- 25 Ağustos 2014
- 21.210
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Yavrumveben
-
Ne derlerse desinler. Sen mutsuz bi hayat yaşarken hangisinin desteği, yardımı var? Millet hep konuşur, sen kendinden eminsen sallamayacaksın, boşanırsan kimseye açıklama yapıp kendini ispatlamaya da çalışmayacaksın. Kendinden emin olmazsan ve fırsat verirsen herkes bi laf söyleme hakkını bulur kendinde, çek sınırı koy mesafeyi.Düşünüyorum. Zaten direk geldim annemlere. Ama dışarıdan bakan herkes adam evine bakıyor para veriyor dicek.Sen kaşındın dice k.Bir kere bi akraba damadimiz çok sessiz beyefendi bi şey çıkarsa senden çıkar demişti nisanliyken.O dışarıdaki herkes tarafından çok beyefendi evine bakan biri gibi. Ama.ben konuştuğum için beni suclayacklr
Ev daginik olsa adam deliriyo gerisini siz düşününÇok sık kavga ediyor musunuz,o tokattan sonra ilk defa mi bu olayda böyle davrandi yoksa adamın rutin kavga etme şekli bu mu
Evet haklısınız zaten tedavi görüyorum. Ama mesela demin şey yazmış yüzüme Atletle dokunmuş sadece bilmem ne hala adam kendini akliyoNe derlerse desinler. Sen mutsuz bi hayat yaşarken hangisinin desteği, yardımı var? Millet hep konuşur, sen kendinden eminsen sallamayacaksın, boşanırsan kimseye açıklama yapıp kendini ispatlamaya da çalışmayacaksın. Kendinden emin olmazsan ve fırsat verirsen herkes bi laf söyleme hakkını bulur kendinde, çek sınırı koy mesafeyi.
Çocuğun ve kendin için doğrusu ne ise onu yapacaksın. Ailen arkandaymış çok şükür. Onlarla istişare edip ona göre hareket et.
Mümkünse şu takıntı durumları için de bi uzmanla görüş, kendin için.
Öyleyse bosanmaktan başka yolunuz yokEv daginik olsa adam deliriyo gerisini siz düşünün
Peki Tükürmek ne deseydin ya,insan olan aynı yatağa girdigi karısının yüzüne tükürür müEvet haklısınız zaten tedavi görüyorum. Ama mesela demin şey yazmış yüzüme Atletle dokunmuş sadece bilmem ne hala adam kendini akliyo
Onada bahane var uzaktan tukurmusPeki Tükürmek ne deseydin ya,insan olan aynı yatağa girdigi karısının yüzüne tükürür mü
Adam dalga geçiyor dengesizOnada bahane var uzaktan tukurmus
Sinirden gülüyorum artık dalga geçse keşke adam her koşulda kendini hakli görüyorAdam dalga geçiyor dengesiz
Onu yordugunu sanmam tüm yük zaten.benim üstumdeydi. Bu adam 12 calisito zaten çocuğu hangi ara alacakevladinizin ozel durumu her ikinizde de yorgunluga, daha kolay sinirlenmeye ve birikime neden olmus sanki..
ama ayrilirsaniz kesinlikle cocugunuzun sorumlulugunu tek olarak sirtlanmayin, benim de 1 arkadasim otizmli evladi ile ayrildi, adam baslarda oglunu her hafta alip , ilgileniyordu; en azindan annesi dinlenmis oluyordu..
sonradan ; cocuk durmuyor diyerek ayda yilda 1 almaya ve yatili birakmamaya basladi..arkadasim tum dertleriyle tek ugrasiyor ve haliyle cok cok yoruluyor... erkeklerin sorumlulugu anneye atip, kenara cekilmesi cok kolay oluyor maalesef..
umarim hakkinizda en dogru karari verirsiniz...
