• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötü hissediyorum

Konularınızı hatırlıyorum biraz,sizin çok çabaladığınızı da hatırlıyorum.
Bence bundan sonrası için önünüze bakın.Siz onun için gereğinden fazlasını yaptınız zaten.Sevginizi,ilginizi değecek insanlar için kullanın.Evliliğinin bitmesine sebep bir samimiyet var ortada ve adam hala devam ettiriyor bunu üstelik size seni seviyorum derken...Samimi değil çok üzülerek söylüyorum.

bakın şimdi. ben eski sevgililerimi takip etmek için face, instagram falan herşeyde fake hesap açtım. ama deli gibi her saniye bakıyorum ne yaptıklarına. nişanlıydım hemde takıntı oldu resmen ailelerine kadar bakıyorum yedi kat yabancı :KK48::olamaz:
sonra nişanı attım bir ay falan olacak. dedim ben bunlara bakarak ne yapıyorum? elime ne geçiyor? baktım koca bir hiç üzerine unutamamak. bir aydır nişanı attığımdan beri bıraktım bakmayı. ve inanın çok daha huzurluyum. gözden uzak olan gönülden uzak olur lafı hakikaten çok doğru. bırakın kendinize acı çektirmeyi :KK75:
Biriyle nişanlıyken mi eski sevgililerine bakıyordun?

Konularınızı hatırlıyorum biraz,sizin çok çabaladığınızı da hatırlıyorum.
Bence bundan sonrası için önünüze bakın.Siz onun için gereğinden fazlasını yaptınız zaten.Sevginizi,ilginizi değecek insanlar için kullanın.Evliliğinin bitmesine sebep bir samimiyet var ortada ve adam hala devam ettiriyor bunu üstelik size seni seviyorum derken...Samimi değil çok üzülerek söylüyorum.
Şu da var ki beni bayramda aradı ya barışmak için eğer görüşseydim beni de şu an oraya götürürdü adım gibi eminim. Hem benimle barışıp hem bensiz oraya gitmezdi. Bir ortak arkadaşla konuşmuş dün. Oraya gidip müşterilerden topladığı paraları anlatmış. Mecburum gelmeye demiş. Zaten buna bir şey demiyorum ama mesela şu an gitseydim yine beni sinir edici bir samimiyete şahit olup yine kavga edecektim. Yani bunun bir çözümü yok. Ve evet takip etmemeliyim artık.

Takıp ettıkce uzulursun yapma :(

Eski konularınızı hatırlıyorum bu evlilik için siz çok uğraştınız ama eski eşiniz hiç bir şey yapmadı. Takip etmeyi bırakın boşandınız artık , ne sizde vazgeçiyor nede eski sevgilisinden böyle bir şey olabilir mi ? Sizi sevse istese zaten ayrılmazdınız hatalarını devam ettirmezdi.

Aynen ben de böyle telkin yapıyorum kendime de olmuyor.
Sanırım ben mutsuzken onun o kızla mutlu olmasını da ben hazmedemiyorum. Hem aslında onun hazmedemeyeceği bir şey yok ki. O kızı benden daha iyi buluyordu ki onun yüzünden boşanmak istediğimi bildiği halde bir şey yapmadı, ben bir engeldim. Çekildim aradan. O kızın yanında şu an. Benim terk etmiş olmam bir şey ifade etmemeli. Mutlu bile olmalı.
Ben şu an mutlu olduğum biriyle olsam eski eşim aklıma bile gelmez. Ki boşanan benim ama mecbur bırakan o. Boşansan bile ben o kızla görüşüp iş yapacağım diyen o. Hazmedememesi gereken benim.

bir laf vardır
çok da doğrudur
"kıskançlık aşktan daha çok devam eder" derler
eski eşin seni sevmiyor olabilir, o kızı daha çok beğeniyor olabilir
ama sen uzunca bir süre onunlaydın, onu seviyordun, ona aittin
şimdi kıskanıyordur, hazmedemiyordur
bence buna hiç anlam yüklememek lazım
bu şekilde düşünüp durmamak lazım
sonu, kendini kandırmaya kadar gider çünkü

Merhaba kızlar
Uzun zaman önce evliyken konu açmıştım buraya. Eski eşimin yabancı bir eski sevgilisi vardı. Aynı sektörde çalıştıkları için onunla iş yapacağım diye tutturmuştu ama ben ona hala aşık olduğunu hissediyordum. Kız eşimle bir ilişki yaşamamıştı aslında. İş dolayısıyla tanışmışlar ve kısa bir süre süre eski eşim ona evlenme teklif etmiş ve kız reddedip kendi patronuyla çıkmaya başlamıştı. Biz evlenmeden bir hafta önce de ayrılmışlardı. Bu noktada eski eşimin kafası karışmıştı bence.

Konuma yapılan yorumlar hep boşanmam yönündeydi. Ben de boşandım zaten. Üç ay oldu.

