Arkadaşlar nasılsınız ben böyle anlatmak istiyorum..22 yaşında 20 günlük bir evlilik yaşadımgörücü usulü uyudu daha sonra ben böyle çok güzel yaşadım köyde yaşamama rağmen. Çok güzel yasantim vardi neyse .. hiç arkadasim olmasada kendi kendime moral verirdim , daha sonra 2016'nın son ayında aynı oldugum birini gördüm yazdim sevgili olduk 1.5 ay sonra yüzük taktik 5 ay sonrada evlendık , suanda hamileyim , 2 aylik .. Ama benim sorunum , ağlıyorum gençliğimi özlüyorum kafam ailemde halbuki yanımdalar aramiz 10 dakika merkeze onlar aynı taşındı kardeslerimi falan özlüyorum baba evini kocami eskisi kadar sevmiyorum , bebek o kadar çok istiyordum kiiii anlatamam , o kadar kendimi kötü hissediyorum ki bebeği dahi aldirmayi düşündüm maddi anlamda süper degılız ama istediğimi aliyor . Ben anlamıyorum niye böyle oldum eşimden sogumıs durumdaydım , çok kötü ruhsal olarak çöküntüdeyim , kaynanamgille yasıyorum , bir iş yapmasana bişey demiyorlarda ama farklı ınsanlariz bilmiyorum manevi anlamda çok çöküntüdeyim . 25 yaşindayim eşim 31