- 1 Mayıs 2023
- 512
- 805
- 18
- 37
- Konu Sahibi Yavrumveben
-
Ayrılmak için bahane arıyor gibi,çocuğu ayda bir görürüm fln demekki kafasında kurmuş,daha önceden olayı düşünmüş orta yolu bulmuş sadece bir neden arıyor boşanmak için,bu arada kendisini tutup tutmamasının bir önemi yok şiddet psikolojikte olur fizikselde,atletle vurup tükürmesi son derece ciddi bir şiddet,illaki morartıp kırması gerekmiyor bir yerinizi,evi satalım rutubetli demek bir insanın neden gözünü karartsınki,kendi değerinizi bilin allah aşkına,elin hanzolarına bu kadar yüz vermeyin yaaa,kimki bunlar,sürekli alttan alıp idare etmeyin yok yuvam yıkılmasın yok düzenim bozulmasın diye bu tuhaf insanımsı şeylerle hayatınızı heba etmeyin,bal gibide yeniden güzel bir hayat kurulur,illaki düzgün yetişmiş iyi insanlar vardır bulunur,bu değişik tipleri değerliymiş gibi görmeyin.İyi akşamlar kızlar bugün eşime moralim bozuk bu evi elden çıkarıp kurtulalım dedim rem rutubet var bide depreme dayanıksız.Birxen üstüme yurudu ama varmamak için zor tuttu kendini.Sonra yüzüme tükürdü elindeki atletle suratıma vurdu
..çocuğu ayda bi görürüm yeter ki senden kurtulayım dedi.benjm tek suçum bu evi sat demem mi oldu.Ne yapicam bilmiyorum
Ben takıntılıyım ama o da aşırı dik bas.Zaten ben olayları o yüzden hep açıyorumBalkon konusundan hatırlıyorum sizi. Takıntılı birisiniz muhtemelen sürekli aynı şeyi söyleyip duyuyorsunuz esinizde bıkmıştır artık. Yorumlarda bile şakası yapıldı yeter parasini verelim sus artık diyerek. Yoksa kim kime kızar evi satalım dedi diye.
Ama kesinlikle yaptığı şeyleri haklı çıkarmaz. Yüzüne tükürmek atletle vurmak ne demek ya. Ayrılmayı düşünüyor musunuz
Onu ben dedim sen cocugunu kaybetmekten korkuyo musun ben gidersem.ne olcak dedim o da görürüm seni görmekten iyi dediAyrılmak için bahane arıyor gibi,çocuğu ayda bir görürüm fln demekki kafasında kurmuş,daha önceden olayı düşünmüş orta yolu bulmuş sadece bir neden arıyor boşanmak için,bu arada kendisini tutup tutmamasının bir önemi yok şiddet psikolojikte olur fizikselde,atletle vurup tükürmesi son derece ciddi bir şiddet,illaki morartıp kırması gerekmiyor bir yerinizi,evi satalım rutubetli demek bir insanın neden gözünü karartsınki,kendi değerinizi bilin allah aşkına,elin hanzolarına bu kadar yüz vermeyin yaaa,kimki bunlar,sürekli alttan alıp idare etmeyin yok yuvam yıkılmasın yok düzenim bozulmasın diye bu tuhaf insanımsı şeylerle hayatınızı heba etmeyin,bal gibide yeniden güzel bir hayat kurulur,illaki düzgün yetişmiş iyi insanlar vardır bulunur,bu değişik tipleri değerliymiş gibi görmeyin.
