- 17 Mayıs 2023
- 729
- 394
- 18
- Konu Sahibi Yavrumveben
-
Şuan ailemin yanına geldim zatenKonu sahibi senin eşim dediğin adam takıntılı asıl ailesiyls ilgili sinir koydun ya kuduruyor . Bu adam sen tuzsuz yemek yaptın diye bile saldırabilir sana . Onun derdi sadece ailesi ne dedi. Çok çaresiz hissediyor olabilirsin. Ama seni evine kabul edecek bir ailen varsa lütfen firma git . Şiddetin her türlüsünun devamı gelecek. En kötüsü çocuğun kötü etkilenecek.
Ailen kabul etmiyorsa bu adamla iletişime çok geçme belirli bir süre sonra kesinlikle iş bulmak zorundasın çocuğunu bir kreşe verip . Biliyorum çok zor ama bu adamla eninde sonunda bosanacaksin . Bu adam dediğime bakma ailesi için herkesi hadcad . Çok sevdiğini iddia ettiği çocuğu bile ayda bir görürse yetermis. Kesinlikle kadesi indir şiddet uygularsa polis çağır
En doğrusunu yapmışsın bu adam ailekolik , sorunlu ve bu sadece şiddetin başıydı . Tekme tokat dövecek bu adam seni . Artarak devam edecek . Sana hirslanmis çünkü sen o ailenin dediğini yapmak zorundasın . O küçükken seçilmemiş , sayılmamis ufacık bir sevgi kırıntısı için her şeyi yapar. Sen ve evladın onun için hicsiniz. Ailesi de bunun farkında bağımlı bir çocuk yetiştirdiklerinin o yüzden size değer vermiyorlar .Şuan ailemin yanına geldim zaten
Ve burda beni hasta görenler var ben zaten bi konu acacaksam defalarca güzel dille anlatırım. Ama insan hala anlamıyorsa ben ne yapayım ben de şaşırdım taş olsa çatlarEn doğrusunu yapmışsın bu adam ailekolik , sorunlu ve bu sadece şiddetin başıydı . Tekme tokat dövecek bu adam seni . Artarak devam edecek . Sana hirslanmis çünkü sen o ailenin dediğini yapmak zorundasın . O küçükken seçilmemiş , sayılmamis ufacık bir sevgi kırıntısı için her şeyi yapar. Sen ve evladın onun için hicsiniz. Ailesi de bunun farkında bağımlı bir çocuk yetiştirdiklerinin o yüzden size değer vermiyorlar .
Bırak ya ben şok oluyorum . Resmen bu şiddeti aklamak . Dirdircisin diye her kadın dövülsun o zaman .ayrıca çok haklısın bende çocuğumu bensiz bir yere yollamam kaldı ki seninki oldukça özel bir durum . Sen bunlara bakma Allah akıl fikir versin ya. Kadınlar bile böyle konuşursa bu şiddet ne zaman biter bilmiyorum . Çocuğunu korumakla en doğrusunu yapıyorsun. Bosansan yüzüne bakmayacak o çocuğun . Inat için yapıyor pislikler yaVe burda beni hasta görenler var ben zaten bi konu acacaksam defalarca güzel dille anlatırım. Ama insan hala anlamıyorsa ben ne yapayım ben de şaşırdım taş olsa çatlar
Bende bunu anlatamadım işte defalarca balkon konusu açtınız dediler bana ben konuyu kapatmıştım ama esim hala annemin gözü önünde çocuğu ver anneme tek gotutcem dedi ben bekle akşam birlikte götürelim dedim adam köpurdu. En olmaasi gerekn bir konuda bile sizi cebellesmek zorunda bırakıyorsa karsidaki sizde haliyle çekilmez birine dönusuyosunuz.28 yaşına kadar asla küfür etmedim argo kelimem yok desem yeri ama geçen gün kendimi bu adama küfür ederken buldum. Çünkü karşımdaki kişiye ulaşamıyorum ve ulasamadikca ben deliriyorumKadına takıntılı diye yazmışsınız ,kim bu kadını takıntılı hale getirdi ki bence öyle değil...Anne olarak çocuğunun düşmemesi için uğraşması mi takıntı...Evi depreme dayanıklı değil ve rutubetli imiş.O evde çocuğu da yaşıyor.Ben olsam ben de satalım derim.Kocasi ödeyemeyecekse de çözüm sunar kiraya çıkalım der vs.Yani karısının endişe duyduğu bir konuda ya çözüm üretir ya da açıklayarak şu an uygun olmadıklarını söyler ki karşı taraf uzatmasin.... Bu kadın özel bir çocuk bakiyor...Hayatı zaten zor ,uzatsa bile alttan alınması lazimken bir de şiddet uyguluyor koca kişisi....
