Cok kotu kavga ettik

Ne derlerse desinler. Sen mutsuz bi hayat yaşarken hangisinin desteği, yardımı var? Millet hep konuşur, sen kendinden eminsen sallamayacaksın, boşanırsan kimseye açıklama yapıp kendini ispatlamaya da çalışmayacaksın. Kendinden emin olmazsan ve fırsat verirsen herkes bi laf söyleme hakkını bulur kendinde, çek sınırı koy mesafeyi.
Çocuğun ve kendin için doğrusu ne ise onu yapacaksın. Ailen arkandaymış çok şükür. Onlarla istişare edip ona göre hareket et.
Mümkünse şu takıntı durumları için de bi uzmanla görüş, kendin için.

Evet haklısınız zaten tedavi görüyorum. Ama mesela demin şey yazmış yüzüme Atletle dokunmuş sadece bilmem ne hala adam kendini akliyo

Bir üye de demiş, kim ne derse desin. Millet hep bir şey der, bak ben uzun yıllar evlenmedim, neden evlenmiyor dediler. Geç evlendim iyi bari hemen çocuk yap dediler. (Millet, yakınlarım değil) Çocuk istemiyorum, yine bir şey derler kaale alıp konuşsam. Bir gün boşansam ona da bir şey derler. Yani hep derler, sen ya da ben bunun önüne geçemeyiz.

Ailen arkandaymış sanırım, napıcaksın kim ne diyor, o konuşanlar seni günde 3sn düşünmüyordur emin ol.

evladinizin ozel durumu her ikinizde de yorgunluga, daha kolay sinirlenmeye ve birikime neden olmus sanki..
ama ayrilirsaniz kesinlikle cocugunuzun sorumlulugunu tek olarak sirtlanmayin, benim de 1 arkadasim otizmli evladi ile ayrildi, adam baslarda oglunu her hafta alip , ilgileniyordu; en azindan annesi dinlenmis oluyordu..

sonradan ; cocuk durmuyor diyerek ayda yilda 1 almaya ve yatili birakmamaya basladi..arkadasim tum dertleriyle tek ugrasiyor ve haliyle cok cok yoruluyor... erkeklerin sorumlulugu anneye atip, kenara cekilmesi cok kolay oluyor maalesef..
umarim hakkinizda en dogru karari verirsiniz...

Onu yordugunu sanmam tüm yük zaten.benim üstumdeydi. Bu adam 12 calisito zaten çocuğu hangi ara alacak

Burda kendinizde hata arıyor gibi sormanıza çok üzüldüm, derhal boşayınız sevgili kız kardeşim, sevgiyle kalın

şaka herhalde
25 30 demişsiniz hadi 30 alsın
hem arabayı vercek, ki erkekler araçlarında ayrılmak istemez. o racı mutlaka size de kullanıyordur.
hem ayda 12-13ten aşağı olmaz kredi
hem siz çalışmıyorsunuz ve çalışma ihtimaliniz de yokmuş

geri kalan para 16-17 şu anda zaten ucu ucuna geçiniyorsunuzdur o kadar taksidi nasıl ödeyecek bu adam?

diyelim ki gerçekten siz dırdırcı takıntılı insanın iliğini kemiğini kurtan bir kadın değilsiniz
valla buradan bakınca öyle görünmüyor ama
hadi diyelim değilsiniz

diyelim ki gerçekten kocanız kalın kafalı laf anlamaz bir tip, ailesi de öyle...(ki zaten üstünüze yürümüş, adam zaten bunu yaparak tamamen suçlu)
e asıl ondan boşanmak isteyenin siz olmanız gerekmez miydi?

Benim zaten ben ayrılmak istiyorum dedim

Gerçekten kendinizi bu şekilde yıpratmayın lütfen, karşınızda sizi anlayacak bir erkek yok ne yazık ki..
Dilerim ki en kısa zamanda mutlu ve hakettiğin değeri gördüğün bi hayata kavuşursun kız kardeşim
O kadr zor günler geçirdim ki hamilelikte p zaman bile bana kış beyinli derdi babam benimle doktor doktor gezerdi sindi aklıma geldide ben kendi kendime çalıp oynamisim
Dilerim ki en kısa zamanda mutlu ve hakettiğin değeri gördüğün bi hayata kavuşursun kız kardeşim

Adam neden biri ısrar ediyor diye mantıksız bulduğu birşey yapsınki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…