• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötü hissediyorum:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Aria
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bak gördün mü işte canım benim , sevse hemencecik diyebilir miydi bunu benneyaptımki
Sevse ikinci gün yapmaya da kalkmazdı o terbiyesizliği de neyse:oklava:
Sen başındayken dön ki sonra pişman olma :teselli:

su an kendimi cok dusuk hissediyorum ya senağlama

su an kendimi cok dusuk hissediyorum ya senağlama

Yok canım hatalar insanlara mahsus tamam mı sen ileri gitmesine izin vermeyerek büyüklük yaptın , düşük olan o...yasakkelime

Böyle kendini küçümseme hiç bir zaman bu da hata yapmana sebep olur bitanem yerimseniben

cok saol canım, destege cok ihtiyacım var su an...

sebebini sordu, ben de "kötü hissettiriyor" dedim "en azından ara verelim" dedim o da "tamam istediğin kadar ara sana" dedi, yani bitmiş oluyo di mi:1shok: bu kadarcıkmış demek onun gözündeki değerim senağlama

malesef ki o kadarmış..,
ilk günden üstüne atlayan insandan ne hayır beklersinn..
tee belli etmiş işte kendini
bu erkek cinsi zaten ilişkinin başlarında msjla uyutur msjla uyandırır
diyosun yaa msjıyla uyanırdım diye
hepsi öyle bi tek tip değişik..
adam da görmüş seni sahipsiz sinir oldum yaa
selamun aleyküm aleyküm selam derken o iş oluvermişÇok üzgünüm çoook
nası cesaret eder yoksa başka türlü

Canım - Erkek arkadaşına değil kendine güvenemiyorsun.
Kararlı ve güçlü olursan-kimse sana zarar veremez.
Ancak sen izin verdiğin kadar yaklaşabilirler.
Öncelikle-hiç kimsenin iki tatlı sözüne kapılıp sonradan pişman
olacağın ortamlara girme. Kendi doğrularından taviz vermeyecek
kadar sağlam durabilirsen arkadaşlığına devam etmende bir sakınca
olmaz ama yüreğinin seni savurmasına engel olamıyorsan bir süre
daha bu tür arkadaşlıklara sıcak bakma derim.
Kendi zayıf duruşunun sorumluluğunu hiç kimseye yüklemeden
güçlü olmayı öğren. İstemediğin bir durumda karşındakini değil
kendini düşün. Hayır diyebilmekten asla çekinme. Hayırlarının arkasında
durmanın güzelliğini yaşat kendine.

cok saol canım, destege cok ihtiyacım var su an...

sebebini sordu, ben de "kötü hissettiriyor" dedim "en azından ara verelim" dedim o da "tamam istediğin kadar ara sana" dedi, yani bitmiş oluyo di mi:1shok: bu kadarcıkmış demek onun gözündeki değerim senağlama

bitmiş oluyo tabi, yakayı kurtarmışsın hadi geçmiş olsun, sen seni sevecek insanların peşinde koş, unut gitsin bunu, değer verseydi tamam hadi istedğin kadar ara verelim demezdi, sen olmassan başkası diye düşünüyo işte, gider başka kızı kandırırım diyo bence, geçmiş olsun inşallah bi daha başına gelmez böyle kötü şeyler, bi de anneler babalar evlatlarını anlayamayabilir sana hak veriyorum ama bence aslında onlar seni çok seviyorlar, lise çağlarındayken bende senin gibi düşünmüştüm, hatta bunun için intihara bile kalkışmıştım, ne aptallık diyorum şimdi, evlenene kadar bile aynı duyguları hissettim, evlendikten sonra bile birçok kereler tartışmalarımız oldu, aylarca küs kaldığımız zamanlar oldu, ama 2 ay önce doğumhaneye girerken annemi hüngür hüngür ağlarken gördüğümde aslında herşeyi ne kadar yanlış anladığımı farkettim, yüzü kapkara kesilmişti, canından can kopartılıyomuş gibiydi, bana birşey olacak diye tir tir titriyordu, annemi hiç böyle görmemiştim, saçının bir teline zarar gelecek olsa inanki en önce onların canı yanacak, bence biraz daha yapıcı düşün, onlar seni anlamıyosa sen onları anlamaya çalış, onlar da haklı, kuşak çatışması yaşıyorsunuz, seni anlayamayabilirler

canım kendını ne uzmeye deger nede...
onun ıcın aglamaya....daha ıkı gunlukken sana yaklasımından bellı nıyetı...sonradan uzulup..yıkılacagına ...bırak gıtsın bunun adı ne ask nede sevgılı bır tanem...bununkı..baska bırsey...onuda anladın sanırım...vakıt gec olmadan dahada yıpranmadan bırak gıtsın...ınankı degmez..

canım ayrılmak istiyorsan ayrıl..aynı okulda olmanızı kafana takma..öyle bir şey derse yalan diyor,iftira..ayrılmak istedim redetti , o yüzden iftira atıyor dersin

ama bu cok onceden tanıdığım biri guvendiğim biri ...