Kesinlikle katılıyorum delirten değil deliren suçlu bizde maalesef....Öbür konunuzda da bunda da haklısınız bence...Size sabır diliyorum ama boşanma konusu açarsa çocuk sizde kalacak ,annen baksın deyin... Beyefendi rahat rahat takilamayacagini anlasın.Bu adamların rahatlığı çocukların genelde annede kalmasından kaynaklanıyor....(Ki ben de her zaman ben nereye çocuğum oraya kafasindayim,asla bırakmam çocuklarımı ama sizin kocaniza bu izlenimi vermemek gerekiyor)Bende bunu anlatamadım işte defalarca balkon konusu açtınız dediler bana ben konuyu kapatmıştım ama esim hala annemin gözü önünde çocuğu ver anneme tek gotutcem dedi ben bekle akşam birlikte götürelim dedim adam köpurdu. En olmaasi gerekn bir konuda bile sizi cebellesmek zorunda bırakıyorsa karsidaki sizde haliyle çekilmez birine dönusuyosunuz.28 yaşına kadar asla küfür etmedim argo kelimem yok desem yeri ama geçen gün kendimi bu adama küfür ederken buldum. Çünkü karşımdaki kişiye ulaşamıyorum ve ulasamadikca ben deliriyorum
Asla inanmaz çocuğu ona birakacagima. Bırakmamda. Ama bana sen.ilac kullanıyorsun sana hakim cocuk vermez dediKesinlikle katılıyorum delirten değil deliren suçlu bizde maalesef....Öbür konunuzda da bunda da haklısınız bence...Size sabır diliyorum ama boşanma konusu açarsa çocuk sizde kalacak ,annen baksın deyin... Beyefendi rahat rahat takilamayacagini anlasın.Bu adamların rahatlığı çocukların genelde annede kalmasından kaynaklanıyor....(Ki ben de her zaman ben nereye çocuğum oraya kafasindayim,asla bırakmam çocuklarımı ama sizin kocaniza bu izlenimi vermemek gerekiyor)
Konu sahibi takıntılı halleriyle en çok kendine zarar veriyor, kendini kemiriyor durmadan, başta bunun için söyledim ben şahsım adına. Ayrıca, bence konu sahibi boşanmayacak, bari kavgaya mahal verip durmasın diye de dırdır etmeyi bırakmasını söylüyoruz, en azından benim söyleme sebebim bu.Ben buradaki kadınları gerçekten anlamıyorum adam üç gunluk evliyken tokat atmış şu anda şiddet uygulamış . Konu sahibi de belli ki kadın dedigin susar denilen bir ortamda büyümüş . Hepiniz sen dirdircisin takintilisin yazarak bu kadının aklına bende de hata var susmaliyim olarak kodluyorsunuz. Gerçekten bu kadının vebali boynunuza . Bu yaşanırken bunu gören cocugin vebali de boynunuza .
Kendinizi mi tatmin ediyorsunuz böyle yaparak hiç bu kadar sinirlendiğimi hatırlamıyorum
Manipülatif erkek işteAma bana hep senin yüzünden diyo sen diretktosun diyo
Aynen bende bu yorumun her harfine katılıyorum.konu sahibinin boşanma gibi bı gündemi yok,hatta adam öyle demiş diye bozulmuş,herkeste öyle yazmış zaten madem bosanmican kavgaya mahal verme demiş,kimse adam haklı diye bişey de yazmamisKonu sahibi takıntılı halleriyle en çok kendine zarar veriyor, kendini kemiriyor durmadan, başta bunun için söyledim ben şahsım adına. Ayrıca, bence konu sahibi boşanmayacak, bari kavgaya mahal verip durmasın diye de dırdır etmeyi bırakmasını söylüyoruz, en azından benim söyleme sebebim bu.
