• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötü hissediyorum

cattycat

Guru
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
1.170
468
323
Merhaba kızlar
Uzun zaman önce evliyken konu açmıştım buraya. Eski eşimin yabancı bir eski sevgilisi vardı. Aynı sektörde çalıştıkları için onunla iş yapacağım diye tutturmuştu ama ben ona hala aşık olduğunu hissediyordum. Kız eşimle bir ilişki yaşamamıştı aslında. İş dolayısıyla tanışmışlar ve kısa bir süre süre eski eşim ona evlenme teklif etmiş ve kız reddedip kendi patronuyla çıkmaya başlamıştı. Biz evlenmeden bir hafta önce de ayrılmışlardı. Bu noktada eski eşimin kafası karışmıştı bence.

Konuma yapılan yorumlar hep boşanmam yönündeydi. Ben de boşandım zaten. Üç ay oldu.

Geçtiğimiz bayramda beni aradı defalarca. Açmadım. Mesajlar attı. Görüşelim, seni özledim, hiçbir ayrılık iyi olmuyor, çok kırdık birbirimizi, konuşmama fırsat ver dedi. Reddettim. Ben yine de seni seviyorum dedi en son. Keşke demeseydi. Bunu duymak, hissetmek için iki yıl bekledim. Kızla fiziksel olarak beni aldatmadı, ama beni sevmediğini hissettiğim için boşandım. Ona inanmıyorum ama duymayı o kadar istediğim lafı bunca şeyden sonra mesajla da olsa duymak allak bullak etti beni.

Geçtiğimiz cumartesi günü kızın yanına gitti. Kız erkek kardeşiyle yaşıyor. Dört gündür kızın evinde kalıyor. Dayanamıyorum takip ediyorum nerede olduğunu. Bugün kızla tenis oynamışlar. Kızın instagramında gördüm. Beraberler mi bilmiyorum. Beraber olsalar da bu şaşıracağım bir şey olmaz ama neden benimle görüşmeye çalışıp benimle oynuyor? Facebook şifresini biliyorum. Girip hareketler dökümüne bakıyorum. Uzun zamandır günde 15-20 kere facebookta beni aratıp profilime bakıyor.

Nasıl çıkaracağım aklımdan? Boşanan herkes eski kocasını böyle takip ediyor mu? Kendimi çok güçsüz buluyorum ve kendime çok kızıyorum:(

Merhaba kızlar
Uzun zaman önce evliyken konu açmıştım buraya. Eski eşimin yabancı bir eski sevgilisi vardı. Aynı sektörde çalıştıkları için onunla iş yapacağım diye tutturmuştu ama ben ona hala aşık olduğunu hissediyordum. Kız eşimle bir ilişki yaşamamıştı aslında. İş dolayısıyla tanışmışlar ve kısa bir süre süre eski eşim ona evlenme teklif etmiş ve kız reddedip kendi patronuyla çıkmaya başlamıştı. Biz evlenmeden bir hafta önce de ayrılmışlardı. Bu noktada eski eşimin kafası karışmıştı bence.

Konuma yapılan yorumlar hep boşanmam yönündeydi. Ben de boşandım zaten. Üç ay oldu.

Geçtiğimiz bayramda beni aradı defalarca. Açmadım. Mesajlar attı. Görüşelim, seni özledim, hiçbir ayrılık iyi olmuyor, çok kırdık birbirimizi, konuşmama fırsat ver dedi. Reddettim. Ben yine de seni seviyorum dedi en son. Keşke demeseydi. Bunu duymak, hissetmek için iki yıl bekledim. Kızla fiziksel olarak beni aldatmadı, ama beni sevmediğini hissettiğim için boşandım. Ona inanmıyorum ama duymayı o kadar istediğim lafı bunca şeyden sonra mesajla da olsa duymak allak bullak etti beni.

Geçtiğimiz cumartesi günü kızın yanına gitti. Kız erkek kardeşiyle yaşıyor. Dört gündür kızın evinde kalıyor. Dayanamıyorum takip ediyorum nerede olduğunu. Bugün kızla tenis oynamışlar. Kızın instagramında gördüm. Beraberler mi bilmiyorum. Beraber olsalar da bu şaşıracağım bir şey olmaz ama neden benimle görüşmeye çalışıp benimle oynuyor? Facebook şifresini biliyorum. Girip hareketler dökümüne bakıyorum. Uzun zamandır günde 15-20 kere facebookta beni aratıp profilime bakıyor.

Nasıl çıkaracağım aklımdan? Boşanan herkes eski kocasını böyle takip ediyor mu? Kendimi çok güçsüz buluyorum ve kendime çok kızıyorum:KK43:

neden oynuyor? terkedilmeyi hazmedememiş sana acı çektirmek istiyor olabilir, başkasına acı çektirmekten zevk alan bir psikopat olabilir, duyguları bir gidip bir geliyor olabilir vs vs vs vs
hiç biri önemli değil!!!
bence, seni o kadar yana yakıla ararken, eskiden ilişki yaşamak istediği bir kızın evinde kalıyor olması artık onu takip etmeyi bırakman için yeter de artar
takip etme
takip etme
takip etmeeeeeeeeeee

Kızın yanındayken de aramadı ise ,boşlukta ve dolduracak birini arıyor ki,siz reddedince ona gitmiş hemen.

