- 17 Mayıs 2023
- 729
- 394
- 18
- Konu Sahibi Yavrumveben
-
Ben de mi hata demekten yoruldum.Kendini zor tutuyo varmamak için ha üstüme yurudun ya vurdun aynı seyBoşanacaksın
Ondan kurtulun. Yapmayın bunu kendinize. Boşanın, üç gün ağlamak hayat boyu ağlamaktan iyidirİyi akşamlar kızlar bugün eşime moralim bozuk bu evi elden çıkarıp kurtulalım dedim rem rutubet var bide depreme dayanıksız.Birxen üstüme yurudu ama varmamak için zor tuttu kendini.Sonra yüzüme tükürdü elindeki atletle suratıma vurdu
..çocuğu ayda bi görürüm yeter ki senden kurtulayım dedi.benjm tek suçum bu evi sat demem mi oldu.Ne yapicam bilmiyorum
Ben çok dedig8m dedikmisim. Yani dedim dddik olduğm konu 1 konu açmıştım annesine çocuğu tek yollamk istememem balkon güvensiz diye.2.de ev rutubeti satalım yeni ev alalım demedi.senelerdir bekle diyo. 100 bik borcu var bende evi satalm 100 binle borç kapatıp yeni ev alalım dedim.Sizcr sorun bende mi çok.uc istemi buAdamın (adamlardan özür dilerim) derdi başka bir şey bence. Siz napmayı düşünüyorsunuz? Sürekli böyle mi
Ben de mi hata demekten yoruldum.Kendini zor tutuyo varmamak için ha üstüme yurudun ya vurdun aynı sey
Polisle tehdit ettiğim için vuramiyo yoksa vururduBoşanmak için neyi bekliyorsun?
Bugün tuttu yarın tutamayıp öldüredebilir?
Çalışamam oğlum otizmli benden başkası bakamaz ben napicam artık yoruldumKimse kimsenin üzerine yürüyemez dövmeye çalışamaz. Çoktan gözden çıkarmış seni ve çocuğunuzu
İş bulmaya çalış vakti gelince de boşan
İyi akşamlar kızlar bugün eşime moralim bozuk bu evi elden çıkarıp kurtulalım dedim rem rutubet var bide depreme dayanıksız.Birxen üstüme yurudu ama varmamak için zor tuttu kendini.Sonra yüzüme tükürdü elindeki atletle suratıma vurdu
..çocuğu ayda bi görürüm yeter ki senden kurtulayım dedi.benjm tek suçum bu evi sat demem mi oldu.Ne yapicam bilmiyorum
Ailenin yanına çocuğunla git o zaman . Belki adamın aklı başına gelir. Veya en azından biraz kafanı dinlersin.Çalışamam oğlum otizmli benden başkası bakamaz ben napicam artık yoruldum
Çalışamam oğlum otizmli benden başkası bakamaz ben napicam artık yoruldum
Abartılı tepkiler.İyi akşamlar kızlar bugün eşime moralim bozuk bu evi elden çıkarıp kurtulalım dedim rem rutubet var bide depreme dayanıksız.Birxen üstüme yurudu ama varmamak için zor tuttu kendini.Sonra yüzüme tükürdü elindeki atletle suratıma vurdu
Biraz borç vardı evi satınca onu kapatır.yeni ev için kredi çekeriz tekrar dedimEsinizin yaptigi cok cirkin ama maddi durumunuz nasil? Ev fiyatlari malum evi elden cikarinca yenisini almak nasil olacak? Yani her sey gulluk gulistanlik istediginiz zaman evi elden cikarip istediginiz evi hic zorlanmadan alabilecek durumunuz var mi? Yoksa her sey cok yolunda esiniz durduk yere mi bu tepkiyi verdi? Tepkisi normal demiyorum sadece nedenlerini anlamaya calisiyorum.
Ona haksızlık dediği.mi çocuğa.ben mutlu olayım diye o babasız büyüyecekÇocuğu ayda bir göstereceksin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?