Burda kendinizde hata arıyor gibi sormanıza çok üzüldüm, derhal boşayınız sevgili kız kardeşim, sevgiyle kalınİyi akşamlar kızlar bugün eşime moralim bozuk bu evi elden çıkarıp kurtulalım dedim rem rutubet var bide depreme dayanıksız.Birxen üstüme yurudu ama varmamak için zor tuttu kendini.Sonra yüzüme tükürdü elindeki atletle suratıma vurdu
..çocuğu ayda bi görürüm yeter ki senden kurtulayım dedi.benjm tek suçum bu evi sat demem mi oldu.Ne yapicam bilmiyorum
Cok sagolun ben de takıntılıyım diye kendimi tartip biciyorum ne yapayimBurda kendinizde hata arıyor gibi sormanıza çok üzüldüm, derhal boşayınız sevgili kız kardeşim, sevgiyle kalın
Gerçekten kendinizi bu şekilde yıpratmayın lütfen, karşınızda sizi anlayacak bir erkek yok ne yazık ki..Cok sagolun ben de takıntılıyım diye kendimi tartip biciyorum ne yapayim
O kadr zor günler geçirdim ki hamilelikte p zaman bile bana kış beyinli derdi babam benimle doktor doktor gezerdi sindi aklıma geldide ben kendi kendime çalıp oynamisimGerçekten kendinizi bu şekilde yıpratmayın lütfen, karşınızda sizi anlayacak bir erkek yok ne yazık ki..
şaka herhaldeBizim evin konumu düzgün yani en kötü 1300 e satsa bize 1200 kalacaktı arabayla 1500 kalacaktı elimizde. 400 de çekse farklı bi semtten ev alabilirdi.Aylik 25 30 kazaniyo.Yanu bu imkansız bi durum değil asgari ücret alsa adam tamam dicem ama deği. Tamamen onun kalin kafasına yapmadığı için reddetti
diyelim ki gerçekten siz dırdırcı takıntılı insanın iliğini kemiğini kurtan bir kadın değilsinizBen gayet tati dille anlatıyorum ama karşımda öyle bi aile varki keske tanısanız onları yani bi ben deği onlar için herks bu şekilde düşünüyor. Güzel dille anlatınca haa insanım üstüme geldikleri için ben üslubumu bozuyorum
Benim zaten ben ayrılmak istiyorum dedimşaka herhalde
25 30 demişsiniz hadi 30 alsın
hem arabayı vercek, ki erkekler araçlarında ayrılmak istemez. o racı mutlaka size de kullanıyordur.
hem ayda 12-13ten aşağı olmaz kredi
hem siz çalışmıyorsunuz ve çalışma ihtimaliniz de yokmuş
geri kalan para 16-17 şu anda zaten ucu ucuna geçiniyorsunuzdur o kadar taksidi nasıl ödeyecek bu adam?
diyelim ki gerçekten siz dırdırcı takıntılı insanın iliğini kemiğini kurtan bir kadın değilsiniz
valla buradan bakınca öyle görünmüyor ama
hadi diyelim değilsiniz
diyelim ki gerçekten kocanız kalın kafalı laf anlamaz bir tip, ailesi de öyle...(ki zaten üstünüze yürümüş, adam zaten bunu yaparak tamamen suçlu)
e asıl ondan boşanmak isteyenin siz olmanız gerekmez miydi?
Dilerim ki en kısa zamanda mutlu ve hakettiğin değeri gördüğün bi hayata kavuşursun kız kardeşimGerçekten kendinizi bu şekilde yıpratmayın lütfen, karşınızda sizi anlayacak bir erkek yok ne yazık ki..
Dilerim ki en kısa zamanda mutlu ve hakettiğin değeri gördüğün bi hayata kavuşursun kız kardeşimO kadr zor günler geçirdim ki hamilelikte p zaman bile bana kış beyinli derdi babam benimle doktor doktor gezerdi sindi aklıma geldide ben kendi kendime çalıp oynamisim
Beğenmiyorsanız neden evlendiniz?Ben neden çıldırdım biliyo musunuz baştan beri bu adam böyle dediğim dedik o böyle olduğu için ben bu kadar dirertiyorum. Yani ailem.bile farkında eşimin. Kafa yapısının
Adam neden biri ısrar ediyor diye mantıksız bulduğu birşey yapsınkiAma mümkün olan şeyler sırf mantığına yapmadığı için hayır deyince ben sinirlemiyorum. Yani yapamayacağı şeyleri talep etmedim ki.hic .Surekli dile getirmem de onun ısrar etmeseydi yani ben o balkon konusunu kapattım hala ısrarla tek gitsin dediği için ben delirdim.Birde genel olarak kaybetme korkusu yok bu kavgadan sonra odaya gitti tlfla oynadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?