Babası onu istemiyor belli ki zor durumdasın ama bazı babaların yokluğu varlığından daha iyi oluyor. Suratına tükürmek nedir nasıl bir aşağılama boğasım geldi yeminle gözüm dönerdi benim nasıl sabrettin bunaOna haksızlık dediği.mi çocuğa.ben mutlu olayım diye o babasız büyüyecek
Ben çok dedig8m dedikmisim. Yani dedim dddik olduğm konu 1 konu açmıştım annesine çocuğu tek yollamk istememem balkon güvensiz diye.2.de ev rutubeti satalım yeni ev alalım demedi.senelerdir bekle diyo. 100 bik borcu var bende evi satalm 100 binle borç kapatıp yeni ev alalım dedim.Sizcr sorun bende mi çok.uc istemi bu
Ben çıldırtmisim dün akşamda aynı konuyu açmışım diye delirmişBabası onu istemiyor belli ki zor durumdasın ama bazı babaların yokluğu varlığından daha iyi oluyor. Suratına tükürmek nedir nasıl bir aşağılama boğasım geldi yeminle gözüm dönerdi benim nasıl sabrettin buna
Mesele evi satalım ev alalım demen değil bence, bi sürü birikimin patlaması gibi geldi bana.Ben çok dedig8m dedikmisim. Yani dedim dddik olduğm konu 1 konu açmıştım annesine çocuğu tek yollamk istememem balkon güvensiz diye.2.de ev rutubeti satalım yeni ev alalım demedi.senelerdir bekle diyo. 100 bik borcu var bende evi satalm 100 binle borç kapatıp yeni ev alalım dedim.Sizcr sorun bende mi çok.uc istemi bu
Konu onun kdr rahat olmamamMesele evi satalım ev alalım demen değil bence, bi sürü birikimin patlaması gibi geldi bana.
Biraz borç vardı evi satınca onu kapatır.yeni ev için kredi çekeriz tekrar dedim
Terapi alıp iyi olmaya bakın. Oğlunuzun sağlıklı mental yapıda ebeveynlere ihtiyacı var.Ben çıldırtmisim dün akşamda aynı konuyu açmışım diye delirmiş
Borç 100 bin falandı onu ödeyip üstüne çekelim dedimHer sey cok yolunda olsa biraz borc falan olmazdi diye dusunuyorum. Evi satinca borcu kapatip tekrar kredi cekince de bu durumda muhtemelen zorlanirsiniz. Siz galiba gelisiguzel kararlar veriyorsunuz. Ne olursa olsun bu esinizin yaptigi seyi hakli cikarmaz ama siz de her seyi olcup tartmadan gelisiguzel yasiyorsunuz sanki.
O bunu kabul etmez kendini haklı goruyorTerapi alıp iyi olmaya bakın. Oğlunuzun sağlıklı mental yapıda ebeveynlere ihtiyacı var.
Sizin rutubetli evi ne kadara satıp, üstüne 100 bin borç ödeyip ev almak için ne kadar kredi çekmeniz gerektiği ile ilgili bır bilginiz var mı?Borç 100 bin falandı onu ödeyip üstüne çekelim dedim
Burda evler eskide olsa 1300 e falan gidiyo.ustune 400 çekip başka yerden aclaktkSizin rutubetli evi ne kadar satıp, 100 bin borç ödeyip ev almak için ne kadar kredi çekmeniz gerektiği ile ilgili bır bilginiz var mı?
Eşiniz ne kadar maaş alıyor mesela? Evi satıp yeni ev alalım demek kolay bir şey değil.
Eşinizin yaptığı kesinlikle yanlış ama sizde çok takıntısıniz, olmayacak şeyi sürekli söylüyorsaniz o da çekilecek dert değil.
400 çekince 400 ödeniyor mu sanıyorsun gerçekten?Burda evler eskide olsa 1300 e falan gidiyo.ustune 400 çekip başka yerden aclaktk
400 bin krediyi geri ödeyecek kadar kazanıyor mu eşin?Burda evler eskide olsa 1300 e falan gidiyo.ustune 400 çekip başka yerden aclaktk
100bin borç var birde eski evi satıp ev alacaksın? Bunlar bu devirde kolay mı sanıyorsunuz? Sizde çalışıyor musunuz? İki kisi bile ödemek çok zor olacak araştırmadan, bilmeden bir fikir atmışsınız ortaya adam zaten gamsız. Boşan zaten o da istiyormuşBen çok dedig8m dedikmisim. Yani dedim dddik olduğm konu 1 konu açmıştım annesine çocuğu tek yollamk istememem balkon güvensiz diye.2.de ev rutubeti satalım yeni ev alalım demedi.senelerdir bekle diyo. 100 bik borcu var bende evi satalm 100 binle borç kapatıp yeni ev alalım dedim.Sizcr sorun bende mi çok.uc istemi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?