Çok kötü terkedildim kızlar:(

inanamadım ya şok oldum ve bi okadarda korktum 21 yasındayım 6 yıllık ilişkim var, bizde beraber büyüdük... beni asla bırakamayacagnı ve kaybetmek istemedgni söylüyo,ben ayrılmaya kalktğm zaman,sanki umrumda deglms gibi dawranıyorum ama gelde içime sor bunun sebebide şımarmasın die. benmle ewlenmek istyo ama ben ewlilikten o kadaaaaaarr coooooooookkkkkk korkuyorumki, sanki ben hiç ewlenemicem ya o kadar çok korkuyorum, oda bunu beraber aşıcagımızı bunun için çok özwerili olmaya hazr olduğunu söylüyo... ve okuduklarımdan sonra ödüm koptu yıkılırım ben, ki böle bişeye ben şahit oldum 5 yıllık ilşkileri wardı aynen senin anlattgn gibi tek fark su işte aileyle tanısmaya karar alındı,gitmeden 2 gün öncede erkek vazgecti, zavallı kız birde bi kaç ay önce beraber tatile gtmslerdi, sonra noldu cocuk 2 hafta gecti bir kızla ilşksni ilan etti ve nişanladılar o kızla,şimdi düğün hazrlıkları war, bu işte aldatma olduğu kesn ama.. ya dilerm hakkında hayırlısı olsun, Allah çok büyük elbet karşına biri çıkar, Allah başka dertler wermesn canm inan bazen bu hiç bişey.....

Ben de çok merak ettim ani ayrılığın nedenini. Sebepsiz olamaz ki.
Muhakkak vardır bir şeyler.
Sizce ne olabilir ? Aileler tanıştıktan sonra ayrılık olmuş.
Acaba annesi mi istemedi, aklını çeldi? Çok kötü bir durum ya. :/
Bunca yıl sonra birdenbire böyle bir şey yapması akıl alır gibi değil çünkü.

valla seni daha çok üzmek istemem ama sana olan sevgisi tamamen bitmiş
insan 7 yıldır hayatı paylaştığı birine telefonumu değiştirmek zorunda bırakma diyebiliyorsa okadar görüşmek istemiyordur yani...
sevgi neden aniden biter?
ya başka birine aşık olmuştur yada onu o ilişkiden soğutacak bir şey...
7 yıl çok uzun bir zaman artık bazı şeyler alışkanlığa da dönmüş olabilir
aynı şehirde yaşamaya başlayınca sıkıldı mı acaba
insan bukadar yıl beraber olduğu insanı pat diye bırakıyorsa mutlaka ya uzun süredir düşünmüş ama çaktırmamıştır
yada hayatında ani olarak bişey değişmiştir

ikinci söylemek istediğimse şuan tabiki bir boşluk yaşıyorsun neden niçinler yakanı bırakmıyordur fakat demek ki hakkında hayırlısı böyleymiş hep bunu düşün
belki de çok büyük sorunlar yaşayacaktın allah seni korudu, buna izin vermedi...
sadece zamana ihtiyacın var
30 yaş ne ki daha çok gençsin yaşadığın bu şey seni küstürmesin tekrar seversin, sevilirsin
anne olursun hiç endişelenme....

bunun başka bir açıklaması olamaz başkası var..
Pislik herifler onlar vefayı ne bilir? Bulmuş birini ve u dönüşü yapmış işte!
Allah da belasını verir ama yanına kalmaz merak etme. Böyle kişiliksiz adamdan
kurtulduğuna sevin kendini toplamaya bak canım yaa çok üzüldüm senin için ama
bu erkek milleti bizim gibi temiz sevemiyor işte

ay inanmıyorum vay pislik !!
Kolay mı bu kadar
Bak yapcağın son şey ilişkini kes evlendikten sonrada boşanabilirdi.
Ama ah şuraya yazdım sana da geri dönmezse ben de ben değiilim

pişman olacak kişi o sen hiç üzülme allah verir onun cezasını eden bulur derler
ailelerde işin içine girmiş ya annesinden dolayı yada başka biri de olabilir
eger öyle bişey
se cezasını bulur yanında kalmaz üzülme sen

