• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötü hissediyorum:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Aria
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kotu bı tecrube yasamıssın canım ama bunu atlatıp hayatına devam etmen lazım
bundan sonra erkeklere daha mesafelı davranman gerektıgınıde ogrenmıssındır umarım

Cocugun niyeti bozuk güzelim, senin suanki ruh halinden faydalaniyor!:delphin:

Hayir sende isteyerek pismanlik duymadan yapsan tamam diyecem, senin hayatin senin tercihin, fakat bu serefsiz (kusura bakma) senin iyi niyetini, su anki caresizligni suistimal ediyor kullaniyor bir bakima...sakin buna daha izin verme....Çok üzgünüm çoook

Def et gitsin ve sunu unutmaki seni gercekten seven bir adam sana ve düsüncelerine saygi duyar.:kahve:

zararın neresinden dönersen kardır bebeğim sen en iyisini yapmışsın 2 dün ağlarısn bilemedin 2 ay ağlarsın ama ömür boyu sürecek vicdan azabından kurtulursun..anladım akdarıyla sen bişileri yaşamak istemiyosun ve yaşarsanda pişmanlık hissedecek bi yapın var.sana layık olacak biri elbet karşına cıkacaktır sabret canım benim...bende çok gördüm ailesinden ilgi fazla göremeyip tesadüfen tanıştığı veya arkadaş tanıstırması veya okul arkadaşlığı ilişkiler başlıyo ve o el oğlunun tatlı sözleri timsah göz yaşları insanın iiçini acıtıyo ve ne yazıkki saf duygularla kanıyo insan.sanki dünyada seni seven bi oymuş gibi oluyo..
yaşın sanırm daha küçük eğer öleyse önünde daha nice senler olucak belli bi yaşa geldiğinde insan gerççekten geride bııraktıklarına dönüp gülüyo ne cocoukluk yapmışım ama diyo.
belki sana suan bunlar inandırıcı gelmez bende bi 5-6 sene önce öleydim ama şimdi katlayarak gülüyorum kendime insan zamanla ve yaşayarak olgunlasıyo
sen boşver onu bunu okumana bak ii bir yere gel gelki muhatabların da senin gibi olsun
ağlama değmez hayttt bu göz yaşlarına sana kendinden fazla saygı duyan olmaz kendine saygını yitirme...
zaten seni seviyo olsaydı bittii dedğinde sebebini sorar hayır ben seni seviyorum derdi.

canım seni çok iyi anlıyorum içinde bulunduğun boşluk bu insanın sana olan yakınlğı seni etkiliyor oysa işin aslının böyle olmadığını anlayacaksın senin zayıflığından yararlanmaya çalışıyor bence bu herif ilk günden nedir bu öpüşme koklaşma faslı seven erkek karşısındaki insan değer verir ve kesinlikle böyle bir harekette bulunmaz tamam senin hoşuna gidiyodur ilgi fakat işin aslı gerçekten kötü bence tez zamanda ayrıl sevgiler...

canım bence kesin ayrıl. daha ilk haftada hop üstüne atlamış. kusura bakma lafım sana değil. bu seni sevgili olarak görmüyor. sen aileden alamadığın sevgiyi ondan görüyorum diye aldanıyorsun. elin iyisinden ailenin kötüsü daha hayırlıdır. aile den vazgeçilmez.
eşimin bir lafı vardır:
erkek sevdiği kıza asla zarar vermez kıyamaz o gözle bakmaz ve dokunmaz der.
sevdiğin insan narin bir biblodur, dokunursan kırılır der.
hemen ayrıl unutursun merak etme. kimleri unutmadık ki hayatımızda.
ve asla görüşme hiçbirşey yapamaz. a.s.

