Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zararın neresinden dönersen kardır bebeğim sen en iyisini yapmışsın 2 dün ağlarısn bilemedin 2 ay ağlarsın ama ömür boyu sürecek vicdan azabından kurtulursun..anladım akdarıyla sen bişileri yaşamak istemiyosun ve yaşarsanda pişmanlık hissedecek bi yapın var.sana layık olacak biri elbet karşına cıkacaktır sabret canım benim...bende çok gördüm ailesinden ilgi fazla göremeyip tesadüfen tanıştığı veya arkadaş tanıstırması veya okul arkadaşlığı ilişkiler başlıyo ve o el oğlunun tatlı sözleri timsah göz yaşları insanın iiçini acıtıyo ve ne yazıkki saf duygularla kanıyo insan.sanki dünyada seni seven bi oymuş gibi oluyo..
yaşın sanırm daha küçük eğer öleyse önünde daha nice senler olucak belli bi yaşa geldiğinde insan gerççekten geride bııraktıklarına dönüp gülüyo ne cocoukluk yapmışım ama diyo.
belki sana suan bunlar inandırıcı gelmez bende bi 5-6 sene önce öleydim ama şimdi katlayarak gülüyorum kendime insan zamanla ve yaşayarak olgunlasıyo
sen boşver onu bunu okumana bak ii bir yere gel gelki muhatabların da senin gibi olsun
ağlama değmez hayttt bu göz yaşlarına sana kendinden fazla saygı duyan olmaz kendine saygını yitirme...
zaten seni seviyo olsaydı bittii dedğinde sebebini sorar hayır ben seni seviyorum derdi.
22 yasındayım, bu pişmanlığı nasıl atcam uzerimden hiç bilmiyorum... ondan "ama ben seni seviyorum" turu bi mesaj gelmeliydi, sevseydi.. nefret ediyorum ondan...
22 yasındayım, bu pişmanlığı nasıl atcam uzerimden hiç bilmiyorum... ondan "ama ben seni seviyorum" turu bi mesaj gelmeliydi, sevseydi.. nefret ediyorum ondan...