiyormussun da keske bebeginden vazgecmeseydin canım benim.
Hakkında hayırlısı olsun. Umarım tez zamanda atlatırsin bu dönemi.
Zorunda kaldım.Çünkü o beni terk etti hamileyken boşanmak istdiler ailesi başka birini sevdiğini istanbuldan yeni bir kızla evlendirmek istediklerini söylediler..
İnşallah böyle birşey olmaz off çok kötüyümm ya çok üzülüyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?