Cok kotu hissediyorum

Adinibilenyazsin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2016
209
52
13
33
Arkadaslar ben iki yillik evli bes aylik oglu olan allaha sukur bi sikintisi olmayan bir insanim.esimle severek evlendik.ama esim ilk baslarda sanalda beni aldatmisti ve ben cok kirildim ayrilmayi bile dusunmustum cok kotu tartismalarimiz olmustu.tekrar yapmamisti hatasini duzeltmisti.ama simdsi gene yapiyo ve ben hic tepki veremiyorum.noye boyleyim.bende eskisi gibi esime cok ask duymuyorum onu seviuorum ama ona ilgisizim.aslinda ustume dusenleri cok olmasada genede yapiyorum ama hic isteyerek olmuyo.eskiden o isten gelince cok heyecanlanirdim surekli ilgi duyardim.simdi hic oyke degilim.gozume hic gozukmuyo.niye boykeyim ben fikri olan soylermi cok ihtiyacim var yorumlariniza

Kendinizi niye eleştiriyorsunuz ki sizde bir eksiklik yok. Sizde ki degisimin sebebi esiniz.

Aldatmanin sanali gercegi mi var. Fikrinden gecirip yola cikip icraatta bulunmasa ne olur. Yine aldatmis olur...

Aldatma durumunda sizin duzeltecek bir durumunuz yok. Esiniz yikmis her seyi.

Ne yaparsiniz sonucta ne karar verirsiniz bilmem ama susmayin susarak kendinize yapilan saygisizliga ortak oluyursunuz.

Kendinizi niye eleştiriyorsunuz ki sizde bir eksiklik yok. Sizde ki degisimin sebebi esiniz.

Aldatmanin sanali gercegi mi var. Fikrinden gecirip yola cikip icraatta bulunmasa ne olur. Yine aldatmis olur...

Aldatma durumunda sizin duzeltecek bir durumunuz yok. Esiniz yikmis her seyi.

Ne yaparsiniz sonucta ne karar verirsiniz bilmem ama susmayin susarak kendinize yapilan saygisizliga ortak oluyursunuz.
İste kendime inanamiyorum daha oncesinde yapmadigim kalmamisti ve duzeltmisti kndini gene yapiyo ve ben bisey yapmiyorum ve istemiyorum niye

İste kendime inanamiyorum daha oncesinde yapmadigim kalmamisti ve duzeltmisti kndini gene yapiyo ve ben bisey yapmiyorum ve istemiyorum niye
Niyesi belli her seferinde o istedigini yapacak siz mi duzeltmek icin ugrasacaksiniz.

Hatayi tekrarlanasinin sebebi siz degilsiniz kendisi. Ve uzgunum yine yapiyor yine yapacak hep yapacak. Taki siz yolunuza bakana kadar da niye diyeceksiniz niye?

Cevabi yok bence aldatmanin

Niyesi belli her seferinde o istedigini yapacak siz mi duzeltmek icin ugrasacaksiniz.

Hatayi tekrarlanasinin sebebi siz degilsiniz kendisi. Ve uzgunum yine yapiyor yine yapacak hep yapacak. Taki siz yolunuza bakana kadar da niye diyeceksiniz niye?

Cevabi yok bence aldatmanin
Boyle nereye kadar bilmiyorum ama ben.suan cok hareketsizim.napicam

Allah kalbinizi ona karşı soğutmuş,siz de bu nimet için "Niye böyleyim"diye konu açıyorsunuz. Yapmanız gereken boşanmak ve soğuduğunuz için daha az üzüleceksiniz ne güzel,niye adım atmıyorsunuz?

niye ilgisizim demişsin adam snei aldattığı için olabilir mi acaba?

ayrıca bi kereden bişey olmazcılar buyursun bakalım. bi yapan bi daha yapıyo işte.

Bi şey yapmıyorsunuz çünkü aldatılmış olmanıza rağmen hiçbir sorunu olmayan bi kadınım diyebiliyosunuz kendinize.Bi kere tepki vermişsiniz sonuc olarak sineye çekip çocuk yapmışsınız o adamdan.Ayrılmayacağınızı siz de biliyorsunuz çünkü şimdi tepki verip de ugraşmayayım diyorsunuz herhalde.Baksanıza kendinizi bile suçlayabiliyosunuz,pes.
Ne diyelim susup oturmaya devam o zaman

Arkadaslar ben iki yillik evli bes aylik oglu olan allaha sukur bi sikintisi olmayan bir insanim.esimle severek evlendik.ama esim ilk baslarda sanalda beni aldatmisti ve ben cok kirildim ayrilmayi bile dusunmustum cok kotu tartismalarimiz olmustu.tekrar yapmamisti hatasini duzeltmisti.ama simdsi gene yapiyo ve ben hic tepki veremiyorum.noye boyleyim.bende eskisi gibi esime cok ask duymuyorum onu seviuorum ama ona ilgisizim.aslinda ustume dusenleri cok olmasada genede yapiyorum ama hic isteyerek olmuyo.eskiden o isten gelince cok heyecanlanirdim surekli ilgi duyardim.simdi hic oyke degilim.gozume hic gozukmuyo.niye boykeyim ben fikri olan soylermi cok ihtiyacim var yorumlariniza
Bence normalde değilsiniz. Bırak ilgiyi o evden çekip gitmen ve hatta yüzüne bile bakmaman lazımken halen neden ilgisizim diyorsunuz.

Niye sana ihanet etmişken çocuk yaptın ki?
Ayrıca doğum yapmışsın lohusayken ilgilenememiş olabilirsin hemen böyle girişimlerde bulunması mı gerekiyor?
Alıp bilgisayarı kafasına geçiremiyor musun?

:KK47::KK47::KK47:
aynen bunu yap :)
niye fake olduğunu düşündüm acaba :S
bir kadın aldatılacak ve umrunda olmayacak.

Allahım, beyin yakan sorular vol. 2

İlk bsta yaptim ama artk ugrasmk istemiyorum sanki
Evliliğin 2 yıllık, hamile kalıp doğum yapman çocuk 5 aylık etti 14 ay. Evliliğin kaçıncı ayında aldattı bilmiyorum ama sen 1 yıl dolmadan çocuk yapmışsın eşinin karaktersizliğinin üstüne.

Back
X