Herkes bebeği aldırmasaydın demiş ama bence isabet olmuş,
Böyle bir manyakla bir ömür bağ oluşturacak bir çocuk bu hayatta isteyeceğiniz son şeydi bence.
Hem herşeyde bir hayır vardır.
Adalet konusunda ise evet bu ülkede adalet yok.
Bu duruma itiraz edemez miyim.Uzaklştırma alsam çıkar mı.
Yine ayni yere geliyoruz. Her seyin normal oldugunu dusunelim, adamda bir hastalik sorun yok diyelim. Karisinda hata var diyelim. O zaman kadin hatali oldugu icin bu davranisi hakediyor mu?Farkındaysanız orada nasıl biriyle ve ne sartlarda evli oldugunu bilemeden diye yazdım. Üstelik eşinin psikolojisi bozuk olabilir,alkolik olabilir, madde bagimlisi olabilir bunlarida not düştüm. Bu ve buna benzer seyler yoksa insan neden eşini dövsün? Hasta olması lazım degil mi?
Ben orada herseyin normal oldugunu dusunursek dedim. Erkek cok normal iyi bir eşti diyelim. O zaman karsi tarafta bir gariplik vardir ki bu olaylar gelişmiş. Ben bunu soyledim. Hanımefendinin zor günler yasamasında kendisini suçlamadım. Lütfen yargılamak yerine tekrar dikkatli bir sekilde okuyun. Çocugunuz var mı bilmiyorum ama annelik öyle bir duygu ki kendi canından vazgecersin bebeginden vazgecemezsin. Hanımefendi yasadigi zor durumlardab ötürü vazgecmek zorunda kalmış. Bu onun suçu degil. Ve cektigi acinin eminim tarifi bile yoktur.
Ben bu sözlerimde kadini suçlamiyorum. Dikkat edin lütfen.
Ceza yargılamasında asıl olan tutuksuz yargılanmadır. Tutuklu yargılanma istisnadır. Buradan ve kanun maddelerinden yola çıkarak, salıverilme kararına itiraz edilemeyeceği sonucuna varıyorum. Ceza üzerinde çalıştığım bir alan değil, bu nedenle bu alanda çalışan bir avukattan yardım almanızı öneririm.
İçim parçalandı ya okurkenÇok üzüldüm.. Dua edicem size gerçekten adalet yok ama ilahi adalete güveniyorum sabredin inşallah çok mutlu olursunuz
Temyize gidin.
Adalet gerçekten yok yahu, hemşire kızı yaralayan manyağı da serbest bırakmışlardı. Bütün manyakları salıveriyorlar.
Hayir ben dayagi hak ediyor demiyorum. Tabiki hak etmiyor. Benim bu sozu soylemekteki niyetim olaylarin gelişme sebebini ögrenmek. Yani bu olaylar neden yasaniyor sebebi ne ?Yine ayni yere geliyoruz. Her seyin normal oldugunu dusunelim, adamda bir hastalik sorun yok diyelim. Karisinda hata var diyelim. O zaman kadin hatali oldugu icin bu davranisi hakediyor mu?
Kimse dayagi haketmez bundan bahsetmek istedim
Fark etmez sadece ben merak ettimNe fark eder ne olduğu?
Bebegi aldırdınız sanırım okuduklarıma göre. Bunu nasıl yapmış olduğunuza inanamıyorum.
Eşiniz çok kötü bir insan olabilir ama bir cana nasıl kıydınız. O sizi istemiyor diye siz bebeginizden nasil vazgećtiniz?
Bu arada eşinizin bunlari sebepsiz yaptigini düsünmüyorum. Yani insan durduk yere hamile karısını neden dövüp bıraksın. Hadi o bırakıyor alkolik, madde bagimlisi vs olsun. Ailesi durduk yere buna göz yumar mı? Orasani bilemedim.
Bence sizinde karşı tarafa bunları yaptıracak bir hareketiniz vs olması gerekli. Tabi bunu normal şartlar için söylüyorum. Ne şartlarda veya nasıl biri ile evli olduğunuzu bilmeden.
Babanızı neden yaralı? Kendinizde tehlikede iseniz bunu göstererek koruma kararı cıkartabilirsiniz diye biliyorum. Yanlış bilgi vermek istemem.
Allah kolaylık versin. Adalet topaldır yavaş ilerler ama elbet gidecegi yere ulaşır. Biraz zaman alsada eşiniz cezasız kalmayacaktır. Delil toplamaya bakın.
Erkek cok normal iyi bir eşti diyelim. O zaman karsi tarafta bir gariplik vardir ki bu olaylar gelişmiş. Ben bunu soyledim.
Kesinlikle öyle katiliyorum bunlari yapmaya tabiki hakkı yookk.İşte çok normal biri olsa, kadinda problem olsa bile bunlari yapmaya hakki yok. Yapıyorsa da zaten normal biri değildir. Normali anlasamiyorsa bosanmaktir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?