Kocasına normal demiyoruz, herifin ve ailesinin ne olduğu zaten ortada ama konu sahibi de normal asla değil. Hâlâ çocuğumu babasız mı bırakayım diyor, tamamen demagoji ve bahane. Kendine, çocuğuna zarar verilmesine müsade ediyor, tek dertleri evmiş gibi durmadan bunun dırdırını yapıyor, sonra da kavga kıyamet işte.
Ya konuyu eksik anlattınız yada eşiniz tam bir ruh hastası kesinlikle böyle dediğiniz için değildir kendinizi kandırmayı bir kenara koyun ve bosanin bu iki ayaklı öküzdenİyi akşamlar kızlar bugün eşime moralim bozuk bu evi elden çıkarıp kurtulalım dedim rem rutubet var bide depreme dayanıksız.Birxen üstüme yurudu ama varmamak için zor tuttu kendini.Sonra yüzüme tükürdü elindeki atletle suratıma vurdu
..çocuğu ayda bi görürüm yeter ki senden kurtulayım dedi.benjm tek suçum bu evi sat demem mi oldu.Ne yapicam bilmiyorum
Şuan babamin evindeyimAynen bende bu yorumun her harfine katılıyorum.konu sahibinin boşanma gibi bı gündemi yok,hatta adam öyle demiş diye bozulmuş,herkeste öyle yazmış zaten madem bosanmican kavgaya mahal verme demiş,kimse adam haklı diye bişey de yazmamis
Ne diyor ailen?Şuan babamin evindeyim
Annem de babam da karar senin diyor. Ama korkuyorum evet salaklık belki ama suç bende mi diyorum denilen gibi takıntılı biri olduğum icin mi adam böyle diyorum. Ama üç günlük evliyken de Tokat atmisti o zaman mesela daha ne takıntımi görmüştü kiNe diyor ailen?
Kimse herif normal veya iyi demiyor zaten kardeş, anla artık. Kocan da ailesi de bombok ama sen de sağlıklı değilsin. Kendine zarar bu hallerin en çok, yazık değil mi sana? Içlerinde dura dura daha takıntılı olmuşsun işte.Annem de babam da karar senin diyor. Ama korkuyorum evet salaklık belki ama suç bende mi diyorum denilen gibi takıntılı biri olduğum icin mi adam böyle diyorum. Ama üç günlük evliyken de Tokat atmisti o zaman mesela daha ne takıntımi görmüştü ki
.
Düşünüyorum. Zaten direk geldim annemlere. Ama dışarıdan bakan herkes adam evine bakıyor para veriyor dicek.Sen kaşındın dice k.Bir kere bi akraba damadimiz çok sessiz beyefendi bi şey çıkarsa senden çıkar demişti nisanliyken.O dışarıdaki herkes tarafından çok beyefendi evine bakan biri gibi. Ama.ben konuştuğum için beni suclayacklrKimse herif normal veya iyi demiyor zaten kardeş, anla artık. Kocan da ailesi de bombok ama sen de sağlıklı değilsin. Kendine zarar bu hallerin en çok, yazık değil mi sana? Içlerinde dura dura daha takıntılı olmuşsun işte.
Niye ayrılmayı düşünmüyorsun?
Aslinda çok konuşuyorum dediğime bakmayın ben deli givi kavga etsek bile hemen yumuşayan asla kin tutmayan biriyim. Yani takıntılı olabilirim ama aslında bir güler yüze tav olan Bi insanim.Misa eve benim sevdiğim çikolatayla gelse adam ben o gün cocuk gibi mutlu olurum buna rağmen olmadı ben bu evliliği yürütmeyi beceremedimÇok konuşuyor olabilirsin, takıntılı bir karakter de olabilirsin. Fakat bunlar en fazla eşinizle birbirinizde hoşlanmadığınız özellikler olarak kalmalı ve bazen birbirinizin bu yönlerini karşılıklı idare etmelisiniz.
Bunu neden yazdım: Hiçbiri şiddet görmeni haklı çıkarmaz. Bunun aksine her kim "ama sen de ...." diye cümle kurarsa kulaklarını kapat, oradan uzaklaş.
Eşin bu kadar bıktıysa, boşansın. Şiddetin gerekçesi olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?