• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötü hissediyorum:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Aria
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım ilk günden üstüne atlaması heleki bunu ikinci kez tekrarlaması hiç hoşuma gitmedi :1no2:
Bence sen buna deki şimdilik birbirimizi tanıyana kadar böyle şeyler yapmanı istemiyorum eğer yapacam diyorsan şimdiden söyle ayrılalım bana bu davranışlar hiç hoş gelmiyo falan de
hem ne demek ayrılınca tehdit eder falan suç onda değil mi hem tehdit ediyo diye bu kişiyle devam edersen çok kötü şeyler olur haberin olsun
bence erkek arkadaşına söyle daha bu tür şeyleri yaşamanız için çok erken amacını öğrenmeden bu ilişkiye devam etme :kahve:
birde sakın ama sakın bir erkeğe bu kadar bağlanma ve güvenme ne olacağı hiç belli olmaz a.s.

aa deli mi ne öyle atlanır mı yahu
sen de bişey yaşamak istemiyosan bunun şartlarını oluşturma lütfen
ne işin var evinde madem kendine ve ona güvenmiyosun?
hem dur deyince durmamak ne demek, illa kafasına bişey mi atman lazım durdurmak için
film seyretmek, birlikte ev işi yapmak çok keyifli şeyler biliyorum ama sonu böyle nahoş olacaksa olmazzz..!!
anne baba sevgisizliğini de başka şeylerle tatmin et bence, bunun için asla bir erkeği sığınak olarak görme tamammı tatlım doğru diil çünkü

güzel kardeşim senin bu arkadaşın insana hiç güven vermiyor. niyeti ciddi olan insan böyle şeyler düşünmez ailende bulamadığın sevğiyi onda arama çünkü onda bulamazsın.Sevgi korumaktır, sevvigi sabretmektir, sevgi fedakarlıktır. O seni düşünmeden sana saldırıyor eminim istediklerini vermeyince seni kendinden yavaş yavaş uzaklaştıracaktır. Kendine gül bu günlerini arama kurtul ondan.

bırak bence hemen hem yalnız değilsin bu sitede çok samimi arkadaşlıklar kurabilirsin erkek o işi görünceye kadar peşinden koşar daha sonra ardına bakmadan gider

canım ayrıl bence ılk gunden bu nasıl ı tavır
tek derdı o gıbı geldı
burda gecır canım vaktını sıkıntını

iki haftadır tanışıyormuşsunuz, yani gönderdiğin sinyallerin ne demek olduğunu anlamayacak kadar yeni. seni evine davet ettiğinde kabul etmeni muhtemelen sende istiyorsun diye algılamıştır. eğer ilişkine devam edeceksen ki bence etme, daha sert olmalısın yoksa ne olduğunu anlamadan sevişiverirsin....

iradeli ol ve onu aklından çıkart....
arkadaşlar gerekenleri söylemişler zaten daha fazla yazmama gerek yok!

yazılacak ne varsa söylenecek ne varsa hepsini sana söylemiş arkadaşlar senden bayağı büüğüm bırak kızım ondan sana hayır değil şer gelir

bence 1dk bile düşünmene gerek yok
şu dk'dan itibaren bitir
senin zayıf noktandan istifade ediyor
seni sabahları msjlarla falan uyandırması hep bundan
sendeki ilgi açlığını gidererek kendi başka açlığını tatmin ediyor
diğer sayfaları okumadım ama sanırım daha yaşın küçük
ileride çok pişman olursun
kendini kullandırma
aslında anladığım kadarıyla sen de farkındasın durumun,ama bunu bile bile 2. kez gitmişsin
sende de kabahat var...nasıl gidersin evine?

Daha ilk görüşmenizde böyle yaptıysa ileriki buluşmaları düşünemiyorum :oklava: eğer pişman olacağın bir hata yapmak istemiyorsan hemen ayrıl sana ondan sadece zarar gelir..Akıl vermek bana düşmez ama bir dahada öyle her çıktığının evine gitme neler duyuyoruz haberlerde..yerimseniben Umarım en kısa zamanda hakettiğin insanı ve mutluluğu bulursun :1hug:

cnm bazı erkek cinsleri kız arkadaşla görüşmeyi sadece öpüşüp koklaşmaktan ibaret olduğunu düşünüp.sürekli eylem içerisindedirler.sen onu kaybetmemek için istemediğin şeyleri yaptıkça kendine olan saygını yitireceksin.eminim sana baskı yapıyor.hatta bunun normal olduğunu bile sana kabul ettirmeye çalışıyor olabilir.sakın düşme tuzağına.erkek milleti istediğini alır.sonra sende istedin yaşadık bitti deyiverir.aşk sevgi akıllarına bile gelmez.çok dikkatli ve iradeli olmak lazım böyle durumlarda.yüce rabbim hepimize akıl fikir vermiş onu kullan.bazı hataların dönüşü yoktur.ilerde beyaz bir gelinlik giyeceksin.onu üzerinde başın dik taşımak varken.bir anlık heveslere kurban gitme.

panik yapma hemen insanın sevdiği insanla böyle şeyler yaşaması gayet normal ama ben yazdıklarından ona fazla güvenmediğini hissediyorum.öyleyse ondan ayrılmadan önce zamana düşünmeye ihtiyacın olduğunu söyle ilişkini o zaman enine boyuna düşün.Ve ayrılırsam söylermi diye düşünme.Korkunun ecele faydası yok.Yaşadıklarından asla pişman olma.Seni büyüten yaşadıkların.Yaşadıklarının arkasında dur.Korkma korkuyla hayat mı geçer.?Ha birde erkek arkadaşının fazla ilerlemeyiz demesine kanma hiç belli olmaz,zor durumlara düşme akıllı ol.

eminim sözlerimiz seni hic etkilemeyecektir ama yinede aklında bulunsun simdi bitiremezsen bir daha kendin hic bitiremezsin ve cok pişman olursun .. cok benzer seyler yasadım bi şekilde bitmedi ve 8ay oldu simdi hic bitiremiyorum cünkü ilkler hep ayrıdır özeldir bastaki gibi sevgim saygımda olmadığı halde bırakamıyorum kendime yakıstıramıyorum cünkü cok özel seyler yasayıp bunları tekrar baskasıyla yasamayı düşündüğümde iğreniyorum kendimden dediğim gibi biran önce bitir ilerde üzüleceğine simdi üzülürsün ve bi hata yaptım dogrusunu bulabildim diyebilirsin.. ilerde bu sansın olmaz..

:1no2:vallahi kardeşim bazen duygulara gem vurmak zordur ama bence yaptığın yanlış zaman kötü insanlara güven yok ailen ile sorunların olabilir ama asla erkek arkadaşını sığınacağın bir liman olarak görme benden sana abla tavsiyesi pişman olacağın şeyler yapma daha çok gençsin anladığım kadarıyla erkekler zaten herzaman daha fazlasını ister yasakkelimeve kadının duygusal yanı ağır bastımı bundan faydalanmak isterler nediyeyim rabbim sana doğruyu göstersin.

bu konuyu actıktan sonra burda da herkes aynı seyi söyleyince bırakma kararı alıp ona söylemiştim "devam etmek istemiyorum" diye. bunu söylediğimden beri yavaş yavaş kopuyoduk zaten, ve simdi tamamen ayrıldık. yaklasık 1 ay filan oluyo galiba, ya da 3 hafta, ama kendimi çok iyi hissediyorum, iyi ki bırakmışım diyorum. onunla olduğumdan cok daha mutluyum, çünkü kafam rahat. onunlayken hep soru işaretleri vardı kafamda ve cok huzursuz yapıyodu bu beni, şimdi şükürler olsun ki çok alışmadan kurtuldum diyorum. birlikte gecirdiğimiz günleri düşündüğümde "devam etseymişiz kesin hayatımı karartırmıs bu" diyorum ben de artık, gözüm açıldı şimdi yeniden, onula kör olmuştum sanki o ne dese doğru gibi geliyodu.
Hepinize ne kadar teşekkür etsem azdır kızlar.....

eminim sözlerimiz seni hic etkilemeyecektir ama yinede aklında bulunsun simdi bitiremezsen bir daha kendin hic bitiremezsin ve cok pişman olursun .. cok benzer seyler yasadım bi şekilde bitmedi ve 8ay oldu simdi hic bitiremiyorum cünkü ilkler hep ayrıdır özeldir bastaki gibi sevgim saygımda olmadığı halde bırakamıyorum kendime yakıstıramıyorum cünkü cok özel seyler yasayıp bunları tekrar baskasıyla yasamayı düşündüğümde iğreniyorum kendimden dediğim gibi biran önce bitir ilerde üzüleceğine simdi üzülürsün ve bi hata yaptım dogrusunu bulabildim diyebilirsin.. ilerde bu sansın olmaz..

evet söylediklerinize hak veriyodum ama bi yandan da bitirmek istemiyodum, sonunda doğru kararı verdiğime inanıyorum...
özellikle kendisi benzer seyler yasamıs olup benimle paylaşanlar, benim gözümü açtınız. çok ama çok tesekkürler...

bu konuyu actıktan sonra burda da herkes aynı seyi söyleyince bırakma kararı alıp ona söylemiştim "devam etmek istemiyorum" diye. bunu söylediğimden beri yavaş yavaş kopuyoduk zaten, ve simdi tamamen ayrıldık. yaklasık 1 ay filan oluyo galiba, ya da 3 hafta, ama kendimi çok iyi hissediyorum, iyi ki bırakmışım diyorum. onunla olduğumdan cok daha mutluyum, çünkü kafam rahat. onunlayken hep soru işaretleri vardı kafamda ve cok huzursuz yapıyodu bu beni, şimdi şükürler olsun ki çok alışmadan kurtuldum diyorum. birlikte gecirdiğimiz günleri düşündüğümde "devam etseymişiz kesin hayatımı karartırmıs bu" diyorum ben de artık, gözüm açıldı şimdi yeniden, onula kör olmuştum sanki o ne dese doğru gibi geliyodu.
Hepinize ne kadar teşekkür etsem azdır kızlar.....

neyse ki çok fazla anın filan olmamış... ama zamanla geçiyor işte sen de gördün...
ve hatanı farkedip daha kötüsünü de yaşamadın... hayattan ders aldın... en güzel kısmı bu ve kendini hiç kötü hissetme...

mutsuz olduğun bir ilişki yaşayacağına yaşama daha iyi zaten ...

biz iki haftadır filan tanısıyorduk, yakın arkadastık sadece, 1 hafta önce aşkını itiraf etti bana, arkadasken de buluşuyorduk dısarda, geziyoduk filan guzel geciyodu. sonra aşkını söyledikten sonraki gun de buluştuk, evine gittik, ona guvenmistim o yuzden kabul ettim gittm evine..sadece yemek yaparız yeriz filan demiştik.:1no2:

2 haftadır tanışıyorsunuz ve 1 haftadır çıkıyorsunuz..Arkadaşım sana bravooooo, nasıl güvenip evine gidebiliyorsun ki , hiçmi tv seyredip ,gazete okumuyorsun ....2 haftadır tanıdığın birinin evine gitmek akıl alır birşey değil ...Belki çocuk psikopat nasıl güvendin ..Evine gidersen , sende onun gözünde oun yarattığı ortama uyum sağlamış olursun tabii ki de...

Back
X