çok kötü manevi duygular içindeyim -eş-hamilelik

asmin2017

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
15
3
1
32
Arkadaşlar nasılsınız ben böyle anlatmak istiyorum..22 yaşında 20 günlük bir evlilik yaşadımgörücü usulü uyudu daha sonra ben böyle çok güzel yaşadım köyde yaşamama rağmen. Çok güzel yasantim vardi neyse .. hiç arkadasim olmasada kendi kendime moral verirdim , daha sonra 2016'nın son ayında aynı oldugum birini gördüm yazdim sevgili olduk 1.5 ay sonra yüzük taktik 5 ay sonrada evlendık , suanda hamileyim , 2 aylik .. Ama benim sorunum , ağlıyorum gençliğimi özlüyorum kafam ailemde halbuki yanımdalar aramiz 10 dakika merkeze onlar aynı taşındı kardeslerimi falan özlüyorum baba evini kocami eskisi kadar sevmiyorum , bebek o kadar çok istiyordum kiiii anlatamam , o kadar kendimi kötü hissediyorum ki bebeği dahi aldirmayi düşündüm maddi anlamda süper degılız ama istediğimi aliyor . Ben anlamıyorum niye böyle oldum eşimden sogumıs durumdaydım , çok kötü ruhsal olarak çöküntüdeyim , kaynanamgille yasıyorum , bir iş yapmasana bişey demiyorlarda ama farklı ınsanlariz bilmiyorum manevi anlamda çok çöküntüdeyim . 25 yaşindayim eşim 31

Hamilelik hormonları, coşmuş belli ki.
Üzülmeyin geçecek bu zamanda.
Ama bi destek almanızda fayda var.

Oncelikle saglikla kavusun bebeginize. Ama bana sanki bazi seyler cok acele olmus ve icinize sinmemis gibi geldi. Bunlar aciga cikmis. Bu saatten sonra bulundugunuz durumu guzellestirmek icin elinizden geleni yapin.

Evlisiniz, eşinizi seviyorsunuz. Çok isteyerek bebek sahibi oldunuz, ama şimdi bebeği de eşi de istemiyorsunuz, köyde ki baba evinize mi dönmek çok cazip, yanlış mı anladım?

Ne vardı kı baba evinizde sahip olduğunuz, kendi evinizde yapamayacağınız şey? 25 yaşındasınız, kaç yaşına kadar anne babanızla evin çocuğu olarak yaşamak istiyorsunuz ki? 30 'da aynı tadı verecek mi sanıyorsunuz?

Bu sorulara mantıklı bir yanıtınız yoksa sorunun sadece hormonel olduğunu kabul etmeli ve doktorunuza danışmalısınız

Hamileliğin ilk ayları bu düşünceler çok normal...hamileyken milyon kez boşarsın kocanı,ama inan geçecek hepsi...sen daha evliliğe alışamadan hamile kalmışsın.keşke erteleseydin ama olan olmuş...şimdi de sabret

yanlış anlamadı isem bu ikinci evliliğin

kv ile oturuyorsun

hemen bebek de gelmiş

bunalman normal esasen

ailemin evinde evin kızı iken burada elin kızıyım

neden geldim kv ile yaşıyorum vs tarzı düşünceler olabilir

hamilelik de tetikler

anının tadını çıkarmayı öğrenmelisin

Anlatım tarzınızdan ben tam olarak anlayamadım konuyu.
En iyi koca evi bile baba evin gibi olmuyor. O kafa rahatlığını, hiçbir şey düşünmeden yaşamayı bir daha bulamıyosun.

Fazla hızlı bi yaşam.
Onca şeyi üç beş yıla sığdırmak herkesin harcı değil ondandır

Kv yle yasamayin
Bence cogu problem cozulur .
Kv yle oturunca bu ev benim hissi olusmaz ki ?
Ben 11 yillik evliyim annemin evinde 2 saat zor oturuyorum.
Kosa kosa eve geliyorum.

25 yaşında gençliğe özlem duymak nedir?

Hormonlarla alakalı bir durum olsa gerek. Şu an normalden çok daha farklı şekil çalışıyor hormonların. Bu hissettiklerin o yüzdendir. Sakin ol ve bu durumun geçici olduğunu düşün. Tahammül edemeyeceğini düşünüyorsan bir doktora görün.

Depresyon olabilir. Dra görünün hormonlar da etkiliyordur. Hamilelikte depresyon geçirmek çok kolay malesef.

Reactions: Den
Doğurunca geçer dycem daha lohusa depresyonu var bunun. Allah yardımcın olsun hormonların zirvede olduğu dönemdesin. Kocayı bıktırmada :)

Aldirmayi mi düşündünüz
Su an senin yerinde olmayı o kadar isterdim ki karnimda atan minik bir kalpte huzur bulmayı...Bence abartıyorsunuz hormonlardan herhalde.Halinize sukredin

canm bende de olmstu beyninin hormonlar yzunden sana oyun oynadgni ve bu durumun gecici oldugunu kendne kabul ettir dua et insirah suresini bol oku normal gebelik seyrinde olan bsy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…