çok kötü hissediyorum ev sahibim ne der sizce????

eve girerken ayrıca bi kapora ödemediniz mi? eğer o görüntüden siz rahatsız olmuyorsanız evi boşaltırken büyük ihtimal verdiğiniz kaporadan verdiğiniz zarar mikatrı düşülür ve iade size öyle olur ama kapora vermediyseniz evi aldığınız gibi teslim etmek zorundasınız verdiğiniz kira oturma bedeli eve verilen zarar bedeli değil...

Tamam o kiraya verdi de siz de kirada oturduğunuzu bilerek daha dikkatli kullansanız evi? Mesela kapı arkalarına çakılan duvara çarpmasın diye tahtalar var (adını unuttum)
Valla bizim dairede sıfır oyüzden annem de çok titizleniyo ki içini kendileri inşaattan alıp yaptırdıkları için oluşacak hasarda kiracının karşılamasını istiyolar. Haklılar da şahsen.
Sıcak tencere iz çıkarır sonuçta ve o iz mümkünatı yok geçmez, ee ev sahibi o kadar para dökmüş haliyle değiştirmenizi isteyecektir. Daireden çıkacağınız zaman halledilir tabii bu tür boya, çizik, kırıklar.

Ama bence biraz daha dikkatli davranın

seneler öncesi yaşadığım yerde bir komşum vardı.evine ilk gittiğimde şok olmuştum.hiç bir dolabın düğmesi,kulpu kalmamıştı.duvarlar çizik içindeydi.marleyler kalkmıştı ve bizler bu evlere sıfır olarak oturmuştuk.daha o zaman yatırım için ev alıp kiraya vermenin anlamsız olduğunu anlamıştım.o evin sahibine açıkçası çok üzülmüştüm.kendi evleri olsa o kadar zarar verirlermiydi bilmiyorum

konu sahibinin düşünce tarzına ise şok oldumne demek kiraya veriliyorsa bazı şeyleri göze almak gerekir,dikkat etmek o kadar mı zor da eve bu kadar zarar verdiniz

esimle benmde bi evimiz kirada suan kiracimiz oturuyor.kirilmiyomu bseylet dokulmuyormu e haliyle..cokbuyuk bi sorun cikmadikca sadece telefndan ve gerekirsede cebimizden odeyerk hallediyoruz.bu durumlar birazda kiracidan cok ev sahiplerinin tutumuyla ilgili.ben kira odeyip kiraci olmanin zorlugunu bi sekilde sıkıntısını anlamayan ev sahiplerinin bu gibi durumlari biraz yukardan degerlendirdigini dusunuyorum.sende hic bi derdm var dye dusunme..
bi sekilde halledilr.olmadi cikarken ztn halledilmek durumunda..takma arkadsm sorun deme..

Eve girerken depozito verdiyseniz eve verdiğiniz zararlar o depozitodan karşılanır.
Şuan mermeri değiştirmeye gerek yok.
Ayrıca kiraya verdi diye her zarara ziyana eyvallah çekecek hali yok.
Adı üstünde ev sahibi.
Evin zarar glmesini ister mi kabul eder mi hiç.
Hangi ev bedava yada kolay alınıyor ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…