- 17 Şubat 2015
- 8.629
- 23.566
- 548
- Konu Sahibi Yavrumveben
-
Daha güzel bir şey de şu, içinde oturan varken ev satmak kolay mı? Şu an emlak piyasası durgunken üstelik evin olumsuzluklarını da biliyorsun. Evi içinde otururken satıp yeni evi de buluverip krediyi de çekiverip taşınıverecek misin nasıl olacak o iş?Burda evler eskide olsa 1300 e falan gidiyo.ustune 400 çekip başka yerden aclaktk
PArasi var mi ki bu adamin onu yapalim bunu alalim diyip duruyosunuz? Cok mu kazaniyo, rahat mi maddi olarak?Borç 100 bin falandı onu ödeyip üstüne çekelim dedim
İyi akşamlar kızlar bugün eşime moralim bozuk bu evi elden çıkarıp kurtulalım dedim rem rutubet var bide depreme dayanıksız.Birxen üstüme yurudu ama varmamak için zor tuttu kendini.Sonra yüzüme tükürdü elindeki atletle suratıma vurdu
..çocuğu ayda bi görürüm yeter ki senden kurtulayım dedi.benjm tek suçum bu evi sat demem mi oldu.Ne yapicam bilmiyorum
Ben dün akşam konuyu açmıştım bugünde açınca delirmisDaha önce bu konuda bir tartışmanız olmuş muydu ki durduk yere birden bu kadar delirdi.
Normalde de böyle mi hemen sinirlenir mi.
Konuyla alakası nedir anlamdım düzeldim evetKendinize yabancılaşmıştınız. Düzeldiniz mi?
Kaynanasının demirsiz balkonlu evinde idare ederler bi süre.Daha güzel bir şey de şu, içinde oturan varken ev satmak kolay mı? Şu an emlak piyasası durgunken üstelik evin olumsuzluklarını da biliyorsun. Evi içinde otururken satıp yeni evi de buluverip krediyi de çekiverip taşınıverecek misin nasıl olacak o iş?
Bekarken babamlarom evi satıp yeni ev Almıştık içinde otururkenDaha güzel bir şey de şu, içinde oturan varken ev satmak kolay mı? Şu an emlak piyasası durgunken üstelik evin olumsuzluklarını da biliyorsun. Evi içinde otururken satıp yeni evi de buluverip krediyi de çekiverip taşınıverecek misin nasıl olacak o iş?
Ev satlininca içinde oturana bi müddet verilir bildiğinizi pek sanmıyorum amaKaynanasının demirsiz balkonlu evinde idare ederler bi süre.
Sorun o degil. Sorun kocanda bu kadar para var mi bunlari yapacak odeyecekEv satlininca içinde oturana bi müddet verilir bildiğinizi pek sanmıyorum ama
Borç 100 bin falandı onu ödeyip üstüne çekelim dedim
Biliyorum ne kadar odenecegini400 çekince 400 ödeniyor mu sanıyorsun gerçekten?
Konu bence takıntılı olmanızKonu onun kdr rahat olmamam
1200 evden kalsa araba var onu satip üstüne biraz çekip alabilirdi imkansız değildiSorun o degil. Sorun kocanda bu kadar para var mi bunlari yapacak odeyecek
Efet bu bilim adamları boşuna sağlam evlere çıkın diyorlarKonu bence takıntılı olmanız
Konuyla alakalı diye bir şey demedim zaten. Sizi her gün görmüyorum, görünce de sordum.Konuyla alakası nedir anlamdım düzeldim evet
Yüzüne tükürmüş ya bir insan gururu icin yasar dayak yemeyi mi bekliyorsunBen de mi hata demekten yoruldum.Kendini zor tutuyo varmamak için ha üstüme yurudun ya vurdun aynı sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?