- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
mermeritin üzerine sıcak tencere koydum iz çıktı.
duvara mum damlattım ama oya aldım kapandı lekesi.
kapının arkasında ufak bir kırık meydana getirdim çünkü hızı çarpmıştım ve arkasında sehpa vardı ama onu da bir şekilde boyayla hallettim.
ama mermerite çare yok.sizce değiştireyim mi yoksa öyle kalsın mı?
ev sahibi zaten her ay kirayı peşin alıyor.titiz de biri söylesem kesin değiştir der ama ben masraf yapmak istemiyorumsonuçta kiraya verdiyse bazı şeyleri de göze almalı.mermeritteki yanık izinin hiç bir sakıncası yok sadece görüntü olarak hoş olmuyor.sizin fikriniz nedir?değiştimeli miyim?
siz olsanız ne yapardınız?
mermeritin üzerine sıcak tencere koydum iz çıktı.
duvara mum damlattım ama oya aldım kapandı lekesi.
kapının arkasında ufak bir kırık meydana getirdim çünkü hızı çarpmıştım ve arkasında sehpa vardı ama onu da bir şekilde boyayla hallettim.
ama mermerite çare yok.sizce değiştireyim mi yoksa öyle kalsın mı?
ev sahibi zaten her ay kirayı peşin alıyor.titiz de biri söylesem kesin değiştir der ama ben masraf yapmak istemiyorumsonuçta kiraya verdiyse bazı şeyleri de göze almalı.mermeritteki yanık izinin hiç bir sakıncası yok sadece görüntü olarak hoş olmuyor.sizin fikriniz nedir?değiştimeli miyim?
siz olsanız ne yapardınız?
kullanan sizsiniz ( $imdilik )
soylemenize gerek yok
çikacaginiz zaman ne derse onu yaparsiniz
kiraya verdi diye suçmu etti ev sahibi
neden kiraya verdiyse goze alacak diyorsunuz
kesinlikle katılıyorum size . yani olur insanız kırarız dökeriz ama sizin düşünce biçiminiz çok yanlış bence de. Birgün bir eviniz olsa ve kiraya verseniz küçücük zarar gelse üzülürsünüz sonuçta emek alınteri var her köşesinde. Bence karşılıklı iyi niyetle halledersiniz bilmiyordum öyle olacağını çok üzüldüm kusura bakmayın dersiniz belki canınız sağolsun der belki de ödetir bunu bilemeyiz ama kul hakkı denen şey var söylememezlik etmeyin bence en son çıkarken en azından...
ben düşünce biçimimin yanlış olduğunu sanmıyorum kadın eve geliyor mutfakta poşetleri kaloriferin arkasına koyuyorum duvara bitişik kadın diyor bunu buraya koyma duvarın boyası çizilir.sinirleniyorum ama bişey demiyorum çok karışıyor eve
yine de takdir edersin ki bu seni haklı çıkarmaz memnun değilsen evini ev sahibini değiştirebilirsin canım özgürsün sana emanet orası sonuçta
((ben zaten çok konuşamam savunamam kendimi değiştir derse değiştiririm sence der mi değiştir?
((ben zaten çok konuşamam savunamam kendimi değiştir derse değiştiririm sence der mi değiştir?
ben düşünce biçimimin yanlış olduğunu sanmıyorum kadın eve geliyor mutfakta poşetleri kaloriferin arkasına koyuyorum duvara bitişik kadın diyor bunu buraya koyma duvarın boyası çizilir.sinirleniyorum ama bişey demiyorum çok karışıyor eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?