çok kötü hissediyorum ev sahibim ne der sizce????

sonbaharyaGmurlari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
1.022
342
83
Konya
mermeritin üzerine sıcak tencere koydum iz çıktı.
duvara mum damlattım ama oya aldım kapandı lekesi.
kapının arkasında ufak bir kırık meydana getirdim çünkü hızı çarpmıştım ve arkasında sehpa vardı ama onu da bir şekilde boyayla hallettim.
ama mermerite çare yok.sizce değiştireyim mi yoksa öyle kalsın mı?
ev sahibi zaten her ay kirayı peşin alıyor.titiz de biri söylesem kesin değiştir der ama ben masraf yapmak istemiyorumsonuçta kiraya verdiyse bazı şeyleri de göze almalı.mermeritteki yanık izinin hiç bir sakıncası yok sadece görüntü olarak hoş olmuyor.sizin fikriniz nedir?değiştimeli miyim?
siz olsanız ne yapardınız?

o evi satın alır vicdanımı rahatlatırdım, başka türlü tamir et et bitmiycek hasarlar

evden çıkana kadar kullanın öyle,
çıkacağınız zaman ev sahibiyle görüşür parasını verirsiniz o gönlü nasıl istiyorsa öyle yaptırır.
bence şimdi masraf yapmanıza hiç gerek yok

kullanan sizsiniz ( $imdilik )
soylemenize gerek yok
çikacaginiz zaman ne derse onu yaparsiniz

kiraya verdi diye suçmu etti ev sahibi
neden kiraya verdiyse goze alacak diyorsunuz

kullanan sizsiniz ( $imdilik )
soylemenize gerek yok
çikacaginiz zaman ne derse onu yaparsiniz

kiraya verdi diye suçmu etti ev sahibi
neden kiraya verdiyse goze alacak diyorsunuz

kesinlikle katılıyorum size . yani olur insanız kırarız dökeriz ama sizin düşünce biçiminiz çok yanlış bence de. Birgün bir eviniz olsa ve kiraya verseniz küçücük zarar gelse üzülürsünüz sonuçta emek alınteri var her köşesinde. Bence karşılıklı iyi niyetle halledersiniz bilmiyordum öyle olacağını çok üzüldüm kusura bakmayın dersiniz belki canınız sağolsun der belki de ödetir bunu bilemeyiz ama kul hakkı denen şey var söylememezlik etmeyin bence en son çıkarken en azından...

bir kiracı olarak "evi kiraya verdiyse bazı şeyleri göze alacak" cümlesini doğru bulmuyorum.. ancak sizden mutlaka depozito almıştır evi kiralarken..çıkarken söylersiniz eğer bir problem görürse depozitonuz yanar en fazla.. ama bayağı masraf da açmışsınız ufak kazalarla kendinize..

ben düşünce biçimimin yanlış olduğunu sanmıyorum kadın eve geliyor mutfakta poşetleri kaloriferin arkasına koyuyorum duvara bitişik kadın diyor bunu buraya koyma duvarın boyası çizilir.sinirleniyorum ama bişey demiyorum çok karışıyor eve

kadıın haklı olduğunu söylemiyorum ama sadece şunu düşünün sizin bir eviniz olsa ve kiraya verseniz olsun kırsın döksün canı sağolsun diyebilir miydiniz ?

demem tabiki ama kadını bir görsen aman şöyle yapma aman böyle yapma be de diyorum madem bu kadar kıymetli evin müze yap hiç kiraya verme

yine de takdir edersin ki bu seni haklı çıkarmaz memnun değilsen evini ev sahibini değiştirebilirsin canım özgürsün sana emanet orası sonuçta

sırf bu yüzden insanlar yeni evlerine boş perde asıyor kiraya vermemek için.bence orası size emmanet ve güzel kullanmalısınız yada olan oldu sizde çıkarken depozite almazsınız ev sahibide tamir ettirir

Ev sahibine ister simdi soylersiniz ister cikarken, ama mutlaka bildirilip gereken neyse yapilmalidir. Ya depositonuz yanar, ya cebinizden yaptiginiz hasarin tamir parasi cikar, ya da kadin sizi affeder, artik orasi ev sahibine kalmis.

