Çok kötü hissediyorum

CatlakB

ALLAH'ım Hakkım(ız)da Hayırlısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
8.601
5.099
248
Hep bi huzursuzlupum var bi huysuzluğum var ve çevremdekileri kaybediyorum..
Sevgilimide kaybettim kaybedicem..
Noluyo bana ya:mad::mad:

Hep bi huzursuzlupum var bi huysuzluğum var ve çevremdekileri kaybediyorum..
Sevgilimide kaybettim kaybedicem..
Noluyo bana ya:mad::mad:
Dönemseldir, streslisindir, gerginsindir bak kendin sorunun farkındasın zaten, daha dikkatli olursun, sinirlendiğinde kendini tutmaya çalışırsın sorun kalmaz

zaman zaman oluyor huysuzluk :) ben mesala bu aralar sacma dusunceler her an ölecekmısım gıbı duygusal cokuntulerdeyım :) ama gecıyoorr :) yasadıgmız an cok onemlı degerlendırmek lazım bence huysuz olmayın uzmeyın sevdıcegınızı :) hayat kısa:) buda benim penceremden yorum :)

Dönemseldir, streslisindir, gerginsindir bak kendin sorunun farkındasın zaten, daha dikkatli olursun, sinirlendiğinde kendini tutmaya çalışırsın sorun kalmaz

Biliyorum sorunu ama olmuyar ya

zaman zaman oluyor huysuzluk :) ben mesala bu aralar sacma dusunceler her an ölecekmısım gıbı duygusal cokuntulerdeyım :) ama gecıyoorr :) yasadıgmız an cok onemlı degerlendırmek lazım bence huysuz olmayın uzmeyın sevdıcegınızı :) hayat kısa:) buda benim penceremden yorum :)

Sevdiceğimden bile şüphe ediyorum bu zamanlarımda..

Sevdiceğimden bile şüphe ediyorum bu zamanlarımda..[/QUOTE]

olur boyle:) haklısınız ınsan pısıkolojık sıkıntıda olunca herseyı dusunuyor

Sevdiceğimden bile şüphe ediyorum bu zamanlarımda..

olur boyle:) haklısınız ınsan pısıkolojık sıkıntıda olunca herseyı dusunuyor[/QUOTE]

Psikolojim çok kötü zaten Şuan ağlasam sabaha kadar susmam :cry:
Beni bu hale getiren olayı hala unutamıyorum haksız yere bu hale geldim :cry::cry::cry:

Ben genelde bu tatil vakitleri işsizlikten bos vakitten böyle olurum.. Bos zaman bana gore değil sürekli kosturmadigim zaman uyuzluk cokuyor ustume..

Bu yüzden spor yapıyorum haftanin uç günü yüzerek, yürüyüşe cikiyorum, bol bol arkadaşlarimla buluşuyorum gibi gibi.. Her gün diğerinin tekrari olmazsa huysuzluk gidiyor az:)

olur boyle:) haklısınız ınsan pısıkolojık sıkıntıda olunca herseyı dusunuyor

Beni bu hale getiren olayı hala unutamıyorum haksız yere bu hale geldim :cry::cry::cry:[/QUOTE]
ne olduuu

Ben genelde bu tatil vakitleri işsizlikten bos vakitten böyle olurum.. Bos zaman bana gore değil sürekli kosturmadigim zaman uyuzluk cokuyor ustume..

Bu yüzden spor yapıyorum haftanin uç günü yüzerek, yürüyüşe cikiyorum, bol bol arkadaşlarimla buluşuyorum gibi gibi.. Her gün diğerinin tekrari olmazsa huysuzluk gidiyor az:)

Ben eve tıkılı kaldım bişey yapamıyorum.

Beni bu hale getiren olayı hala unutamıyorum haksız yere bu hale geldim :cry::cry::cry:
ne olduuu[/QUOTE]

Ailevi.. Psikolojimi bozdu bi aile bireyim :KK62:

Canim bana gore.hayati fazla onemsiyosun cevrendekilerin bakis acisi senin icin cok onemli kisaca egolusun ego en kotu seylerden biridir. herseyi yaparsin gozun gormez sonra.bi an gelir nefret edersin kendinden niye.boyleyim diye bana gore en basta egondan kurtulmalisin o yuksekten baktigin ne varsa hayata don kopma.hepsi aslinda senin alcaginda.

Ailevi.. Psikolojimi bozdu bi aile bireyim :KK62:
yaaa .. ne dıyım ki[/QUOTE]

Öyle işte..
Ne zaman evde olsam bu durum oluyor..
Evden uzaklaşayım düzeliyorum sakinliyorum..

Canim bana gore.hayati fazla onemsiyosun cevrendekilerin bakis acisi senin icin cok onemli kisaca egolusun ego en kotu seylerden biridir. herseyi yaparsin gozun gormez sonra.bi an gelir nefret edersin kendinden niye.boyleyim diye bana gore en basta egondan kurtulmalisin o yuksekten baktigin ne varsa hayata don kopma.hepsi aslinda senin alcaginda.

Ego mu ??
Bende hiç ego yoktur cidden kendimden nefret ettiğim zamanlarım vardır..
Kendimi önemsemediğim..
Bi işe aramaz ilan ettiğim..
Kimsenin benden memnun olmadığı düşüncelerim..
Bazen ezik gibi hissederim hatta..
Önemsediğim şey etrafımdakilerdir.
Hayati önemserim ama bi olumsuzluk içinde önemserim..
Çevremdekilerin bakış açısı önemli çünkü ben sindirildi zamanında..
Onu yapma beğenmezler bunu yapma hoş değil şu şöyle mi olur hiç :KK43:
Sonrada millet hatalarımı bana söylüyo demek ki diyerek onların uyarılarını hata olarak düzeltmeye çalıştım..
Ama sonra geldi dengesizin biri psikolojimi bozdu...

Back
X