çok kötü hissediyorum

martenzit

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
880
472
23
31
İyi geceler.İçim içimi yedi,uyuyamadım.Soluğu burada aldım.
Bugün sevgilimle öğle yemeği yerken bana dekolteni daha fazla kapatacak birşey giy bu olmaz dedi.Haklıydı mahcup oldum.
Daha sonra fakültede birlikte dolaşırken ben kız arkadaşlarımı gördüm,sohbet etmeye başladık erkek arkadaşım da biraz uzaklaştı.Kız kıza özel birşey konuşuruz belki diye.Sonra biri arkamdan korkutmak için iki eliyle belime dokundu.Korktum,şok oldum beklemediğim biriydi.Baktım bizim bölümde 2. Sınıflardan bir çocuk.Alttan derslere girerken tanıştığım,sohbetim olan bi çocuk.Ama tokalaşmaktan öteye gitmemiştik hiç ve bu şekilde davranması beni şok etti o an napıyosun dedim sonra sevgilim de yanımıza geldi ve ben olay çıkmasın diye erkek arkadaşımı tanıştırdım.Erkek arkadaşım o an tepki vermedi.
Sonra akşam erkek arkadaşımla buluştuğumda orda neden sert çıkmadın.Ben geldim ve sen bizi tanıştırdın ben orada çok büyük tepki verebilirdim ve bunda haklı olurdum biliyorsun değil mi dedi.Bende evet sonuna kadar haklısın dedim.O an şok oldum ne diyeceğimi bilemedim ilk kez böyle bir durumla karşılaşıyorum dedim.
Eve gidince farkettim ki ben büyük ayıp etmişim.Benim orada o çocuğa sert çıkmam gerekirdi.Yani sevgilime bir kız öyle yapsa hem o kızın saçlarını itinayla yolardım sevgilime de yedirirdim.Ama bayanlar gerçekten o an ne yapacağımı bilemedim.Erkek arkadaşım güvenini kaybetmişse sonuna kadar da haklı.

Ben ne yapmalıyım erkek arkadaşımın gönlünü alabilmek için?
Sana güveniyorum sadece bugünkü olay karşısında senin sakin kalman ve bizi tanıştırman karşısında bende şok oldum ve birşey diyemedim. O an çıldırdım ama yapmadım birşey dedi.Bir daha olursa o okulu başına yıkarım dedi.Ki sonuna kadar hak veriyorum.

Her mesele tamam da oglen yemegindeki dekolteden neden bahsettiniz direkt fakultedeki olaydan konuya girebilirdiniz.
Bugünkü ustuste gelen şeylerden dolayı kötü hissediyorum.İkisininde ustuste gelmesi sinirlerimizi gerdi.Bu sebepten bahsettim

Eğer erkek arkadaşın yazindan anlaşıldığı gibi sakin kalıp seni dinleyebilecek bi karaktere sahipse konunun üzerine fazla gidip bulandirma. Konusmussunuz ona haklı olduğunu söylemişsin durumu izah etmişsin. Sen de haklısın insan bazen ne tepki vereceğini şaşırıyor. Eğer için hiç rahat etmiyosa yüz yüze geldiginiz ilk zamanda içinin rahat etmediğini onun güvenini kaybetmek istemediğini bu tarz bi olay yaşamaya mahal vermeyeceğini samimiyetle söyle ama son kez söyle. Fazla uzatma çünkü bu sefer de durduk yere çocuğun aklına sokarsın.

Bazen bos bulunuyor insan.
Ne yapicagini sasiyor.
" haklisin, senin dedgini yapmaliydim, bos bulundum" demen kafi bence guveni elde tutmak icin.

Çocuğu kovalayacağına sevgilinle tanıştırmışsın abes olmuş biraz yahu

Çocuk bilmiyor muydu sevgilini?
İnternette görmüştü hatta geldi hayırlı olsun dedi bana olaydan birkaç gün önce. Çocukla aramda 3-4 yaş var.Küçük benden.Ben hiç beklemiyordum çünkü samimiyetimiz o kadar da ileri değildi.İlk kez basıma geldiği için tepki veremedim o an dondum.

Bir şey yapmana gerek yok.Senin ne suçun var sanki? O sana dokunan çocuğu yalnızken çek kenara uyar.Ben böyle el kol hareketlerinden hoşlanmıyorum,lütfen bir daha yapma de.Sevgilinide boşver,çok fazla da öyle kendini ezdirme bu olay yüzünden yarın öbür gün tepene çıkar sonra.Yani hatalıyım,özür dilerim falan deme bir daha.O an da o çocuğu dövecek halin yoktu yani,olması gerekeni yapmışsın.Ama dediğim gibi o çocuğuda uyar,öyle şakalar yapmasın bir daha.

Hiç aklıma gelmezdi böyle birşey yapacağı.Hiç beklemediğim bir insandan hiç beklemediğim bir hareket oldu.Bende diyemedim birşey.
Sevgilim açısından bakıyorum, empati kuruyorum son derece haklı kızmakla.
Beni bilmese hadi tamam ama beni bilerek nasıl böyle bir harekette bulunur diyor.Ki bence haklı da.

Birsey olmaz, bu kadar ezdirme kendini senin bir kabahatin yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…