Ben de arkadaslar gibi kiraya verdiyse goze alacak zihniyetini dogru bulmuyorum. 2 evimiz kirada. Bizim kiracilar boyle dese cok sinirlenir ciksin gitsinler evden o zaman derim. Siz ustunuze alinmayin bunu ama yani ev sahibi olarak dusunmesi bile cok sinir bozucu. O evler havadan yagmiyor, insanlar calisip kazaniyorlar, kiraciysaniz ayni ozeni gostereceksiniz, ha gosteremezseniz cikarsiniz evden.
Bir de her ay kirayi gununde odemek lutuf degildir, olmasi gerekendir. bunu da sanki arti birsey yapiyormussunuz gibi yazmanizi da yanlis buldum. Velhasili, bana yaptiginiza ve dusuncenize vicdaninizi rahatlatmak icin kilif ariyormussunuz gibi geldi.

Merhaba, öncelikle çok ince bir oto boyacıların kullandığı 1000-1200 numara zımpara ile iz olan yeri, iz çıkana kadar yavaşça zımparala. Sonra, oto pasta cilası ile cilalarsan eski haline dönecektir. İnşallah sizdede işe yarar. Kolay gelsin.

Eve hasar veren sizsiniz o yuzden maddi hasari karsilamak size duser,ev sahibiden kaynaklanan bir durum degil.Ayrica kiraya verecekse bazi seyleri goze almali demissiniz bu sozunuze katilmiyorum bizde kirada oturduk zamaninda duvara bir civi bile cakmadik zarar olmasin diye cunku o ev bize emanet.

Baska bir konuda ornek vermistim oturmus oldugum sitede bir abla butun parkeleri yikamis parkeler su gecirdigi icin 6 ay icinde kabarmis kullanilmaz hale gelmis ev sahibiden yapmasini istediler fakat ev sahibi kabul etmedi hakli olarak cunku kiraya verdigi zaman evin butun ici dort dortluk yapilmisti sifir evdi daha once hic kimse oturmamisti,simdi o parkeleri kiraci yaptiracak.

Duvar çizilmesine varana kadar incelemesi hoş değil, ama evi nasıl teslim aldıysanız o şekilde teslim etmeniz gerekir. Yani hasar verdiyseniz hasarınızı gidereceksiniz aksi halde depozitonuz yanar.

Evi kiraya verdiyse göze alacak düşüncenizde yanlış. Kolay ev sahibi olunmuyor...

Kiralık ev ararken arka sokağımda çok şık bir ev bulduk,dört dörtlük,sahibi yaşlı ,yalnız ,dairenin alt katında oturan bir kadın
annemle girdik içeri ev naftalin kokuyor ,kadın o yaşta mis gibi temiz,evi süperdi,konuştuk anlaştık .akşama eşim gitcek kontrat yapmaya ,kadın mahallede beni sormuş,göstermişler kapı çaldı aa kadın evime geldi,
kontrole gelmiş :)
dediki eşyana evine bakmaya geldim ,temizmisin diye .
Hergün balkonu yıkıycaksın,ses gürültü yapmıycaksın,gelen gidenin çok olmıycak ,mutfakta balık pişmiycek dolaplara siner ,annem ve ben ağzımız açık dinliyoruz,kadın gitti,eşimi aradım ben vazgeçtim dedim,gitme .daha ilk günden böyle yaparsa ben yandım hergün gelir evi inceler bu kadın dedim.
Sizin ev sahibinizde belli ki titiz biraz bu konularda ,ama herkesin malı kendine kıymetli tabi,söylemelisiniz bence ,yada çıkarken depozitoya filan sayar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…