• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötü hissediyorum:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Aria
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güzelim sen niye 2 haftadır tanıdığın bir çocuğun evine gidiyosun ki. görüşeceksen dışarda görüş. erkekler basit düşünürler evime geliyosa o da istiyo der. senin böyle bir niyetin yoktu eminim, ama biz kadınlar çok safız işte. çok duygusal düşünüyoruz elimizde olmadan.

şimdi durmuşsun ama cinsel öfke diye bir şey vardır. bu çocuk seni gerçekten sevse bile sevişme sırasında öyle bir raddeye gelir gözü hiç bir şeyi görmez olan olur. görüşeceksen bundan sonra dışarda görüş, öyle tenha kafelerde bile değil kalabalık yerlerde görüş. seni daha fazla kullanmasına izin verme canım. ayrılman daha hayırlı gibi görünüyor, ama onun gerçek yüzünü görmeden ayrılırsan hep içinde ukte kalır. istersen görüş bi süre daha ama katıyyen bir daha böyle bir şeye izin verecek ortamlara dahi girme.

şukadarını söylim benim 5 yıllık ilişkim var ben bile henüz evine gitmiş değilim çok ciddiyim iyi yürek ve güven var sizdeee.. anne babandan ilgigöreedin diye ilgi gösteren birine yakınlaşman sence nekadar doğru?? ayrıca sana elbettte iltifatlar edicek elbette güzel mesajlar atıcak çünkü bu çocuğun senden beklentiisi var ve emin ol senin zayıf noktanı çok iyi yakalamış bu çocuk nerdenm ibiliyorum çünkü bi surat asmayısla herşe i kendi lehine çevirebiliyor.. yol yakınken duygularınla değil mantığınla hareket et senin iyiliğin için..

Bak önce kendine sor seviyor muyum diye... Cevap "hayır" ise hemen ayrıl. Yok "evet" ise al karşına bu şahsı hissettiklerinin bir bir anlat.. Bir daha evine gitmeyeceğini bu yakınlaşmaların asla olmayacağını söyle. Aksini söylerse bana ters de ayrıl. Tamam derse bi bak bakalım yine böyle eve atma tarzında yaklaşımları var mı? Varsa hemen ayrıl hemen hemen..

böyle giderse bekaretini kaybedeceğin kesin gibi....
erkekler deşifre etmeyi pek severler, rezilliklerinin farkına da asla varmazlar, bu olayı erkeklik güç gösterisi olarak çok kişiye anlattığına eminim...

şimdi ne yapman gerekiyor, hiç birşey evet hiç birşey olmamış gibi bu çocuğu hayatından silerek okuluna gidip gelecek hayatına bu olaydan ders alarak devam edeceksin....

erkekler bu olayı anlatırlar ama çoğu kimse pek inanmaz ya da inanmak istemezler sende insanların bu duygusunu kullanıp başını dik tutarak yaşamaya devam etmek zorundasın...

tatlım dilerim bu sana ders olmuştur....eğer bu konuda sana gelipde birisi birşey söyleyecek olursa "reddettim diye intikam almaya çalışıyordur" demelisin....

yaptığın gençlik hatasının geri dönülmez olmaması çok güzel, işte bu sebepden sana pahalıya mal olmasına izin verme güzelim

sen sıkma kendını ve kotuseyler dusunme daha onune kımler kımler cıkar
daha kötusu olabılırdı cnm

ONUN AKLI SENİ YATAGA ATMAKTA GİBİ GELİYOR BANA...
insan sewgiliyken yatmayı fln öyle düşünmüyor ve seni kırmak istemediği halde
istemedigin halde zorlamış..
sonra kafanı vurmamak için ayrıl gitsin ilgiyi baskasında da göreceksin unutma..
hayattaki tek erkek o degil..

ayrılmayı düşünüyorsan neden korkuyorsunki...eğer o senle yasadığını özelini sağa sola anlatacak kadar pişkin terbiyesiz biriyse sende yüz vermedim der çıkarsın işin içinden..ya da bana ahlaksız şeyler teklif etti bende kabul etmeyince seni elaleme rezil ederim dedi beni razı etmeye çalıştı ama benden bişey göremeyince bunları uydurdu dersin...

ama okuyunca direk aklıma geleni söyleyeyim bir erkek gerçekten çok ciddi niyetle yaklaştığı kızla bu kadar erken dönemde birşeyler paylaşmak istemez kıyamaz ona...senin ailene karşı vicdan azabı çekmene bile dayanamaz ve seni böyle bişeye itmez....sana gelince ateşle barut bir arada durmaz kendini suçlamaktan vazgeç...eğer gerçekten seviyorsan ayrılma derim ama onun evine gitme dışarda görüşün dışarda hiçbir zaman evindeki kadar ileri gidemez...

en büyük hatayı onun evine giderek yapmışsın ki çocuk da senin herşeye hazır olduğunu ve naz yaptığını düşünmüş.nazını artırınca vermeyeceğini anlamış ve sana yolu vermiş...........

