- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Benim olayı sakin karşılamama takılmış durumda ki haklı geliyor bana bu.
Haklı ama sen yine de bu kadar dillendirme bu olayı,boşver.Erkekleri bu kadar yüzlemek iyi değil.Elini verince kolunu kaptırıyor insan,herşeyi kıskanmaya başlıyorlar ondan sonra.Sen o çocuğu uyar bir daha böyle bir şey yapmaması için.Erkek arkadaşınada söylersin ben gereken uyarıyı yaptım,bu tarz şakalardan hoşlanmadığımı söyledim bir daha yapmayacak dersin.Kapat gitsin konuyu ondan sonra,uzatılacak bir muhabbet değil yani.Hiç aklıma gelmezdi böyle birşey yapacağı.Hiç beklemediğim bir insandan hiç beklemediğim bir hareket oldu.Bende diyemedim birşey.
Sevgilim açısından bakıyorum, empati kuruyorum son derece haklı kızmakla.
Beni bilmese hadi tamam ama beni bilerek nasıl böyle bir harekette bulunur diyor.Ki bence haklı da.
İçime dert ettim bunu.Kendimi kötü hissediyorum.O da doğru senin elinde olan bi şey değil sonuçta kendini suçlu hissetme sen sevgilin de biraz anlayışlı olsun yani
En iyisi bu.İçimi rahatlattınız çok ama çok teşekkür ederimHaklı ama sen yine de bu kadar dillendirme bu olayı,boşver.Erkekleri bu kadar yüzlemek iyi değil.Elini verince kolunu kaptırıyor insan,herşeyi kıskanmaya başlıyorlar ondan sonra.Sen o çocuğu uyar bir daha böyle bir şey yapmaması için.Erkek arkadaşınada söylersin ben gereken uyarıyı yaptım,bu tarz şakalardan hoşlanmadığımı söyledim bir daha yapmayacak dersin.Kapat gitsin konuyu ondan sonra,uzatılacak bir muhabbet değil yani.
Rica ederim.En iyisi bu.İçimi rahatlattınız çok ama çok teşekkür ederim
Akıllı olgun birisiniz bu çok belli kendini ezdirme derdim ama sevgililer arasında illa böyle muhabbetler olur zaten erkekler kıskanınca çocuk gibi olurlar tripleri hiç çekilmez ama aşılır dediğiniz gibi yani neler geçiyor bunlar mı geçmez Allah aşkınıza sıkmayın güzel canınızıİçime dert ettim bunu.Kendimi kötü hissediyorum.
Sevgilimle bir şekilde aşarım ama nasıl bu kadar toy davranırsın diye kızıyorum
Bibiiim özledim seniÇıkarın tepenize bu çocukları sonrada pencereden baktırmıyor diye konu açarsınız.
Aynen öyle seninde dediğin gibi bende sevmem el şakalarından ama sevgilimede ezik olmamBibiiim özledim seniaynen katılıyorum, taviz tavizi doğururmuş. Alttan aldıkça onlar üste çıkmaya devam eder
Bende bir Zaman'lar fakir,ezik ve gurursuz bir genç kızdım, şimdi sadece fakirimAynen öyle seninde dediğin gibi bende sevmem el şakalarından ama sevgilimede ezik olmam
Sorma seni arıyor gözşerim hep bende özledim bellammhatta nickini değiştirdiğini düşündüm araştırma yapıcaktım
FakiiirrrBende bir Zaman'lar fakir,ezik ve gurursuz bir genç kızdım, şimdi sadece fakirimbazı sebeplerden giremedim tatlım ama artık buralardayım
Benim takıldığım nokta tavrımın yetersiz kalması.Ne anlayışlı bir sevgilin var.Benimki olsa nasıl bi yakınlığınız varda sana böyle yapabiliyor ben neden kimseye yapmıyorum bilmemne diye beni 30. kattan sallandırır, çocuğuda 30dan aşşağı direkt bırakırdı.Bence konuşarak halledebilmişsiniz.Bundan sonrası için dikkatli olursun yeterli bence.Zaten çocuğun densizliği kendini kötü hissetmene gerek yok.
Bir de ben hiç beklemezdim o çocuktan biz ne ara bu kadar samimi olduk onunla bilmiyorum.Olur böyle şeyler kafaya takma bence. Ben gerzek arkadaşınıza sinir oldum. Ona böyle hitap ettim çünkü evet yaptığı tam gerzeklik. Gevsek gevsek hareketlerde bulunan bu tiplere anında ağzının payını vermek gerek. Sevgiliniz de az çok senin nasil biri olduğunu biliyordur. Onu ikna edecek bir durum da yok ortada açıkçası.
Biz daha birlikte değilken bana biri asılmıştı bende çok sert bir şekilde terslemiştim.Erkek arkadaşımda bunu öğrenmişti.Ayrıca tatlım, sevmediğin, hoşlanmadığın seyleri uyarmayı veya reddetmeyi kendin icin yap, bunu erkek arkadaşın icin yapma, eşin icinde yapma. Sen zaten sevmiyorsan bu Tür seyleri sevmiyorsundur. Sevgilinede deki (eger konuyu uzatırsa) "ben bu tür şeylerden sen hayatımda olsunda olmasanda hoşlanmam zaten. Senin kızmanla veya sen kızacağın icin kendimden taviz vermemezlik yapmıyorum, ben gerektiği yerde gereken tepkiyi veririm, herkes haddini bilir" dersen o mesajı alacaktır. Ayy aşkitom Evet haklısın ben nomıssızlık yaptım beni falakaya yatır, dahada güvenme demenle ondan defalarca bu konu yüzünden özür dilemen eşdeğer bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?