Çok kafa yoruyorum ne yapmaya çalıştığını anlamak için ama buna gerek yok. Bitirdim. Boşanmayı isteyen bendim. Şimdi depresif hissetmeme şaşırıyorum. Bu normal mi? Boşanan arkadaşlar da böyle bir dönem geçirdiler mi bunu merak ediyorum.

neden oynuyor? terkedilmeyi hazmedememiş sana acı çektirmek istiyor olabilir, başkasına acı çektirmekten zevk alan bir psikopat olabilir, duyguları bir gidip bir geliyor olabilir vs vs vs vs
hiç biri önemli değil!!!
bence, seni o kadar yana yakıla ararken, eskiden ilişki yaşamak istediği bir kızın evinde kalıyor olması artık onu takip etmeyi bırakman için yeter de artar
takip etme
takip etme
takip etmeeeeeeeeeee
Aynen ben de böyle telkin yapıyorum kendime de olmuyor.
Sanırım ben mutsuzken onun o kızla mutlu olmasını da ben hazmedemiyorum. Hem aslında onun hazmedemeyeceği bir şey yok ki. O kızı benden daha iyi buluyordu ki onun yüzünden boşanmak istediğimi bildiği halde bir şey yapmadı, ben bir engeldim. Çekildim aradan. O kızın yanında şu an. Benim terk etmiş olmam bir şey ifade etmemeli. Mutlu bile olmalı.
Ben şu an mutlu olduğum biriyle olsam eski eşim aklıma bile gelmez. Ki boşanan benim ama mecbur bırakan o. Boşansan bile ben o kızla görüşüp iş yapacağım diyen o. Hazmedememesi gereken benim.

O kizin yaninda 4 günden beri kaldigini nerden ögrendin? Bunu merak etdim sadece vallah biz kadinlardan derin devletden daha iyi ajan olur.

Eski esini takio etmeyi birak ve sana mesaj atmasini müssde etme cocugunuz yoksa komple engelle numarasini

Find my iphone'dan bakıyorum:)))

SiZin evde de kalmıştı dimi bu kız
O senin konundu ?

Eski esin bana gore dengesizin biriydi. Insan sevdigi karisini bir yabanci icin bu kadar uzmemeliydi. Sonucta is bosanmaya kadar gitmis. Hani affetseniz de hala o kizla icli disli olmaya devam edecek belli zaten.

Gerek yok...

SiZin evde de kalmıştı dimi bu kız
O senin konundu ?
Biz onun evinde kalmıştık. İş için gitmiştik kızın yaşadığı yere. Döndüğümde kavga edip ayrılacaktım ama o sırada babam çok hastaydı. Döndükten iki ay sonra babam vefat etti. O konuları unuttum gitti tabi ki bu üzüntüyle. Daha sonra kız istanbula geldi. Eski eşim bizde kalsın mı deyince evi terk ettim zaten. Bir daha da dönmedim.

Eski esin bana gore dengesizin biriydi. Insan sevdigi karisini bir yabanci icin bu kadar uzmemeliydi. Sonucta is bosanmaya kadar gitmis. Hani affetseniz de hala o kizla icli disli olmaya devam edecek belli zaten.

Gerek yok...
Yok ben affetmem zaten. Boşanmadan bir çözümle gelse olabilirdi de artık olmaz. Sadece hazmedemiyorum ne yapmam gerek onu bilmiyorum. Zamanla geçer mi?

Yok ben affetmem zaten. Boşanmadan bir çözümle gelse olabilirdi de artık olmaz. Sadece hazmedemiyorum ne yapmam gerek onu bilmiyorum. Zamanla geçer mi?
Gecer tabi. Ama yarani sarmayi yarayi acanla dusunme. Artik o yokmus gibi davran. Takip etmeyi de birak bence.

Kendi hayatına bak giyin süslen gez yeni insanlarla tanış kafan dağılsın
Takma onu
O zamanı gelince tekme yiyip seni öyle bi takacak ki kafasına
İtler gibi pişman olacak
Ama sen bitir kafanda

O kıza mesaj atıp küfür edesim var. Yapmam tabi ki ama zor tutuyorum kendimi. Her şeyin farkındaydı ve özellikle görüşmeye devam etti. Ben olsam evli bir çift var ve adamın kafası benim yüzümden karışıyorsa uzak dururum. Ayrılsalar da benim etkim olmasın derim. Pis karı.

Kadının gölgesi bile evliliği yıktı ya, o zamandan feci gıcığım. Bir de tenis oynamışlar. O raketi alıp :ıslık:

Lanet karı.

Acaba o kız eşinizin ilgisinden hoşlanıyor ama sevgili olacak kadar hoşlanmıyor mu?
Yoksa eşinizin o kıza karşı aşk adına bir duygusu mu yok?
Bu cevap çok önemli..

Back
X