canım...ünideyken bi arkadaşımın annesi bizlere "erkekten abi olmaz" demişti..o zamanlar inanmadık hatta komik bulduk...ama şimdi bakıyorumda hakvermiyor değilim..erkekler bayanlara daha farklı gözle bakabiliyorlar..benneyaptımki

ama ilkini böyle yaşaman gerçekten çok üzücü olmuş beni en çokta üzen o oldu..çok özel bişey sonuçta..
insan bi şeyleri paylaştığı insanla ebediyete kadar gitsin ister muhakkak senin ki oyuna getirilerek olmuş..
bu yüzden bile onu hiç affetmemen onun için hiç göz yaşı dökmemen gerek

geleceğiniz pek parlak değil bence biran önce ondan kurtulmana bak tehdit edecek olursada hiç korkma canım bişey yapamaz adamın sevdiği falan yok kusura bakmada canımla cicimle yeteri kadar kanmışsın yalanlarına daha fazla sana zarar vermeden kurtul canım

amann canım ya ne dıye kendını hırpalıyosun bence sukretki daha ılerıye gıtmemıssınız daha ılk gunden boyle bısey yapması yuuhhh yanı ınsan sevdıgıne asla kıyamaz yanında yatarda ona yıne dokunmaz sımdı gecmıse unv yıllarıma bakıyorumda guluyorum bosuna aglamlar degmez ınsanlar ıcın bunu sımdı belkı anlamayacaksın aam ılerdekı donemlerde aklına gelecek benıhatırla emi:) aıleye gelınce ben aılemın ılk cocuguyum hemde baya bı bekledıkten onra tesrıf etmısım babam bıraz buyudukten sonra sevgısını asla gosretmedı bana hep baskalrından duyardım senın yerın baskaymıs babanın ılk gozagrıymısın falan dıye bende hep babamdan duymak ısterdım ``senı sevıyorum `` deyısını kızardım hep ıcımden takiii evlenen kadar kapıdan cıktıgımda bana bı sarılıs vardı donup kaldım ılk defe babamın gozleınd yaslar gordum o an onu bırakmak ıcımden gelmedii cok guzel bı duygu yaaa....hayatta en guvenılır erkek baba dır bence aıledır sen bunları dusunme sımdı sıl gozyaslarını hayata baska taraftan bakkk emınmkı bırgun senı seven bı yurek bulacaksın ıste ozaman donup yasadıklarına gulumseyeeksın hatalar yapmamaya calışşş kıb ......

ama ilkini böyle yaşaman gerçekten çok üzücü olmuş beni en çokta üzen o oldu..çok özel bişey sonuçta..
insan bi şeyleri paylaştığı insanla ebediyete kadar gitsin ister muhakkak senin ki oyuna getirilerek olmuş..
bu yüzden bile onu hiç affetmemen onun için hiç göz yaşı dökmemen gerek

evt ondan nefret ediyorum..
ben bu ilki kocamla yasamak istiyodum :1no2: nasıl da kandım..

Zaten iki gun içinde uzerine atlayan birinden hayirli birsey beklenmezdi

Sana soylemis oldugu son cumlesiyle de (al sana istedigin kadar ara) ne kadar kotu niyetli biri oldugunu ogrenmis oldun.
Rabbim seni korumus..dahada kotusu olabilirdi.

Ailenden ilgi, sevgi gormuyorsun belkide ama bunu illa ki bir erkekten goreceksin anlamina gelmez.
Artik oyle bir devirdeyiz ki, erkeklerin karsisinda guçlu olmak gerek
Asla zayif noktalarini gosterme, ve 1-2 haftalik tanidigin bir erkegin evine de gitme, bu çok yanlis

Bence, nonu degistir, bitti, sen yoluna, ben yoluma de geç
Sil, at...
Ve sakin onun için aglama, degmeyen biri

Ama ne olursa olsun, ailene sigin yinede. Sadece ailenden zarar gelmez.

seven insan al sana ara demez..
ara vermemen için elinden geleni yapar..
bunu iyi kullan canım bi daha hayatına sokma bu insanı..

ya canım allah aşkına madem istemıyodun
neden musade ettın
hadı bırkere olmus pısmanlık duymussun
neden ikinci kez evine gittinn
seni eleştirmiyorum yanlış anlama erkek
milleti işte tek düşünceleri bitarafları
ama şu da gerçek kimse kimseye zorla birşey yapamaz
sen seni eve çağırdıgında ne sandın kardeş kardeş oturacagınızı mı?
geç bunlarıı,uyanık ol öpt.

seni, duygularını, saf temiz hayallerini ve el değmemiş bakirliğini kullanıyor. Laf ebeliği yapıyor sana yapma güzelim kanma laflarına.. hayatta olmazsa olmaz kimse yok....

ya canım allah aşkına madem istemıyodun
neden musade ettın
hadı bırkere olmus pısmanlık duymussun
neden ikinci kez evine gittinn
seni eleştirmiyorum yanlış anlama erkek
milleti işte tek düşünceleri bitarafları
ama şu da gerçek kimse kimseye zorla birşey yapamaz
sen seni eve çağırdıgında ne sandın kardeş kardeş oturacagınızı mı?
geç bunlarıı,uyanık ol öpt.

simdi ben de dusunuyorum da, aklımı kacırmıs olmalıyım:1no2: asla yapmam diyenlerde bile oluyomus iste buyuk konusmamak gerekmiş...

hepinizi o kadar cok seviyorum ki, keske en basta yazsaymısım buraya..

içimde, bunları yasadıgım icin bi pişmanlık, üzüntü olsa da kurtuldum die iyi hissettirmeye calısıyorum kendimi...

Sen yaşadıklarını yaşamak istiyorsan ve o şekilde karşılık veriyorsan bilemem ama sen istemeyip de erkek arkadaşın bunları yaşamanızı sağlıyorsa uzaklaş.Sanırım sen yok desen surat asacakmış gibi hissettim yazdıklarından.Büyük konuşmayım canım ama öyle bir insandan fazla bir şey bekleme.

Back
X