Geçtiğimiz bayramda beni aradı defalarca. Açmadım. Mesajlar attı. Görüşelim, seni özledim, hiçbir ayrılık iyi olmuyor, çok kırdık birbirimizi, konuşmama fırsat ver dedi. Reddettim. Ben yine de seni seviyorum dedi en son. Keşke demeseydi. Bunu duymak, hissetmek için iki yıl bekledim. Kızla fiziksel olarak beni aldatmadı, ama beni sevmediğini hissettiğim için boşandım. Ona inanmıyorum ama duymayı o kadar istediğim lafı bunca şeyden sonra mesajla da olsa duymak allak bullak etti beni.

Geçtiğimiz cumartesi günü kızın yanına gitti. Kız erkek kardeşiyle yaşıyor. Dört gündür kızın evinde kalıyor. Dayanamıyorum takip ediyorum nerede olduğunu. Bugün kızla tenis oynamışlar. Kızın instagramında gördüm. Beraberler mi bilmiyorum. Beraber olsalar da bu şaşıracağım bir şey olmaz ama neden benimle görüşmeye çalışıp benimle oynuyor? Facebook şifresini biliyorum. Girip hareketler dökümüne bakıyorum. Uzun zamandır günde 15-20 kere facebookta beni aratıp profilime bakıyor.

Nasıl çıkaracağım aklımdan? Boşanan herkes eski kocasını böyle takip ediyor mu? Kendimi çok güçsüz buluyorum ve kendime çok kızıyorum:KK43:

ya aralarında bişey yoksa nasıl onun evinde kalıyo ya? bu nasıl genişlik anlamadım ben hiç bişey sizin eski eşinizden

Bende aldatıldım hala onla görüşüyor biryandanda beni arıyor merak ediyor .ne istediğini bilmiyor,hem eskiyi özlüyor hem yenisi ile oynaşıyor..adam olmaz koca olmaz baba olmaz boşver ...ettiğini bulur

bir laf vardır
çok da doğrudur
"kıskançlık aşktan daha çok devam eder" derler
eski eşin seni sevmiyor olabilir, o kızı daha çok beğeniyor olabilir
ama sen uzunca bir süre onunlaydın, onu seviyordun, ona aittin
şimdi kıskanıyordur, hazmedemiyordur
bence buna hiç anlam yüklememek lazım
bu şekilde düşünüp durmamak lazım
sonu, kendini kandırmaya kadar gider çünkü
Hmmm cok doğru

Biz onun evinde kalmıştık. İş için gitmiştik kızın yaşadığı yere. Döndüğümde kavga edip ayrılacaktım ama o sırada babam çok hastaydı. Döndükten iki ay sonra babam vefat etti. O konuları unuttum gitti tabi ki bu üzüntüyle. Daha sonra kız istanbula geldi. Eski eşim bizde kalsın mı deyince evi terk ettim zaten. Bir daha da dönmedim.

Ya bişeyi çok merak ettim.Siz nasıl nefret ettiğiniz bu kadının evinde kaldınız ya...neden otade motelde kalmadınız? Nasıl kaldınız nasıl durdunuz orda

Eşiniz ne iş yapıyor merak ettim. Bu kadın iş konusunda vazgeçilmez olmuş onun için, yani belki de sadece iş için birliktelerdir. Kadın ona çok para kazandırıyor sanki.

aaa seni eski konularından hatırlıyorum. boşanmana şaşırdım gerçekten. konunda haklıydın. kimse kabul etmezdi böyle bir durumu ama eski eşinin o kıza karşı zaafı var ve kız eski eşini kabul etmiyor ama etrafında olmasıda hoşuna gidiyor. büyük ihtimal benim için boşandı diye düşünüp egosu tavan yapıyordur. eski kocana karşı bi ilgisi olsaydı bu zaman kadar birlikte olurlardı. sanırım eski eşin ondan yüz bulamadıkça sana yanaşmaya çalışıyor. yüzsüz şey

Aynen ben de böyle telkin yapıyorum kendime de olmuyor.
Sanırım ben mutsuzken onun o kızla mutlu olmasını da ben hazmedemiyorum. Hem aslında onun hazmedemeyeceği bir şey yok ki. O kızı benden daha iyi buluyordu ki onun yüzünden boşanmak istediğimi bildiği halde bir şey yapmadı, ben bir engeldim. Çekildim aradan. O kızın yanında şu an. Benim terk etmiş olmam bir şey ifade etmemeli. Mutlu bile olmalı.
Ben şu an mutlu olduğum biriyle olsam eski eşim aklıma bile gelmez. Ki boşanan benim ama mecbur bırakan o. Boşansan bile ben o kızla görüşüp iş yapacağım diyen o. Hazmedememesi gereken benim.

Aman bu adam sakat
Seninleyken kızın peşinde koşuyor
Kızlayken senin peşinde koşuyor
Ne b.k yediği belli değil garip cinso

Back
X