zararın neresinden dönersen kardır bebeğim sen en iyisini yapmışsın 2 dün ağlarısn bilemedin 2 ay ağlarsın ama ömür boyu sürecek vicdan azabından kurtulursun..anladım akdarıyla sen bişileri yaşamak istemiyosun ve yaşarsanda pişmanlık hissedecek bi yapın var.sana layık olacak biri elbet karşına cıkacaktır sabret canım benim...bende çok gördüm ailesinden ilgi fazla göremeyip tesadüfen tanıştığı veya arkadaş tanıstırması veya okul arkadaşlığı ilişkiler başlıyo ve o el oğlunun tatlı sözleri timsah göz yaşları insanın iiçini acıtıyo ve ne yazıkki saf duygularla kanıyo insan.sanki dünyada seni seven bi oymuş gibi oluyo..
yaşın sanırm daha küçük eğer öleyse önünde daha nice senler olucak belli bi yaşa geldiğinde insan gerççekten geride bııraktıklarına dönüp gülüyo ne cocoukluk yapmışım ama diyo.
belki sana suan bunlar inandırıcı gelmez bende bi 5-6 sene önce öleydim ama şimdi katlayarak gülüyorum kendime insan zamanla ve yaşayarak olgunlasıyo
sen boşver onu bunu okumana bak ii bir yere gel gelki muhatabların da senin gibi olsun
ağlama değmez hayttt bu göz yaşlarına sana kendinden fazla saygı duyan olmaz kendine saygını yitirme...
zaten seni seviyo olsaydı bittii dedğinde sebebini sorar hayır ben seni seviyorum derdi.

22 yasındayım, bu pişmanlığı nasıl atcam uzerimden hiç bilmiyorum... ondan "ama ben seni seviyorum" turu bi mesaj gelmeliydi, sevseydi.. nefret ediyorum ondan...

22 yasındayım, bu pişmanlığı nasıl atcam uzerimden hiç bilmiyorum... ondan "ama ben seni seviyorum" turu bi mesaj gelmeliydi, sevseydi.. nefret ediyorum ondan...

kötü bir şey olmadığına göre unutmaya çalış bence. tamam hta ama olu bir kere. daha kötüsü olmadı şükür. senin için bir ders bir tecrübe oldu. bundan sonra daha dikkatli olursun.

Sakın erkek milletine güvenme arkadaşım..Onlar kedi gibidir..amaçlarına ulaşıncaya kadar her türlü soytarılığı yaparlar..Hayatında illa birileri olmak zorunda değil..Kendini okuluna ver..Önce eğitimini tamamla..Bak burada çok kalabalık bir aileyiz..Bizlerle paylaş.Herkes elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışır sana...Sakın yanlış bir şey yapma..İleride bir gün evlendiğinde eşinin yüzüne utanmadan bakabilmen ve vicdanın rahat olması için,kendin için uzaklaş bu insandan..

canım ya bak aynı yaştayızz ne pişmanlığı pişman olcağın bişi yaptınmı ki???
unutulur be güzelim bak 22 yaşına gelmişsin takma bunları
dedim gibi sen oku mevkini yükseltki muhatablarında öle olsun
seviyesiz insanlarla zamanını harcama
hayta bu insanlar neleri unutuyo neleri göz ardı ediyo boşver satgitsin senden değerlimi unutmak istediklerin
Evin içindeki acı su çeşmesi, dışarıdaki tatlı su ırmağından daha üstündür bunuda bi düşün oke

Erkek arkadaş sevgili nedir biliomusun.. seni senin kadar düşünen önemseyen istediklerini ve istemediklerini bilen seni hiç bi konuda zora koşmayan ve üzüldüğünde içi tiricek sana kıyamicak insandır... O vatandaştan erkek arkadaş felan olamaz bunu çıkar kafandan ve ilerde büyük sorunlar yaşayıp ayrılacağına seni bu şekilde fiziksel obje gören birini bırak bunu yapabilirsin yanlız kalıcam diye birşey yok uygun biri mutlak çıkar karşına aile sevgisizliğine gelince hangimiz dizlerde pışpışlanarak sevgi yuma gibi büyüdükki çok nadirdir yani oyüzden kendini böle yanlız düşünme biraz rahatla ve kimseye kullandırma kendini Erkek arkadaşın sevgilinin analmını yukarda açıkladım olması gereken onlardır yoksa tanıştığın gün sana abanana biri ancak karektersiz çıkarcı bi pislikten ziyade değildir sinir oldum ya.. Güçlü ol biraz karamsar olma bu hayatta güçlüler ayakata kalır gerisi sürünür sürünme yani.. kimse sendne üstün değerli değil.. kendi değerini kendin belirlersin..

