çok kötü hissediyorum

Benim olayı sakin karşılamama takılmış durumda ki haklı geliyor bana bu.

M.O. 400 - 401 : Italyan bir cocuk vardi. Sinavdan ciktigi gibi, pat diye sirtima yapistirdi.

O zamanlar hoslandigim cocukta gordu. Ben bir sey yapmadim sasirmistim cunku.

Sesini cikarmaman seni suclu durumuna sokmaz.

Ha bir daha yaparsa sen de bir ucan tekme at olsun bitsin.

Haklı ama sen yine de bu kadar dillendirme bu olayı,boşver.Erkekleri bu kadar yüzlemek iyi değil.Elini verince kolunu kaptırıyor insan,herşeyi kıskanmaya başlıyorlar ondan sonra.Sen o çocuğu uyar bir daha böyle bir şey yapmaması için.Erkek arkadaşınada söylersin ben gereken uyarıyı yaptım,bu tarz şakalardan hoşlanmadığımı söyledim bir daha yapmayacak dersin.Kapat gitsin konuyu ondan sonra,uzatılacak bir muhabbet değil yani.

En iyisi bu.İçimi rahatlattınız çok ama çok teşekkür ederim

Olur böyle şeyler kafaya takma bence. Ben gerzek arkadaşınıza sinir oldum. Ona böyle hitap ettim çünkü evet yaptığı tam gerzeklik. Gevsek gevsek hareketlerde bulunan bu tiplere anında ağzının payını vermek gerek. Sevgiliniz de az çok senin nasil biri olduğunu biliyordur. Onu ikna edecek bir durum da yok ortada açıkçası.

İçime dert ettim bunu.Kendimi kötü hissediyorum.
Sevgilimle bir şekilde aşarım ama nasıl bu kadar toy davranırsın diye kızıyorum
Akıllı olgun birisiniz bu çok belli kendini ezdirme derdim ama sevgililer arasında illa böyle muhabbetler olur zaten erkekler kıskanınca çocuk gibi olurlar tripleri hiç çekilmez ama aşılır dediğiniz gibi yani neler geçiyor bunlar mı geçmez Allah aşkınıza sıkmayın güzel canınızı

Bir sey söyleyeceğim fakat dikkate alir misin bilmem. Bir erkek asla ve asla baska erkek tarafindan kiskanildiginin /rahatsiz olundugunun belirtildigini istemez. Cok cok yanlis olur. Erkek egosu bizimki gibi değil maalesef. Çocuğu uyarmak sessiz bi ricayla degil, tepkinle olur.. Eğer bunu sevgiline söylersen inan mahvedersin her seyi.

Sana olacakları söyleyim:

1- Benim haberim olmadan bir de gidip onu mu uyardin (kiskanc olduğunu varsayiyorum)

2- Beni küçük düşürdün. Ben uyaramaz miydim (erkek id'i savunmaya geçebilir)

3- Erkek arkadaşım rahatsiz oluyor niye dedin, bir daha yaparsa rahatsiz olcam diye uyarmaya seni ben gonderdim sanacak. Benim dilim yok mu?? Neden onla konustun uyardin??? (Klasik kiyas)

Yanımda sevgilim yokken ona haddini bildirirdim ama sanırım sevgilim varken bende sok olur ne diyeceğimi bilemezdim o anda. Olay çıkmasın, acaba ne düşündü, of cok kızdımı diye düşünürken tepki vermeyi bile unuturdum sanırım ki ben Bu tür el şakalarından hiç ama hiç hoşlanmıyorum. Arkadaşlarımı bırak aileden biride yapsa cok pis bozarım, bu huyumuda herkes bilir. Sen kötü niyetle tepki vermemezlik etmemişin bence bu kadar düşünme artık. Sevgilindende ikide bir özür dileme bu konu yüzünden, tamam güvenini kaybettin haklısın falanda deme sonda tepene cıkar

