- 15 Haziran 2016
- 7.901
- En iyi cevaplar
- 1
- 21.039
- 348
- 39
- Konu Sahibi Yavrumveben
-
Karşılığında yıllarca evli kalıp çocuk doğurduğunuz adamEvet birikmişlikler var bu adam dha üç günlük evliyken babasyla ben kavga ettiğim için babasının önünde bana tokat atan adam
Bunu çocuğu yaparken düşünecektinizEvet bi kere dönmüştüm eve ama korkuyorum bilmiyorum oğlum olmasa daha kolay olurdu.Simdi bi çocuğu babasız bırakmak beni çok üzüyor
Tabi canım ya aileniz kızları Tokat yiyor diye üzülmez boşandı diye üzülür dimiİlk tokatı yediğimde dönemedim pişmanım ama o zaman ki aklımla sanki bosanirsam ailemi üzerim diye düşündüm.Sonra düzelir gibi oldu hamile kaldım evet şimdide beni bağlayan çocuğum.salladigim bir şey yok kimse yok sayıldığı bir adamla birlikte olmak istemez
Doğru isterseniz ben tek tek kim ne yazmış diye bakmadım . Belli ki bu aile orta gelirin altında yaşayan adamin on iki saat çalıştığı kadının özel ilgi gerektiren çocukla ilgilendiği üstüne üstlük ev daganik olsa olay cikarttigi bir aile. Nasıl dırdır etmeyi bıraksın Allah aşkına ? Çocukla tüm bu yükleri kaldıran biri .Konu sahibi takıntılı halleriyle en çok kendine zarar veriyor, kendini kemiriyor durmadan, başta bunun için söyledim ben şahsım adına. Ayrıca, bence konu sahibi boşanmayacak, bari kavgaya mahal verip durmasın diye de dırdır etmeyi bırakmasını söylüyoruz, en azından benim söyleme sebebim bu.
Kocasına normal demiyoruz, herifin ve ailesinin ne olduğu zaten ortada ama konu sahibi de normal asla değil. Hâlâ çocuğumu babasız mı bırakayım diyor, tamamen demagoji ve bahane. Kendine, çocuğuna zarar verilmesine müsade ediyor, tek dertleri evmiş gibi durmadan bunun dırdırını yapıyor, sonra da kavga kıyamet işte.
asla eşinizin tavrını tasvip etmiyorum ama siz de ciddi anlamda takıntılısınız, kaç kiki yazdı mümkün değil ama yok tutturdunuz mümkün de mümkün yahu 400 binin ödemesi 2,5 katı ya, yazık değil mi hali hazırda eviniz varken bu borca girmeye ki 25-30 bin gelir para mı bu devirde hele hele özel gereksinimli bir evladınız varkenAma mümkün olan şeyler sırf mantığına yapmadığı için hayır deyince ben sinirlemiyorum. Yani yapamayacağı şeyleri talep etmedim ki.hic .Surekli dile getirmem de onun ısrar etmeseydi yani ben o balkon konusunu kapattım hala ısrarla tek gitsin dediği için ben delirdim.Birde genel olarak kaybetme korkusu yok bu kavgadan sonra odaya gitti tlfla oynadi
Şuan oturduğunuz ev depreme dayanıklı değilse oturmaya devam eder misiniz bunu çok merak ediyorum ben keyiften ev değişelim demedimasla eşinizin tavrını tasvip etmiyorum ama siz de ciddi anlamda takıntılısınız, kaç kiki yazdı mümkün değil ama yok tutturdunuz mümkün de mümkün yahu 400 binin ödemesi 2,5 katı ya, yazık değil mi hali hazırda eviniz varken bu borca girmeye ki 25-30 bin gelir para mı bu devirde hele hele özel gereksinimli bir evladınız varken
çocuğunuzun özel eğitimlerine, hastane masraflarına, özel ihtiyaçlarına zaten dünyanın parasını vermeniz gerekirken sırf kafanıza koydunuz ya o evden çıkılacak hiçbirşeyi görmüyor gözünüz
bakın lütfen beni yanlış anlamayın, sizi yargılamıyorum yadırgamıyorum ama daha 3 aylık evliyken tokat atan bir adamla evliliğinizi devam ettiriyorsanız ve ettirecekseniz o zaman biraz daha stratejik davranmanız gerek ki bunu deme sebebim yine siz ve çocuğunuzsunuz. asla ama asla kocanız olacak o adama iyilik olsun diye değil.Şuan oturduğunuz ev depreme dayanıklı değilse oturmaya devam eder misiniz bunu çok merak ediyorum ben keyiften ev değişelim demedim
Burada bazen çok saçma, uçuk, uygulaması imkansız fikirler ortaya atılıyor, üstten üstten konuşuluyor, buna katılıyorum ama yine söylüyorum; konu sahibi zaten boşanmayacak, o zaman daha fazla hır gür çıkmasın diye kocasını didikleyip durmaktan vazgeçecek, çoğu kişi bunu söylemek istedi. Zaten ne söylerse söylesin, sonuç aynı. Sen suçlusun, adamı delirtmişsin demek istemedik ki.Doğru isterseniz ben tek tek kim ne yazmış diye bakmadım . Belli ki bu aile orta gelirin altında yaşayan adamin on iki saat çalıştığı kadının özel ilgi gerektiren çocukla ilgilendiği üstüne üstlük ev daganik olsa olay cikarttigi bir aile. Nasıl dırdır etmeyi bıraksın Allah aşkına ? Çocukla tüm bu yükleri kaldıran biri .
