Allah yardımcın olsun canım. Ne kadar zor oldugunu az cok tamin edebiliyorum. Seni suçlamıyorum haklı olabilirsin. Zor günler yaşıyorsun. Rabbim o yavrucugun canına sebep olan herkese iki dünyada da rahat yüzü göstermesin inşallah.İnan bana hala atlatamadım aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyo o baba olacak hiç bişey yapmadi babami yaraladi ordan da karakolda bana mesaj atti bebegi aldir imzami attim diye istemedi baska kizlarin pesine dustu daha biz bosanmadan.
Inanmiyorum yaa bide babanimi yaraladi!!! Babana kurban olsun karaktersiz! Allahim ne vicdansiz insanlar var su hayatta yaEşim beni 1.5 aylik hamileyken annemgilin evine gece yarisi dovup bir pjama ile atti anne babasi ile birlikte gitti ona yalvardim seni seviyorum diye hamilelik psikolojisi iste hic unutamiyorum bebegimi ve beni istemedi sensiz oh ne rahatim gibi konustu ayrilicaz diye bebegimi yasal surede kurtaj yaptirmak zorunda kaldim geldi imza atmaya aldirmayalim diye konustu ama son gun hic bisey degismedi.
Size anlatmamıştım.Bir gün öncesinde babamı tehtit etmişti. Babamı yaraladı.babam yoğun bakımda kaldı ölüyordu. hastane günü çok zor zamanlar geçirdim.iki ay oldu hapisten tutuksuz yargılanma süreci vermişler .Bu kadar kolay mı herşey.Adalet istiyorum .
Çok kötü durumdayım..İçim yanıyor.
Ne olur fikir verin görüşlerinize ihtiyacım var çok üzülüyorum..
Beni yanlış anlama ama nasıl bir aileler? Yani kürt,çingene,laz vs.Ailesi akrabalari cok guzel bir sey yapmis gibi .. baba diye hitap ediyorlar cikti hapisten oh bugun bayram gunumuz diye kutluyorlar.adalet yok mu.
Herseyi akrabalarinin gazıyla yapiyor olabilir. Bu ne bicim aile yapisi anlam veremedim. Bir tane karakterli insan yok mu sulalelerinde. UtanmazlarAilesi akrabalari cok guzel bir sey yapmis gibi .. baba diye hitap ediyorlar cikti hapisten oh bugun bayram gunumuz diye kutluyorlar.adalet yok mu.
Cahil aileler canim cok eski kafalrBeni yanlış anlama ama nasıl bir aileler? Yani kürt,çingene,laz vs.
Bende bi kadinin agzindan boyle seyler ciktigina inanamiyorum.Bebegi aldırdınız sanırım okuduklarıma göre. Bunu nasıl yapmış olduğunuza inanamıyorum.
Eşiniz çok kötü bir insan olabilir ama bir cana nasıl kıydınız. O sizi istemiyor diye siz bebeginizden nasil vazgećtiniz?
Bu arada eşinizin bunlari sebepsiz yaptigini düsünmüyorum. Yani insan durduk yere hamile karısını neden dövüp bıraksın. Hadi o bırakıyor alkolik, madde bagimlisi vs olsun. Ailesi durduk yere buna göz yumar mı? Orasani bilemedim.
Bence sizinde karşı tarafa bunları yaptıracak bir hareketiniz vs olması gerekli. Tabi bunu normal şartlar için söylüyorum. Ne şartlarda veya nasıl biri ile evli olduğunuzu bilmeden.
Babanızı neden yaralı? Kendinizde tehlikede iseniz bunu göstererek koruma kararı cıkartabilirsiniz diye biliyorum. Yanlış bilgi vermek istemem.
Allah kolaylık versin. Adalet topaldır yavaş ilerler ama elbet gidecegi yere ulaşır. Biraz zaman alsada eşiniz cezasız kalmayacaktır. Delil toplamaya bakın.
Farkındaysanız orada nasıl biriyle ve ne sartlarda evli oldugunu bilemeden diye yazdım. Üstelik eşinin psikolojisi bozuk olabilir,alkolik olabilir, madde bagimlisi olabilir bunlarida not düştüm. Bu ve buna benzer seyler yoksa insan neden eşini dövsün? Hasta olması lazım degil mi?Bende bi kadinin agzindan boyle seyler ciktigina inanamiyorum.
Herifin hamile karisini dovup annesine birakmasi icin ne gibi bi sebebi olabilir mesela? Sizce bunu reva gormesi hangi sebepte uygundur?
Biz bosuna adalet bekliyoruz ya. Ulkenin kadini kadina sahip cikmiyor ki erkeklerden insanlik gorelim.
Ne fark eder ne olduğu?Beni yanlış anlama ama nasıl bir aileler? Yani kürt,çingene,laz vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?