yani tüm mesajları ve ilgisi seni yatağa atmak içinmiş güzelim..... sen de kendini onun evine giderek hafif kız imajı oluşturmuşsun gözünde.......

kızların erkeklerin evine gitme amacı bellidir (istisnalar dışında)....bundan sonra dikkat et canımın içi bu minik ayrıntılar hayatını karartabilir....

akıl verin bana kızlar nolurr kafayı yicem :( ben hiç kimseyle öpüşmemiştim bile hayatımda, ona da demiştim bunu "beni deli eden de bu belki" demişti..
nasıl ayrılcam ben yaa :( ayrılınca yine tek basıma kalakalcam böle hiçbişeimi hiçkimseye anlatamadan, arkadaslarımla da o kadar yakın olamıyorum herşeyimi anlatacak kadar, belki de aileden öyle bir ilgi görmediğim için karşımdakilere de veremiyorumdur bu yuzden hep ilgiye ac yasıycam belki de... senağlama senağlama[/QUOTE]

canım seni daha fazla üzecek şeyler yaşamadan bitir bu ilişkiyi gerçekten seven bir erkek cananını üzmez kullanmaz çünkü ne olacağımız bellimi ki ''ölümde var'' ayrılıkta. sen tertemiz hayaller kuran mutlu olmak ilgilenilmek isteyen ve hak eden bir genç kızsın.ister yobaz densin ister gerici şahsım adına söylersem ben ''bekarete'' önem verenlerdenim.ama erkek açısından değil kadının kendine olan saygısından ötürü bu düşüncem.demişsin ya kimse ile bişiy paylaşamıyorum yakınlık ilgi alaka kuramıyorum ailemle bile diye. ya şu an birlikte olduğun gençle bu iletişimi cinsellik tutku ve heyecandan ötesine, içtenliğe değere saygıya vardırabiliyormusun hayır.
demem o ki canım insan ne ederse kendine eder allahın veridiği aklı fikri lütfen yerinde kullan ve heyecan ve beğenilme duygusuna kapılıp yanlış bişiy yapma.lütfen seni yargıladığımı felen sanma sen yaşadıklarını bizlerle paylaşmış ve üzüldüğünü bunaldığını dile getirmişsin bende bundan daha fazla üzülmeni istemediğim için nacizane fikirlerimi paylaştım uygulamak nazarı dikkate almak da almamakta sana kalmış.

sevgiyle kal.

çocuk iyiki daha fazlasını yapmamış
zararından neresinden dönersen kardır
hemen ayrıl....
bana seni sevmiyo gibi geldi

inanın yazdıklarınız o kadar iyi geldi ki anlatamam, mantığımı harekete gecirdiniz ..
ama ben nasıl aklımdan cıkarıcam yapamıyorum bir turlu :(

inanın yazdıklarınız o kadar iyi geldi ki anlatamam, mantığımı harekete gecirdiniz ..
ama ben nasıl aklımdan cıkarıcam yapamıyorum bir turlu :(

yaparsın yaparsın yeter ki iste sonuçta ''değerli bir aşk yaşamamışsın ki o sadece senin kadınlığına aşık olmuş''bu kadar adi birini hala mıh gibi aklında tutmak istiyorsan sen bilirsin canım.

yaparsın yaparsın yeter ki iste sonuçta ''değerli bir aşk yaşamamışsın ki o sadece senin kadınlığına aşık olmuş''bu kadar adi birini hala mıh gibi aklında tutmak istiyorsan sen bilirsin canım.

haklısın.............

canım şimdi üzülüyorsun ilerde dua ediceksin bizlere emin ol
aşk acısı öyle böyle geçiyor ama sana zarar verirse bunun acısı ömür boyu geçmez senden
geleceğini psikolojini sosyal yaşamını aklına her ne geliyorsa etkiler...

yaa allah aşkına ver cep telini ben sana hergün çok güzel mesajlar yazim ver mail adresini ben sana süper mailler atim hergün seninle konuşim ilgilenim fakat bu çocuktan ilerdeki geleceğin için sağlığın için en önemlisi kendin için LÜTFEN UZAK DUR

yaa allah aşkına ver cep telini ben sana hergün çok güzel mesajlar yazim ver mail adresini ben sana süper mailler atim hergün seninle konuşim ilgilenim fakat bu çocuktan ilerdeki geleceğin için sağlığın için en önemlisi kendin için LÜTFEN UZAK DUR

hıhh belinaycım nede güzel yazmışş
erkekler çok uyanık canım
sakın sana iyi şeyler söylediği için seni seviyo zannetme
:kahve:

kötükedihüsokızzım bekaretin elden gidecekkaydirigubbakcemile

:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

Yeterince tanımadığın bir adam gerçekten büyük bir yanlış yapmışsın...
bence de ayrılmalısın onun niyeti apaçık belli
ileride seni tehdit edebilir
bence daha fazla risk alma ve bitir :delphin:

Back
X