Ben buradaki bazı üyelerin çok toplumdan ayrık olduğunu düşünüyorum. Baba da çocuğa bakabilir diyorlar . Konudaki babaya sorsak çocuk neyi seviyor eminim ki bilemez . Çocuğu günde gördüğü saat belli . Annesi gözünün içinden anlar ne yapacağını. Bu kadının gördüğü bildiği belli ki adam eve para getiriyor mu ? Tamam iyidir . Çocuk babasız büyürse kötüdür . Insanlar sen takıntılı davranma dedikçe vicdan azabı çekiyor. Ben demek ki kadın olarak daha fazlasını yapmalıyım diye düşünüyor . Diyebilirsiniz ki ben empati yapmak zorunda mıyım istediğim yorumu yaparım sizin uzerinizden herkese diyorum .Yaparsınız ama toplumda her kadının aynı bilince , eğitime , maddi özgürlüğe ve özgüvene sahip olmadigini hesaba katmak lazim . Kaç kişi eşine demistir şu evi satsak daha güzelini alsak . Matematik bilmiyor musun diye soruyorlar ülkede üniversiteye hazırlanan öğrencilerin matematik neti eksilerde. Yorumlar bana çok uçuk geliyor bazen
Olmaz ya, boşanıp ailesine de dönse onları da yıldırır bu takıntılarıyla. Orda da tutunamaz. Zaten boşanmak da istemiyor. Boşanınca ne yapabileceği konusunda pek bir planı yok, adam da farkında bunun, boşanalım diye gözdağı verip duruyor. Bir gün boşanır ya da boşanmaz kendi bileceği iş, ama şimdi olursa yaramayacak o da belli. O işi ilk tokadı yediğinde yapacaktı. Ailem üzülür demiş. Şimdi de çocuğum babasız büyüyecek diyor. Bahaneler bitmiyor. Önemli değil. Bi şekilde evli kalıyorsa geçinmeye bakacak.Burada bazen çok saçma, uçuk, uygulaması imkansız fikirler ortaya atılıyor, üstten üstten konuşuluyor, buna katılıyorum ama yine söylüyorum; konu sahibi zaten boşanmayacak, o zaman daha fazla hır gür çıkmasın diye kocasını didikleyip durmaktan vazgeçecek, çoğu kişi bunu söylemek istedi. Zaten ne söylerse söylesin, sonuç aynı. Sen suçlusun, adamı delirtmişsin demek istemedik ki.
Adam normal ve iyi biri olsaydı bile konu sahibi bu takıntılı halleriyle yine sorun yaşardı, kendine zarar veriyor, bunun için de bunu farkedip mümkünse destek alması gerekiyor. Zaten özel bir çocuk büyütüyor, psikolojik olarak zorlanıyordur, böyle bi kocayla da yıpranması bin kat daha fazladır.
Keşke, ailesi de destekken, boşanma seçeneğini düşünse. Çünkü bu evlilik böyle gidecek ne yazık ki, besbelli.
Sizinle aynı fikirdeyim umarım bu saçma evliliğe bir son verir mBurada bazen çok saçma, uçuk, uygulaması imkansız fikirler ortaya atılıyor, üstten üstten konuşuluyor, buna katılıyorum ama yine söylüyorum; konu sahibi zaten boşanmayacak, o zaman daha fazla hır gür çıkmasın diye kocasını didikleyip durmaktan vazgeçecek, çoğu kişi bunu söylemek istedi. Zaten ne söylerse söylesin, sonuç aynı. Sen suçlusun, adamı delirtmişsin demek istemedik ki.
Adam normal ve iyi biri olsaydı bile konu sahibi bu takıntılı halleriyle yine sorun yaşardı, kendine zarar veriyor, bunun için de bunu farkedip mümkünse destek alması gerekiyor. Zaten özel bir çocuk büyütüyor, psikolojik olarak zorlanıyordur, böyle bi kocayla da yıpranması bin kat daha fazladır.
Keşke, ailesi de destekken, boşanma seçeneğini düşünse. Çünkü bu evlilik böyle gidecek ne yazık ki, besbelli.