Ayrıca tatlım, sevmediğin, hoşlanmadığın seyleri uyarmayı veya reddetmeyi kendin icin yap, bunu erkek arkadaşın icin yapma, eşin icinde yapma. Sen zaten sevmiyorsan bu Tür seyleri sevmiyorsundur. Sevgilinede deki (eger konuyu uzatırsa) "ben bu tür şeylerden sen hayatımda olsunda olmasanda hoşlanmam zaten. Senin kızmanla veya sen kızacağın icin kendimden taviz vermemezlik yapmıyorum, ben gerektiği yerde gereken tepkiyi veririm, herkes haddini bilir" dersen o mesajı alacaktır. Ayy aşkitom Evet haklısın ben nomıssızlık yaptım beni falakaya yatır, dahada güvenme demenle ondan defalarca bu konu yüzünden özür dilemen eşdeğer bana göre

Bibiiim özledim seni aynen katılıyorum, taviz tavizi doğururmuş. Alttan aldıkça onlar üste çıkmaya devam eder
Aynen öyle seninde dediğin gibi bende sevmem el şakalarından ama sevgilimede ezik olmam
Sorma seni arıyor gözşerim hep bende özledim bellammhatta nickini değiştirdiğini düşündüm araştırma yapıcaktım

Bende bir Zaman'lar fakir,ezik ve gurursuz bir genç kızdım, şimdi sadece fakirim bazı sebeplerden giremedim tatlım ama artık buralardayım

Ne anlayışlı bir sevgilin var.Benimki olsa nasıl bi yakınlığınız varda sana böyle yapabiliyor ben neden kimseye yapmıyorum bilmemne diye beni 30. kattan sallandırır, çocuğuda 30dan aşşağı direkt bırakırdı.Bence konuşarak halledebilmişsiniz.Bundan sonrası için dikkatli olursun yeterli bence.Zaten çocuğun densizliği kendini kötü hissetmene gerek yok.

Benim takıldığım nokta tavrımın yetersiz kalması.
Bir kız erkek arkadaşıma yapsa büyük olay çıkardı.
Empati yapınca da kendimi çok haksız buluyorun.

Bir de ben hiç beklemezdim o çocuktan biz ne ara bu kadar samimi olduk onunla bilmiyorum.
Erkek arkadaşım diyor ki eğer beni bilmese yani sevgilin yok zannetse bi nebze affedilebilir ama beni bilmesine rağmen bu nasıl bir yakınlık çıldırdım orada dedi.
Ve haklı da.Diyemiyorum birşey.
Gevşeklik konusunda da son derece haklısınız yaptığı başka türlü açıklanamaz.
Art niyetli değildir saf bi çocuk.Aramızda da 3 4 yaş var hani ben bir amaç güttüğünü sanmıyorum. Kendince şaka yapmak istemiştir ama kötü bir şaka oldu ve son derece gevşekçe

İyi de densiz insan çok. Bir sürü insanın içinde rezalet mi çıkarman gerekiyordu anlamadım? Bu densiz çocuğun davranışı için neden kendine bu kadar eziyet ediyorsun? Şu adamları gözünüzde bu kadar büyütmeyin hayatınızın odağına bu kadar koymayın.

Biz daha birlikte değilken bana biri asılmıştı bende çok sert bir şekilde terslemiştim.Erkek arkadaşımda bunu öğrenmişti.
İlişkiye başladığımızda bana senin nerde nasıl davranman gerektigini biliyorum.Sen bana bu güveni verdin,sana güvenim sonsuz demişti.
Ama böyle bir durum yaşandı ve düşüncelerinin değişmesinden korkuyorum açıkçası.
Ben böyle durumlar karşısında netimdir,sertimdir normalde ama dün dondum kaldım birşey yapamadım.
Ve erkek arkadaşım buna şahit oldu. Ben bu yüzden kendimi çok kötü hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…