Teşekkür ederim kızlar
sevgilinmi var diyorum yok dito ama seninde benimde olabilir diyo annesiyle alakalı bi durum yok çünkü annesi ayrılmadan bikaç gün önce nişan alışverişi için annemle konuşmuş ya evlilikten korktu bide dedesi vefaat etti arabasında yalnızmış dediğine göre o olay psikolojisini bozmuş tabi inandırıcı değil beni soğutmak için seni sevmiyorum dedi ama inanın ilişkide fedakarlık gözteren bişeyler yapan hep oydu tüm çevrem şok oldu herkes davranışlarını çok taktir ediyodu diyorum ya benden hiç bişey esirgemiyodu ve en önemlisi cinsel beklentisi yoktu aslında bu olay beni terketmesini kolaylaştırdı çünkü bana ben sana dokunmadım vs saçma sapan şeyler söyledi dokunsa ne olurmuş 7 yıl beni bağladı sonra tak diye çekti gitti herkes şok oldu bi kere sinirlenip aradım sen nasıl bi insansın dedim böyle olması gerekiyo arayıp görüşsek bitmez bnde merak ediyorum hatta bazen rüyalarıma giriyosun ama ben senle evlenmicem sonumuz yok dedi ben tabi saydım baya şimdimi anladın vs yüzsüz gözü kararmış suratına tükürsem şükür dicek o derece bana davranışlarına bakan deli gibi seviyo der.
ama çok büyük ah ettim çok büyük yerde kalmayacağınada inanıyorum öyle laflar söyledim ki daha beterlerini söylediğini biliyorum çünkü hissediyorum dedi çok büyük adilik yaptı bana çok büyük allahından bulur inşallah

Bugün seni unuttu gibi görünse de unutamaz canım,unuttum sansa kalbi hatılatır merak etme,bu iyi günlerinin bir de cefası olacak..

İnşallah ortak bi arkadaşımı arattım düğününe çağır bahanesiyle aramış beraber gelemeyizde ben gelirim bitti o iş ayrıldık demiş bu kadr kesin arkadaşım sesinin iyi gelmediğini ama kafasında bitirdiğini söyledi inşallah bin pişman olur nasıl bu kadr seneyi yaşanmışlığı tek kalemde siliyo anlamıyorum babası öldüğünde bile yanında ben vardım bu kadar vizdansız vefasızlık olamazGözemi geldik diyorum bazen baya gösterişli güzle çocu kherkes acele et kaptırma dedi ben hep kaçtım evlilikten kaçacağı varsa kaçar dedim ve kaçtı işte siz siz olun kızlar fazla uzatmayın adam isterken evlenin

Ahh cnaım yaa cok üzüldüm. Kolay değil nerdeyse 7 yıl. Gerçekten ayrılık sebebini cok merak etim. Bir şey var belli. Yoksa pat diye bırakmazdı. Ya başkasına aşık oldu yada ailesi onay vermiyor gibi bi durum söz konusu bence . İçine atma ağla, vur, kır parçala. Rahatlamaya bak. Kendini kapama dört duvar arasına. Yoksa atlatamazsın...

İnsan sevdiğini öyle kolay bırakamaz büyük ihtimalle hayatın da başka birisi var..Onun için sıkma canını kardeşim inan zaman herşeyin ilacı..

Arkadaşlarım yalnız bırakmıyo saolsun ilk bir ay durmadan gezdim düşünmeye vaktim olmadı ama bi süre sonra patlak verdi ağlamaya gözüme uyku girmemeye başladı özellikle regl döneminde çok hırslandım ağladım uyuyamadım mesaj yağdırdım birine bile cevap gelmedi izin aldım ailemin yanına gittim günleri iple çektim döneyim yalnız kalayım diye annemde çok üzüldü bunlar dalgamı geçti bizle diyo halada ümidi var her aradığında soruyo aradımı diye kesin bitti aramaz diyorum yine soruyo daha çok moralim bozuluyo geldi bize heyecandan yemek yiyemedi aklım hep onda yalnız burda biran önce evlenelim dedi anneme anneminde kalbini fethetti ama birden çekti gitti
İnsan kendine yediremiyo demekki diyorum hep sahteymiş 3 gün önce özledim seviyorum diyen adam tamamen nasıl bitirir demekki oynamış benimle ve bu insan benim ilk sevgilim şansıma bakarmısınız

İnsan sevdiğini öyle kolay bırakamaz büyük ihtimalle hayatın da başka birisi var..Onun için sıkma canını kardeşim inan zaman herşeyin ilacı..

başka birisi olma düşüncesi bile beni çıldırtıyo bu kadar vefasızlık olmaz ben onun için ailemi bıraktım istanbula yerleştim hep sadık kaldım ne hatalarını affettim eğer varsa inşallah ömür boyu yüzü gülmez bi ara sinirlendim aradım biri var kesin sevgilin var diyip durma yok ama seninde benimde olabilir diyo bu nasıl mide ne kadar rahat 7 yılını paylaştığı insanın sevgilisi olması ona dokunmayacak yani ama korkar benden sevgilisi olduğunu öğrensem valla belediyede çalışıyo gider rezil ederim cesaret edemez zaten bi, kayıplarda takılıyo msn de engellemiş güya facebooka hiç girmiyo bi gizem bi gizem özelden bi kere aradım halil sezai olsun dinliyodu bidaha aradım beni arama belediyede çalışıyorum şuan dedi çok tedirgindi aramamdan ço kkorkuyo psikoloji bozukluğu ayağına yatıyo ama? İnşallah benden başkasıyla mutlu olamaz en büyük pişmanlığı ben olurum bide bunun bedelini ağır ödicem farkındayım diyo bedduamdan çok korkar ama yapacağınıda yapıyo