Bu platformda ben cok yanlış tanindim. Burda bana dırdır ediyorsun diyenler e bir kaç bir eey söylemek istiyorum,Sizinle aynı fikirdeyim umarım bu saçma evliliğe bir son verir m
Bu balkon konusunda ben defalarca adamı bogmadjm. Adama güzellikle oğlumuz özel b cocuk bensiz gitmesin yada bi onlem alsınlar dedim adam buna rağmen hergun kavga dövüş çocuğu goturcem dedi .Bu noktada ben mi olayı uzafmis oluyorumEşinizin tepki sebebi ev satalım işi değil, diğer konulardaki takıntılı halleriniz. Haklılık payınız çok ancak, açtığınız konulardan çok fazla takıntılı olduğunuzu düşünüyorum. Balkon konusunda aynı fikirde olmamıza rağmen, bunu sürekli öne getirmek, eşinizi yiyip bitirmek sizi dırdırcı konumuna düşürmüş. Ev konusu değil hangi konuda fikir beyan etseniz muhtemelen böyle yapacaktı. Ailesi ile aranızda kalıp, zayıf tarafa elindeki kozlarla saldırmak en makulu gelmiş olsa gerek. Bu şekilden sonra çok zor devam etmesi ama boşanmakta da gözünüz yok. Ne diyelim peki? Tükürüğe yarabbi şükür diyip, bir daha ki sefere atletle değil yumrukla tercih ederse vurmak tekrar konu açarsınız değerlendiririz..
Bacim haklisin da mal bu. Bu kadar bu adam.Bu platformda ben cok yanlış tanindim. Burda bana dırdır ediyorsun diyenler e bir kaç bir eey söylemek istiyorum,
Bunun farkındayım evet ama neden ettim .Çok basit bi örnek oğlum da bi sıkıntı olduğunu farkedince eşime çocuğu bi doktora götürelim dedim sen abartıyorsun bir şey yok dedi ,yahu cocuk anne dahi demiyor yüzümüze bakmıyor bir sıkıntı var dedim o zaman bile çocuğu hastaneye götürmeye ikna etmek için in ben kırk takla attım evet sinir krizleri geçirdim kim geçirmez ki bu durumda .Adamın kendi doğruları var ve dışına cikmiyo. Çocuğun bacağında sıkıntı var dedim yok dedi sen abartıyorsun bak herkes farkında dedim.Hop tekrar bi kavga öyle bi durumda kim susar kim sunabilir.Yani ben karşımda çok normal bi adam varken delirmedim. Yine saçma olcak daha yeni evliyiz annemler geldi bende duvara bir şey yapıştırmak istedim hayır yapistiramazsjn olmaz bilmem ne Annemlerin yanında bile elini kolunu açmaları kendine hakim olamıyor mi adam.E anndmler gidince ben gene hop dır dıra başladım. Birgun bebek mağazasına gittim bi kitap almak istedim kasanın önünde aldı kitabı sinirle sanki okuyacaksinda bilmem nede ben gene sizin deyiminizle evde dır dır ettim.Bu lanet balkon konusu açıldı ben gitmciek konuyu kapat dedim adam her gün gene konuyu açtı e ben nasıl sessiz kalabilirim. Diyeceğim şu ki kimse durduk yere dır dır etmiyor. Benim ki dır dır etmek değildi karşımdaki adama ulaşamadikca ben bu hale geldim.
Peki şimdi benim takıntılı olmam mı sorun ben hayret ettim gerçekten. Geçen gün ilacım bitmiş dedim ki be biraz kötü oluyorum adam başladı sen bu kafayla 40 yaşına kadar delricen zaten.yahu ben senin yanına gelmişim derdimi açmışım zaten hassasim sen kalk bana sen bu kafayla duzelemezsjn de Sakinliği korumak mümkün mi sizce deBacim haklisin da mal bu. Bu kadar bu adam.
Degil. Ben sana genel olarak haksizsin demedim zaten hic bi konuda. Adamin cepde para yoksa ev alamaz dedimPeki şimdi benim takıntılı olmam mı sorun ben hayret ettim gerçekten. Geçen gün ilacım bitmiş dedim ki be biraz kötü oluyorum adam başladı sen bu kafayla 40 yaşına kadar delricen zaten.yahu ben senin yanına gelmişim derdimi açmışım zaten hassasim sen kalk bana sen bu kafayla duzelemezsjn de Sakinliği korumak mümkün mi sizce de
Yani o zaman en azından kiraya verip kiraya çıkalım dedjm ki çok olası bir şey.imkansiz değil.Ama gerek kalmadı onada şuan babamin evimdeyimDegil. Ben sana genel olarak haksizsin demedim zaten hic bi konuda. Adamin cepde para yoksa ev alamaz dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?