E
edo24
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Aria
bende ailemden zamanında tam bi sevgi şefkat görmedim yani ne gençkızlımı nede çocukluğumu yaşadımsenağlama aliemde sevgi şefkat ilgi hiç bişey görmedim bende.ozaman 17 yaşındaydım evlendim şimdi 24 yaşındayım evlendim 1 çocuk annesi oldum ama ben değişmedim aynı ben aynı hüzünlü ben değişen bişey yok gençkızlığımdaki sorunlar devam ediyo yine sana anlatmak istediğim ailen nekadar sevgi göstermesede sevgiyi erkeklerde bulamazsın bence hiç bir erkek güvenilir deyil bence seven erkek dokunmaz dokunamz kıyamaz yanimirmirmirmir eyer gerçek aşksa tabi daha ilk günden bunu yapan biri bence sevgi düşünmüyo erkeklerin çoğu sadece kendilerini düşünüyo bence seven erkek elbet vardır ama seven erkek kıyamaz zarar vermek istemez bence mantıklı düşün karar ver.sen anlarsın sana olan sevgisi sadece kendi ihtiyaçını karşılamakmı yoksa sevdiği içinmi ben yine diyorum seven adam sevdiğini beklerr tüm erkekleri gebertmek lazım
klava:heleki sevgiyi hiçe sayıp anlamayıp sadece kendi zevkleri düşünen erkekleri
klava: