• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötü hissediyorum:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Aria
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok ilişkim vardı...
Bir mesajı bile okusam nasıl mutlu olurdum...
Annemde babamda kardeşlerimde hep benden istediler...
Bir günde takdir etmediler beni....
Ilkdefa bei seven biri çıkmıştı...
Bana da ne vaadler ne söz vermeler....
Ama yalanmış.. Hepsi...
Daha annemin kucagına oturup saçlarımı okşayıp gönlümce aglayıp boşalamadım ben...
Daha babam bir gün gelipte bana sarılmadı...
Kızım derdin varmı diye....
Ilk defa biri sevmişti beni ama oda zehirini boşalttı bana...
Bir allaha sığınıyorum oda günahım çok dıye beni terk ederse...ondan korkuyorum..

canim son sözün cok etkiledi beni ama sakin korkma bizim rabbimizin merhameti okadar geniski senin ne kadar cok günahin olursa olsun o seni kesinlikle ama kesinlikle birakmaz hic üzülme tabi Allah affeder diyede koyvermemk lazim o ayri ama Allah u teala kendisinden ümidimizi kesmemizi hicbirzaman istemiyor o bize anamizdan babamizdan daha merhametli ben bir anneyim cocuklarima olan merhametimi düsündükce Allahim diyorum ne büyüksün sen senin merhametinden sual olunmaz diyorum sende böyle negatif düsünme ne olur basina gelen kötü seyleride sinavin olarak gör sakin ama sakin Allahin seni terkedecegini düsünme asil o zaman yalniz kalirsin Allah dertlerini hafifletsin sana sabir versin hakkinda hayirlisini versin ins

canım ya iş cinsellik oldumu yazıkki işin boyutları değişiyor. Seninle 2 haftada bunu yaşamaya çalışan insandan sana gözyaşı gelir. Tabiki hayatına başka kimsenin girmemesi erkek arkadaşına cazip geliyor ve kaldıki şuanda sarılacak bir kol ve yaslanacak bir omuz ve dahası sevgi istiyorsun. Ailem soğuk davranıyor diyorsun birde sen yakınlaş bakalım onlara sen sarıl anneciğinin koynuna babacığının yanaklarına. Sen sokul ne olucak.

Senin istemediğin birşey sana bir şekilde zorla yaptıran kişi her kim olursa olsun ondan uzak dur. Duygu sömürüsü ya da zorbalıkla olması farketmez sonuçta senin istemediğin bir durum yaşanıyor.

ailendeki sıkıntıyı neden erkek arkadasınla olan ilişkiye bağladın anlamış değilim :delphin:
Her anne babayla mutsuz olan illa birileriyle bişeyler yasamak zorunda mı kaydirigubbakcemile
çocuk nasıl bi çocuk senin kadar bilemeyiz ;acizliğinden faydalanıyor da olabilir..
Evine gitmeden bi flört edin bakalım , hala eve çağırmakla filan ısrar ederse bilki niyeti farklıdır..
Ay yok ben erkekler ile ilgili iyi şeyler düşünemiyorum kusura bakma benneyaptımki

bir insan anne ve babasından sevgi şefkat görmeyince...
Başka bir insanın ilgisi şefkatı seni hayata bağlıyor...
Burda mantık işlemiyor...
Onun sevgisinden mahrum kalmak korkutuyor....
çünkü seni sevdiğini söyleyen biri var...
Seni seven biri var...
Sana güzel sözler söyleyen biri var...
Onu kaybetmek istemessin....
Belki sizler sevgi dolu bir yuvada büyüdünüz ama ben büyümedim...
O yuzden bir küçücük ilgi insanı mutlu eder

Bilmiyorum sizin sorunlarınızı ne kadar biliyor bu insan ama
Zaaflarınızdan faydalanmak istiyormuş gibi geldi bana..
Sevgili sevgilidir..ebeveyn ebeveyndir..
Hiç bir zaman nasıl annem kocamın yerini alamazsa kocam da annem olamaz..
İnsanın zaafları bazen seçim yapmaya iter
Fakat seçeceğiniz insan yine kendiniz olmalısınız
Bir başkası değil..
Zaaflarınız yalnız size zarar verir çünkü
Bir başkasına değil.

hala mesajlar atıyo bana, gunun her saati her yaptığını yazıyo, ne yaptığımı soruyo, bazen sevdiğini yazıyo, her mesajında aşkım, bitanem yazıyo offf ayrılmak istiyorum ama onun bi mesajını okuyunca yine kafam karışıyo. ondan ses cıkmıyorken, kendi halimde düşünüyorken "kesin ayrılcam" deyip ayrılık mesajı yazıyorum, tam göndercem elim kaç kere gidip geliyo yapamıyorum.. Allah'ım akıl fikir ver bana...

canım sen onun sana söylediği güzel sözlere kanıyosun, herkesin güzel şeylere ihtiyacı vardır sana hak veriyorum ama erkek arkadaşın sana o güzel şeyleri verebilecek kapasitede değil, sadece üç beş güzel sözle seni yola getirmeye çalışıyor, aşkım bitanem derken samimi değil, ama sen o güzel sözlere ihtiyacın olduğu için o samimiyetsizliği göremiyorsun, aklını kullan, istediğin güzel şeyleri sana verebilecek başka insanlar da var dünyada

Benden küçük olduğunu düşünerek sana bir kaç nasihat vermek istiyorum canım

İnan hayatın boyunca, istersen 50 tane erkek arkadaşın olsun, istersen bir dünya arkadaşın, eşin, dostun olsun ama hiç biri senin ailenin sana verebileceklerini veremez.
Herşeyden önce ailen sana sevgisini göstermiyor diye seni sevmiyor anlamına gelmez ki..
Başına bişey gelse yanında olacak ilk kişi annen olur, baban olur.
İlgisiz, sevgisiz büyütülen çocuklar ne yazık ki bazen farkında olmadan büyük hatalar yapabiliyorlar.
Dışarıdan gördükleri en ufak bir ışığa düşüncesizce akıp gidiyorlar.
Ailen suçsuz demiyorum şimdiye kadar sana sevgilerini göstermeseler bile, şuna inan onlar hep senin yanında olacak, onlar seni herkezden çok daha fazla sevecek..
Dışarıda kötü niyetli çok fazla insan var ve senin gibi sevgiye aç insanlar onlar için nimet..
Lütfen kardeşim kendine dikkat et.

2 hafta dır tanıdıgın birinin evine nasıl güvenip gidiyosun canım aman dikkat et avcılara

canim son sözün cok etkiledi beni ama sakin korkma bizim rabbimizin merhameti okadar geniski senin ne kadar cok günahin olursa olsun o seni kesinlikle ama kesinlikle birakmaz hic üzülme tabi allah affeder diyede koyvermemk lazim o ayri ama allah u teala kendisinden ümidimizi kesmemizi hicbirzaman istemiyor o bize anamizdan babamizdan daha merhametli ben bir anneyim cocuklarima olan merhametimi düsündükce allahim diyorum ne büyüksün sen senin merhametinden sual olunmaz diyorum sende böyle negatif düsünme ne olur basina gelen kötü seyleride sinavin olarak gör sakin ama sakin allahin seni terkedecegini düsünme asil o zaman yalniz kalirsin allah dertlerini hafifletsin sana sabir versin hakkinda hayirlisini versin ins

sğolcanım....
Artık benim tek amacım o....
Allah beni duyyor beni görüyor dıyorum...
O annedende babadanda herkesten ama herkesten daha merhametli diyorum...
Artık sadece allaha yalvarıyorum...o bırakmaz beni diyorum...
Herkese sevgilemle...

sonunda soyledim ona, "devam etmek istemiyorum böyle" dedim..

sonunda soyledim ona, "devam etmek istemiyorum böyle" dedim..

En iyisi canım benim en iyisi:teselli:
Hakkında hayırlısı olmasını diliyorum ama lütfen böyle şeyler düşünüp kendini kullandırtma, ilk adımı attın zaten tebrik ediyorum seniŞeniz

daha tanışmanızın ertesi gününde yakınlaşmaya çalışan bu adam seni görse görse ancak bir cinsel obje gibi görüyor demektir.

tabii ki kendini kötü hissedersin aranızda aşk bile yok bir gün evvel tanışmışsınız

bu adamla ilişkini devam ettirirsen her buluşmaya seni görmek için değil senden faydalanmak için gelir

çok geçmez aldatıldığını da öğrenirsin ve o zaman çok geç olur incinen gururunla yıkılan özgüveninle mahvolursun

nasıl bir cesarettir adamdaki anlamadım yeni tanıştığı ve ilişkinin bir adının bile konulmadığı dönemde sana bunları yapsın

uzak dur ve irtibatını kes

Sen istemedigin sürece sana zorla bişiler yaptıran biri seni gerçekten sevmiyordur, asıl mesele bu bence cnm...

Bu durumdan rahatsız oldugunu bildirmeliydin ona, kimse için kendini üzme ..

En büyük aşklar bile gelip geçiyor inanki:delphin:

canım ya iş cinsellik oldumu yazıkki işin boyutları değişiyor. Seninle 2 haftada bunu yaşamaya çalışan insandan sana gözyaşı gelir. Tabiki hayatına başka kimsenin girmemesi erkek arkadaşına cazip geliyor ve kaldıki şuanda sarılacak bir kol ve yaslanacak bir omuz ve dahası sevgi istiyorsun. Ailem soğuk davranıyor diyorsun birde sen yakınlaş bakalım onlara sen sarıl anneciğinin koynuna babacığının yanaklarına. Sen sokul ne olucak.

guzel diosun ama yaklastığım zaman da bi işe yaramıyor ki, derdimi anlatsam da hiç bi faydaları olmuyo, bişeimi paylaşsam basarılı olsam filan hemen gecistiriliyo... anneme bi derdimi anlattığım zaman hiç bir cözüm üretemiyo, aksine daha beter hissettiriyo beni, babam basından savacak sevaplar veriyo, ikisi de konusmanın derinine inmekten kacıyolar.. kendi aralarında da böyle zaten o yüzden hiç anlaşamıyorlar ki...

cok uzuldum cnm yaa:1no2:
sığındığım adam derken evlenmismiydiniz yoksa ilişkiniz mi vardı sadece??

abi dediğim guvendiğim evli bi tanıdığım var ona anlattım, bana "erkek bu, illa ki daha fazlasını isteyecektir o zaman cok pişman olursun" dedi, ama nası ayrılcam yaasenağlama

sen yanlış üstüne yanlış yapıyorsun..korkuyorum ki yakında sen "eyvah hamile kaldım,napiyim" diyede bi konu açacaksın...güvendiğim abi dediğim birine anlattım bunu diyosun..güzel kardeşim aslında seni bu anlamda istismar edebilecek birine gidip kendi ağzınla anlatmışsın,ya okuldakiler duyarsa die endişe ediyosun bide..ne diyim..aklını başına topla..erkeklerin köküne kıran girmedi..eğer çok sevgi ihtiyacı hissediyosan git bi huzur evine yada çocuk esirgeme kurumuna o insanlarla ilgilen..hem onlara bi faydan olur,hem kendini terap i edersin bacım..:oklava:

En iyisi canım benim en iyisi:teselli:
Hakkında hayırlısı olmasını diliyorum ama lütfen böyle şeyler düşünüp kendini kullandırtma, ilk adımı attın zaten tebrik ediyorum seniŞeniz

cok saol canım, destege cok ihtiyacım var su an...

sebebini sordu, ben de "kötü hissettiriyor" dedim "en azından ara verelim" dedim o da "tamam istediğin kadar ara sana" dedi, yani bitmiş oluyo di mi:1shok: bu kadarcıkmış demek onun gözündeki değerim senağlama

sebebini sordu, ben de "kötü hissettiriyor" dedim "en azından ara verelim" dedim o da "tamam istediğin kadar ara sana" dedi, yani bitmiş oluyo di mi:1shok: bu kadarcıkmış demek onun gözündeki değerim senağlama

Hadi geçmiş olsun inan taktıgına degmez:delphin:

sen yanlış üstüne yanlış yapıyorsun..korkuyorum ki yakında sen "eyvah hamile kaldım,napiyim" diyede bi konu açacaksın...güvendiğim abi dediğim birine anlattım bunu diyosun..güzel kardeşim aslında seni bu anlamda istismar edebilecek birine gidip kendi ağzınla anlatmışsın,ya okuldakiler duyarsa die endişe ediyosun bide..ne diyim..aklını başına topla..erkeklerin köküne kıran girmedi..eğer çok sevgi ihtiyacı hissediyosan git bi huzur evine yada çocuk esirgeme kurumuna o insanlarla ilgilen..hem onlara bi faydan olur,hem kendini terap i edersin bacım..:oklava:

ama bu cok onceden tanıdığım biri guvendiğim biri ...

Bak gördün mü işte canım benim , sevse hemencecik diyebilir miydi bunu benneyaptımki
Sevse ikinci gün yapmaya da kalkmazdı o terbiyesizliği de neyse:oklava:
Sen başındayken dön ki sonra pişman olma :teselli:

Back
X