canım burdaki birçok arkadaş yaşadıkları tecrübeden yada yaşının verdiği
olgunluktan sana çok güzel tavsiyelerde bulunmuşlar kesinlikle okuduklarını dikkate al ve ayrıl
bi anda belki bıçak gibi kesemezsin ama daha mesafe koy aranıza yavaş yavaş uzaklaş
durumuna çok üzüldüm burda evlat sahibi olan ailelerede çok güzel mesaj vermişsin
anne baba sevgisinden mahrum çocuklar,gençler bu şekilde sevgiyi başkalarında arayabiliyorlar maalesef o yüzden kendi adıma benimde var iki tane evladım çocuklarım konusunda daha duyarlı olmaya çalışacağım bizlerinde zaman zaman yaptığı hatalar oluyor maalesef çocuklarımızla daha fazla kaliteli zaman geçirmeliyiz bence.....
canım kesinlikle çok güçlü olmalısın daha mantıklı ol hiçbir zaman karamsar olma
ve sana zarar verecek insanlardan uzak ol bol bol dua et

bence kendini yıpratmadan. üzmeden kırılmadan ayrıl derim.
arkadaşı pek tekin görmedim. senden faydalanmak istiyor olabilir. anladığım kadarıyla öyle
yenileri çıkar karşına daha dürüst.. daha iyi.
unutma kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş. kulak asmayacaksın
senin duruşun kişiliğin o nerde desin değişmez...

aferim bak ne çabuk gördün gerçekleri, hemen aklını başına topladığın için tebrik ederim seni, ne sevgiler göreceksin anacım, bunu hatırlamayacaksın bile, öyle insanlarla karşılaşacaksın ki sevgisiyle boğacak seni, inşallah hayırlı insanlar çıkar karşına, dualarım seninle, hem bak biz de yanındayız, derdin olduğunda yine buralardayız, yine yardımcı olmaya çalışırız, kendini rahat bırak artık, üzülmeyi bitir ve gülümsemeye başla a.s.

ilk günden eve götürüp bu şekilde davranıyorsa bir şey bekleme derim ailen ilgi göstermiyor diye bu karakterde bir erkeğe fazla güvene çok yıpranırsın

daha konunun başında okurken anladım....hemen AİLE yi ön plana çıkatmışsın yok annem şöyle babam şöyle ne alakası var..tamam yapmışsın bi hata olabilir pişmansında gördüğüm kadarıyla ama o masum insanların suçu ne onlar seni bu yaşa getirmişler büyütmüşler hata yapmışsın bide üstüne onları karalıyosun ve yaptığının nedeni onlarmış gibi gösteriyosun..
ki senin böyle bişey yapmış olduğun için onlara karşı pişmanlık duyman lazım
daha 2 haftalık insan 2 yılda bile tanıyamazken tamam güvenmişsin evine gitmişsin bu çocukk hopp üstüne atlamış.... kızmış olabilirsin erkek sonuçta bu rahat durmaz
sana daha ilk gitmende bunları yapan erkeğe 2,sinde nasıl güvenebilirsin ki ? ilkinde rahat bırakmayan ikinci gittiğinde haa hoşgeldin otur çay içelimmi diycek..
Aslında bunları sende çok iyi biliyosun ve 2,sindede bile bile gittin
ama okadar ileri gidiceğini tahmin etmemiştin...

neyseee tamam yapmışsın bi hata ve bu hata sonucu (insanlar hatalarından ders çıkarırlar)
bence sen o çocukla ilgili iyi düşün
seni zaten seven bi insan sana o hareketi yapmazdı emin ol.!
çnkü senin onu yanlış tanımandan korkardı... SENİ KAYBETMEKTEN KORKARDI..

bak işte ayrılmayı düşünüyosun..tam düşündüğüm gibi
bence sen ayrıl sonra zamana bırakk
hee AYRICADA
aynı okuldayız ispiyonlar birine anlatır demişsin
rahat oll hiçbişey yapamaz korkma.heleki ona korktuğunu hiç belli etme!

