Ben aşırı bir tepki verip,sert davranmadım ya çocuğa karşı. Ve o artık o yokken böyle bir durum karşısında hep bu şekilde davranırsam diye güvenini yitirmiş olabilir.Sen mi çocuğun beline sarıldın da sana olan güvenini kaybetsin?
Bugünkü ustuste gelen şeylerden dolayı kötü hissediyorum.İkisininde ustuste gelmesi sinirlerimizi gerdi.Bu sebepten bahsettimHer mesele tamam da oglen yemegindeki dekolteden neden bahsettiniz direkt fakultedeki olaydan konuya girebilirdiniz.
Bugünkü ustuste gelen şeylerden dolayı kötü hissediyorum.İkisininde ustuste gelmesi sinirlerimizi gerdi.Bu sebepten bahsettim
Çocuk bilmiyor muydu sevgilini?Ben aşırı bir tepki verip,sert davranmadım ya çocuğa karşı. Ve o artık o yokken böyle bir durum karşısında hep bu şekilde davranırsam diye güvenini yitirmiş olabilir.
Benim olayı sakin karşılamama takılmış durumda ki haklı geliyor bana bu.Baskasinin davranisindan sen niye sorumlu oluyorsun?
İnternette görmüştü hatta geldi hayırlı olsun dedi bana olaydan birkaç gün önce. Çocukla aramda 3-4 yaş var.Küçük benden.Ben hiç beklemiyordum çünkü samimiyetimiz o kadar da ileri değildi.İlk kez basıma geldiği için tepki veremedim o an dondum.Çocuk bilmiyor muydu sevgilini?
O an tepki veremedim dondum.Olay büyümesin diye böyle birşey yaptım.Çocuğu kovalayacağına sevgilinle tanıştırmışsın abes olmuş biraz yahu
Söyledim ama kendimi o kadar kötü hissediyorum ki.Bazen bos bulunuyor insan.
Ne yapicagini sasiyor.
" haklisin, senin dedgini yapmaliydim, bos bulundum" demen kafi bence guveni elde tutmak icin.
Bir şey yapmana gerek yok.Senin ne suçun var sanki? O sana dokunan çocuğu yalnızken çek kenara uyar.Ben böyle el kol hareketlerinden hoşlanmıyorum,lütfen bir daha yapma de.Sevgilinide boşver,çok fazla da öyle kendini ezdirme bu olay yüzünden yarın öbür gün tepene çıkar sonra.Yani hatalıyım,özür dilerim falan deme bir daha.O an da o çocuğu dövecek halin yoktu yani,olması gerekeni yapmışsın.Ama dediğim gibi o çocuğuda uyar,öyle şakalar yapmasın bir daha.
Birsey olmaz, bu kadar ezdirme kendini senin bir kabahatin yok..İnternette görmüştü hatta geldi hayırlı olsun dedi bana olaydan birkaç gün önce. Çocukla aramda 3-4 yaş var.Küçük benden.Ben hiç beklemiyordum çünkü samimiyetimiz o kadar da ileri değildi.İlk kez basıma geldiği için tepki veremedim o an dondum.
O da doğru senin elinde olan bi şey değil sonuçta kendini suçlu hissetme sen sevgilin de biraz anlayışlı olsun yaniO an tepki veremedim dondum.Olay büyümesin diye böyle birşey yaptım.
Keşke tepkisiz kalmasaydım diyorum. En azından hoop felan deseydim keşke.Birsey olmaz, bu kadar ezdirme kendini senin bir kabahatin yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?