- 13 Kasım 2009
- 2.281
- 8
- 158
- Konu Sahibi elfida12345
-
Bugün seni unuttu gibi görünse de unutamaz canım,unuttum sansa kalbi hatılatır merak etme,bu iyi günlerinin bir de cefası olacak..
Ahh cnaım yaa cok üzüldüm. Kolay değil nerdeyse 7 yıl. Gerçekten ayrılık sebebini cok merak etim. Bir şey var belli. Yoksa pat diye bırakmazdı. Ya başkasına aşık oldu yada ailesi onay vermiyor gibi bi durum söz konusu bence . İçine atma ağla, vur, kır parçala. Rahatlamaya bak. Kendini kapama dört duvar arasına. Yoksa atlatamazsın...
İnsan sevdiğini öyle kolay bırakamaz büyük ihtimalle hayatın da başka birisi var..Onun için sıkma canını kardeşim inan zaman herşeyin ilacı..
canım bol bol dua et...
sıkıntılı anlarında abdest al ya sabır ya selam da rabbim içine ferahlık versin..
elbet herkes haketttigi bedeli ödeyecek o da bunların bedelini ödeyecek sabrın sonu senin icin selamet olur inş.
Canım biliyorum şu an sana ne söylesek kar etmez acını dindirmek için zaman gerekli .Ama gün gelir dersin ki iyi ki ayrılmış benden .Kaderi unutmamak gerek bazı şeyler elimiz de değil malesef.Sen sanıyormusun ki bu ruh halin böyle devam edecek iyi de olacaksın güzel şeyler de çıkacak karşına inşallah .Hayat bu karşına öyle biri çıkar ki iyi ki ayrılmışız diye şükredersin.Evlenip çoluk çocuğa karıştıkdan sonra boşanmak isteseydi ne olacaktı ? Yaşadığın şeye sadece şer gözüyle bakma canım ne olur.Üzme o güzel canını senden kıymetli değil hiç birşey.başka birisi olma düşüncesi bile beni çıldırtıyo bu kadar vefasızlık olmaz ben onun için ailemi bıraktım istanbula yerleştim hep sadık kaldım ne hatalarını affettim eğer varsa inşallah ömür boyu yüzü gülmez bi ara sinirlendim aradım biri var kesin sevgilin var diyip durma yok ama seninde benimde olabilir diyo bu nasıl mide ne kadar rahat 7 yılını paylaştığı insanın sevgilisi olması ona dokunmayacak yani ama korkar benden sevgilisi olduğunu öğrensem valla belediyede çalışıyo gider rezil ederim cesaret edemez zaten bi, kayıplarda takılıyo msn de engellemiş güya facebooka hiç girmiyo bi gizem bi gizem özelden bi kere aradım halil sezai olsun dinliyodu bidaha aradım beni arama belediyede çalışıyorum şuan dedi çok tedirgindi aramamdan ço kkorkuyo psikoloji bozukluğu ayağına yatıyo ama? İnşallah benden başkasıyla mutlu olamaz en büyük pişmanlığı ben olurum bide bunun bedelini ağır ödicem farkındayım diyo bedduamdan çok korkar ama yapacağınıda yapıyo
Canım biliyorum şu an sana ne söylesek kar etmez acını dindirmek için zaman gerekli .Ama gün gelir dersin ki iyi ki ayrılmış benden .Kaderi unutmamak gerek bazı şeyler elimiz de değil malesef.Sen sanıyormusun ki bu ruh halin böyle devam edecek iyi de olacaksın güzel şeyler de çıkacak karşına inşallah .Hayat bu karşına öyle biri çıkar ki iyi ki ayrılmışız diye şükredersin.Evlenip çoluk çocuğa karıştıkdan sonra boşanmak isteseydi ne olacaktı ? Yaşadığın şeye sadece şer gözüyle bakma canım ne olur.Üzme o güzel canını senden kıymetli değil hiç birşey.
Canım sen kendini düşün milleti neden düşünüyorsun.İstemedim bitirdim dersin en fazla.Anladığım kadarıyla o daha önceden ayrılmaya karar vermiş.Ayrılmakta bir süreç bence o sinyallerini verdi verdide sen anlayamadın...Büyük büyük ihtimalle hayatın da birisi var.Sen değersiz olduğun için falan değil karşında ki değersiz biri olduğu için bu böyle.Çok teşekkür ederim canım. ama ilk sevgilim ve yaşadığım ilk ayrılık ve çok kötü bi ayrılık hiç kavga gürültü yokken 3 gün önce seviyorum diyen adam canım sıkkın canım çok sıkılıyor dedi bende destek olmaya çalışıyorum iyimisin vs aklımın ucundan ayrılığın a sı geçmiyorken böyle bi dönemde kavga gürültü anlaşmazlık olur ayrılır anlarım şok etkisi yarattı baya zor durumdayım yani sanki hiç kimseyi sevemeyecekmişim gibi geliyo bide herşey üstüme üstüme geliyo iş yerinde evli bi tip bana kafayı sardı uzun süreli ilişkiden çıktım ya çevrem fırsatçılarla doldu çok zor duruma düşürdü beni her yönden sıkıntılıyım teyzem arıyo ne zaman düğün kuzenler arıyo cevap veremiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?