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğerki seni seviyo olsaydı senin mesajına karşılık yaptığından ve seni üzdüğünden dolayı bi özür mesajı atardı öncelikle. Ve daha sonra aranızda bir daha cinselliğin olmayacağına dairde bir söz verirdi. Seni sevdiğini bu hatasından dolayıda kaybetmek istemediğinide eklerdi benceeeeeee. Ama onun attığı mesaj seninle cinsellik için birlikte olduğunu açıkça ifade ediyor. Lütfen üzülme şu insan için hoş insan bile değil uçkuruna düşkün bir mahluk. Bir daha eminim böle bir yanlışı yapmazsın

ah canım benim ya...belki çok yakın bi arkadaşın olsa..
bu boşluğu bi arkadaşla kapatsan daha ii olacak..
anlattığın sevgilin bana pek güvenilir gelmed..
belli niyeti bozuk..
bu gün olmazsa yarın...
aklına koymuş gibi..
istemediğini söyle..cinsellik tek taraflı değildirki..

sonunda pişmanlık yaşıyorsan ve kendinidurduramıyorsan evine gitmemelisin bir daha bence dışarda görüşün

Cnm benim Seni okuyunca kendimi okudum inan. Yaşadıklarımı..Ben buraya yazsam yaşadıklarımı...İnanın neler neler yaşadım. Ben senin yaptığın hatayı bir öğretmen olarak yaptım. Hemde doğunun küçük bir ilçesinde...Bundan 1.5 sene önceydi. Buraya yeni atanmıştım. Geç geldiğim için öğretmenevinde arkadaş bulamadım. Sonra o çıktı karşıma. Onunla sohbet ettim, tel nomu verdim. Amacım inanın sevgili olmak değildi. Amacım sadece konuşabileceğim bir insanın varlığını hissetmekti. Arkadaş olduk. Bu bana hoşlandığını söylesede ben sadece arkadaş olmak istediğimi ve böyle olması gerektiği konusunda ısrar ediyordum. İlçede çok az arkadaşım vardı ve ben onunla bunun için geziyordum (biliyorum hata ama yalnızlık insana çok büyük hatalar yaptırabiliyor) Ama onunla eğleniyordum. Derken evime çağırdım...Geldi. Beraber yemek yaptık ve ben kendimi her zaman kontrol edebilen BEN....hata yaptım. Dans etmek istedi benimle. Yoğun ısrarları karşısında ettim ama dansın sonlarında dudakları dudaklarımdaydı. Çok yadırgadım çünkü böyle bişey hiç yaşamamıştım ama o an bişey yapamadım. Evt kendime hayret ediyorum ki benim gibi biri bunu nasıl yapar? Sonra ilerledi. Yattık ama kesinlikle namahrem hiç bi yerimi açmadım. Yarım yamalak oldu herşey. Ve çok pişmanım bu olay hayatımı kararttı. Çünkü bi ilçede yaşıyorum ve maalesef o kişi çıktığımızı diğer öğretmenlere de söylemiş. Burda herşey çabuk duyuluyor ve inanın çok pişmanım. BU olay hayatımı kararttı. Herkes bu yaşadıklarımı biliyor (çoğu kişi) yani o kişiyle anılmak beni kahrediyor. AraDan 1yıl geçti. Hala unutulmadı. Adım çıktı:(
Bİ ARA GERÇEKTEN PSİKOLOJİK TRAVMALAR GEÇİRİYORDUM. ŞÜKÜR ATLATTIM.
aRtık hayatımda hiç bir zaman yanlış yapmıycağıma dair kendime ve rabbime söz verdim. Allahım doğru yoldan kimseyi ayırmasın. Bunlar bize ibret olsun
Bu arada cnm ben kanlı kavgalı ayrıldım. Sana tavsiye severek ayrıl. Yani kavgalı ayrılma. Çünkü Allah korusun o şekilde ayrılırsan bu senin için hiçte iyi olmaz. Sen herşeyden önce öğrencisin, şehir merkezindesin rahat ol.. Ben küçücük bir ilçede hemde öğretmen olarak yaptım bu hatayı. Yeni yeni atlatıyorum. Tek dileğim buradan bi an önce kurtulmak. Çünkü bunları haketmedim ben :1no2: Allah yardımcımız olsun

sana güzel mesajlar atması ilgilenmesi çok sevdiği manasına gelmiyor malesef, sevgili olmak fiziksel yakınlıkta değil.onun evine gitme,toplu ortamlarda buluşun bence eğer ayrılamam diyorsan.sen değerlisin, o kişinin varlığıyla değerli olmuyorsun bunu hatırlat kendine.

Back
X