Bide bunu aradım ben korkuttum helebi açma seni rezil etcem iş yerinde kimsenini yüzüne bakamicaksın dedim çünkü çok sinirlendim 3 aydır mesajıma cevap vermiyo iyide yazsam kötüde yazsam sallamıyomuş gibi baktım tıpış tıpış aradı yarım saat konuştuk içimi döktüm sen nasıl insansın deidim hayatım ımahvettim herkese rezil oldıum tüm sülale evlilik bekliyo babama bile söyleyemedim dedim bana pişkin pişkin ne kadar abartıyosun evli çocuklularda ayrılıyo ülüm yokya sonuçta dedi bu kadar duygusuz bi mahlukla 7 yılımı heba etmişim çok aptalmışım

canım bol bol dua et...
sıkıntılı anlarında abdest al ya sabır ya selam da rabbim içine ferahlık versin..
elbet herkes haketttigi bedeli ödeyecek o da bunların bedelini ödeyecek sabrın sonu senin icin selamet olur inş.

Teşekkür ederim inşallah öder bedelini ah diyorum yanlışlıkla bana bi mesaj atsa yada arasada hiçe sayar gibi cevap vermemek nasıl oluyo göstersem... o kadar içim acıdı ki mesajlarımı kale alıp cevap vermemesine kendimi o kadar değersiz önemsiz hissettim ki anlatamamkızlar bana dua edin sizde lütfen biri için başkasının duası daha iyi tutarmış gelsin kapıma sürüne sürüne pişman olsun aynısını ona çektireyim görsün hiçe sayılmanın ne kadar acı verdiğini

Vicdansızlıktan başka bişey değil bu
7 yıl ya dile kolay
Erkekleri anlamak çok zor valla :18:

Canım biliyorum şu an sana ne söylesek kar etmez acını dindirmek için zaman gerekli .Ama gün gelir dersin ki iyi ki ayrılmış benden .Kaderi unutmamak gerek bazı şeyler elimiz de değil malesef.Sen sanıyormusun ki bu ruh halin böyle devam edecek iyi de olacaksın güzel şeyler de çıkacak karşına inşallah .Hayat bu karşına öyle biri çıkar ki iyi ki ayrılmışız diye şükredersin.Evlenip çoluk çocuğa karıştıkdan sonra boşanmak isteseydi ne olacaktı ? Yaşadığın şeye sadece şer gözüyle bakma canım ne olur.Üzme o güzel canını senden kıymetli değil hiç birşey.

Çok teşekkür ederim canım. ama ilk sevgilim ve yaşadığım ilk ayrılık ve çok kötü bi ayrılık hiç kavga gürültü yokken 3 gün önce seviyorum diyen adam canım sıkkın canım çok sıkılıyor dedi bende destek olmaya çalışıyorum iyimisin vs aklımın ucundan ayrılığın a sı geçmiyorken böyle bi dönemde kavga gürültü anlaşmazlık olur ayrılır anlarım şok etkisi yarattı baya zor durumdayım yani sanki hiç kimseyi sevemeyecekmişim gibi geliyo bide herşey üstüme üstüme geliyo iş yerinde evli bi tip bana kafayı sardı uzun süreli ilişkiden çıktım ya çevrem fırsatçılarla doldu çok zor duruma düşürdü beni her yönden sıkıntılıyım teyzem arıyo ne zaman düğün kuzenler arıyo cevap veremiyosun

Canım sen kendini düşün milleti neden düşünüyorsun.İstemedim bitirdim dersin en fazla.Anladığım kadarıyla o daha önceden ayrılmaya karar vermiş.Ayrılmakta bir süreç bence o sinyallerini verdi verdide sen anlayamadın...Büyük büyük ihtimalle hayatın da birisi var.Sen değersiz olduğun için falan değil karşında ki değersiz biri olduğu için bu böyle.
İnsanları tanımak ne kadar zaman alıyor değil mi arkadaşım bence zamanın da tanıyabildiğin için şükür namazı kılman gerekli.Yaşın da çok genç üzme kendini.Yerin de olsam kafamı meşgul edecek bir iş bulurdum yeni bir diziye başlamak gibi.Böyle ayrılık acısı çektiğim bir dönem de bana iyi gelmişti.İzlerken unutuyordum derdimi .Alışverişe çık bu seferlik kıy parana git gönlünce alışveriş yap.İnan bu çok iyi gelir:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…