Çok kötü hissediyorum kendimi

Kızmayın ne olur ama, nasıl yüzünüz tuttu da üç gündür tanıdığınız adama benden hoşlandın mı diye sorabildiniz? Çok küçük düşürücü değil mi bu?
Düpedüz ben her türlü tamamım, peki sen beni kabul ediyor musun diye sormak resmen.

Kızmayın ne olur ama, nasıl yüzünüz tuttu da üç gündür tanıdığınız adama benden hoşlandın mı diye sorabildiniz? Çok küçük düşürücü değil mi bu?
Düpedüz ben her türlü tamamım, peki sen beni kabul ediyor musun diye sormak resmen.

Yok kızmıyorum ama ben netlik seviyorum karşımdaki insanın tavrı farklı sözleri farklı bende sordum 1.5 aydır çünkü. Yani küçük düşeyim diye sormadım net bilmek için sordum

Sizi takip eden görüşmek isteyen telefon numarasını veren ve sizi beğendiğini söyleyen adama benden hoşlanıyor musun diye ne amaçla sordunuz merak ettim. İlanı aşk etmesinş mi beklediniz. Önce arkadaş olup sizi tanımak sonra ilerlemek istemiş olabilir. Hoşlanıyor musun sorunuzu beğenmemiş olması da yüksek olasılık.

Böşverin dengesizmiş işte sizinle ne alakası var, beğendim deyip telefonunuzu isteyen o değil mi? Uzak durun bence.

Sizi takip eden görüşmek isteyen telefon numarasını veren ve sizi beğendiğini söyleyen adama benden hoşlanıyor musun diye ne amaçla sordunuz merak ettim. İlanı aşk etmesinş mi beklediniz. Önce arkadaş olup sizi tanımak sonra ilerlemek istemiş olabilir. Hoşlanıyor musun sorunuzu beğenmemiş olması da yüksek olasılık.

Ama işte sanki bir dengesizlik vardı bu soruyu sorma amacım tavırlarına netlik anlamak için bu suçum sanırım 😪

Belli yaşlaedayiz iş güç var bunu istemek hakkım herkesin hakkı ayrıca tanımadan istemiyorum ki ama üzüldüm o zaman neden 1.5 aydır hem öyle davranıp konuşmaya başlayınca dediği dediğini tutmuyor sanırım nirl

ha işte bak, bu çok çaresiz bir elektrik bu elektriği verme, adam senle evlenmek istesin ya, sen neden zor bulmuş gibi davranıyosun?
1,5 ay nedir ki?
adamda suç yok bak ben de sevmem hemen evlilik meraklısı olunmasını.

Böşverin dengesizmiş işte sizinle ne alakası var, beğendim deyip telefonunuzu isteyen o değil mi? Uzak durun bence.

Yani benden hoşlanıyor musun diye sordum diye burayı okuyunca aptallık etmişim ama kötü niyetim yoktu netlik vermek içindi hiç bozuntuya vermedim ama ağladım zoruma gitti

ha işte bak, bu çok çaresiz bir elektrik bu elektriği verme, adam senle evlenmek istesin ya, sen neden zor bulmuş gibi davranıyosun?
1,5 ay nedir ki?
adamda suç yok bak ben de sevmem hemen evlilik meraklısı olunmasını.

Yok ama ben evlilik meraklısı gibi davrandım evlilik hiç açmadım ki

Adam muhtemelen seçenekleri değerlendiriyor. Sen de o seçeneklerden birisin.

Bence takip kısmını abartarak yazdı. Tekrar okur musun? Bu yorumuna şaşırdım. 🤔
1 buçuk ay takip eden adamdan korkarım ben ya. Sosyal medyadan değil, basbaya gerçek hayatta takip etmiş adam.

Benden hoşlanıyormusun diye sormaktaki amacınız neydi? Acemisiniz sanırım bu işlerde ya da yaşınız 20 nin altında

Back
X