çok kötü durumdayım

Bu adamdan çocuk doğurmamakla en doğru kararı vermişsin.İnan bir an imza vermedi sanıp korktum.
Bebek olsaydı bu adam ömür boyu hayatına kabus gibi çökecekti,belki ileride seni çocukla tehdit edecekti.
İnşallah hayatından tamamen çıkar,sen de bir an evvel yeni bir hayata başlarsın.

Bence de isabet olmuş. Adam gitsin başkalarıyla sürtsün, bu kadın da o herifin çocuğuna hayat boyu baksın....yok öyle bir dünya.

Bu duruma itiraz edemez miyim.Uzaklştırma alsam çıkar mı.

Ceza yargılamasında asıl olan tutuksuz yargılanmadır. Tutuklu yargılanma istisnadır. Buradan ve kanun maddelerinden yola çıkarak, salıverilme kararına itiraz edilemeyeceği sonucuna varıyorum. Ceza üzerinde çalıştığım bir alan değil, bu nedenle bu alanda çalışan bir avukattan yardım almanızı öneririm.

Yine ayni yere geliyoruz. Her seyin normal oldugunu dusunelim, adamda bir hastalik sorun yok diyelim. Karisinda hata var diyelim. O zaman kadin hatali oldugu icin bu davranisi hakediyor mu?
Kimse dayagi haketmez bundan bahsetmek istedim

Cok Tesekkur ederim bir caresi lazim tekrar tutuklanmasini istiyorum elini kolunu sallayarak geziyor.hersey tamam bu kadar basit mi adalet yok mu yaa uzaklastirma istesem karakola imza atmaya cagirirlar demi cagirsinlar istiyorum.

Son düzenleme:
Hepsi geçecek canım. Dedim ya sabır sadece sabır.. Müthiş bir adalet sistemimiz yok malesef ama sen yinede elinden geleni ardına koymayacaksın konuştuğumuz gibi. Düşünüp düşünüp kafaya takma bu konuyu. Yaşadığımız hergün değerli kendine zehir etme.. Ben hep yanındayım

Yine ayni yere geliyoruz. Her seyin normal oldugunu dusunelim, adamda bir hastalik sorun yok diyelim. Karisinda hata var diyelim. O zaman kadin hatali oldugu icin bu davranisi hakediyor mu?
Kimse dayagi haketmez bundan bahsetmek istedim
Hayir ben dayagi hak ediyor demiyorum. Tabiki hak etmiyor. Benim bu sozu soylemekteki niyetim olaylarin gelişme sebebini ögrenmek. Yani bu olaylar neden yasaniyor sebebi ne ?

Çok üzüldüm size babanıza inşallah en kısa zamanda herşey hayatınızda yoluna girer.Bir üye eşinizin bunları sebebsiz yaptığını düşünmüyorum demiş yok artık dedim gerçekten insanlığı geçtim bari üyeliği herkese vermeyin kk ekibi herkesin bir haddi olmalı yorum yaparken.
Farzetin ki 2 kişi tarafından bir bayana tecavüz girişimi yapıldı hadi biri kötü idi diğeri de mi kötü idi derler değil mi .Adaleti bilmem ama insanlar çok kötü

İnsanın rahat ve özgür yaşamaya da hakkı yok artık, yuh! Hayır, adam potansiyel bir psikopat işte, nasıl için el verir salıvermeye...

Sonra ben Amerika hayalleri kurunca, "Manyak mısın ya, ülkemiz gibisi var mı?" demesinler...

Bir psikopat ser..sizin bunları yapmak için herhangi bir nedene ihtiyacı yok. Olsa bile bunlarin hiçbirini yapmaya hakkı yok zaten.

Erkek cok normal iyi bir eşti diyelim. O zaman karsi tarafta bir gariplik vardir ki bu olaylar gelişmiş. Ben bunu soyledim.

İşte çok normal biri olsa, kadinda problem olsa bile bunlari yapmaya hakki yok. Yapıyorsa da zaten normal biri değildir. Normali anlasamiyorsa bosanmaktir.

İşte çok normal biri olsa, kadinda problem olsa bile bunlari yapmaya hakki yok. Yapıyorsa da zaten normal biri değildir. Normali anlasamiyorsa bosanmaktir.
Kesinlikle öyle katiliyorum bunlari yapmaya tabiki hakkı yookk.
Benim amacım sadece olayların neden böyle gelistigini ögrenmek. Sebebi ne olursa olsun şiddete karşıyım.
Olayları anlatmamıs arkadas yani şu oldu bu oldu dememiş nedenlerini veya esinin hep boyle oldugunu vs. Adam her sekilde psikopat orasi kesinde bu olaylarin böyle gelismesinin sebebini ogrenmek istedim ben yanlış anlaşılmısım ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…