- Konu Sahibi elfida12345
-
Hayyal varya yemin ediyorum hislerime tercüman oldun bende bunu çok istiyorum 3 aydır hiç aramadı cevap vermedi tepkisizdi en son aradığımda iyi olmadığını durup dururken krediyle ev alıp borçlandığını hatta kafa dinlemek için 1 hafta izin aldığını söyledi tabiki senel evlenmicem benide ekledi aradın daha mı iyi oldu herşey daha kötü oldu ayrılmamız için hiç konuşmamamız lazım dedi tabi, dönüş için ışığın ı sını bile yakmadı kafasında bitirmiş yani
İnşallah geri döner ve bende güle güle derim onun kayıtsızlığının nasıl insanı deli ettiğini görsün benim gibi üzülsün ama hiç ümidim yok
Kendine güven. Başka hiçbirşeye ihtiyacın yok.
Aynaya bak ve gülümse...
Bir de bol bol duayı eksik etme...
canım şuan ne yazsak, yazması kolay yapması zor çok iyi biliyorum. okadar çok üzüldüm ve bir okadar da korktumki anlatamam. dua edicem senin içinde, benzer durumdaki herkes için..
ama mutlaka bir sebebi vardır, bekle bakalım biraz daha soğusun olaylar söyler belki bi gün.. yada ailesinden yakın gördüğün birine sorsan?? yada onun zaman zaman sana dert yandığı bir probleminiz war mıydı?
çok ilginç yaa, ama herşeyde bir hayır vardır. Bunu şuan Allah'tan başka kimse bilemez ilerde mutlaka göreceksin hayrını eminim.. Ama Allah bizi böyle insanlardan uzak tutsun,bnde erkek arkadaşımla artık farklı şehirlerdeyim oyzden daha da bir etkilendim yrn ne olcağımız belli değil die.. İnş çok mutlu günler yakın zamanda gelsin canım sana..
Ben o kadr şey söyledim ki o beni hayatta arayamaz vede aramaz artık tükenti herşey arasada zaten dönmem bunca yaşattıklarından sonra beni çok üzdü yetmezmiş gibi annemde ben üzülüyorum diye üzüntüden hasta olducanım bedduadansa Allah a dua et sabır dile hakkında hayırlısını iste.ama eminim seni bir gün arayacak uzun ilişkilerde böyle oluyor genelde.ama bugün bunları yaşatan birine dönmemelisin güvenemezsin zaten.en öenmliside aradığında zaten iyileşmiş onu unutmuş olacaksın.benimde şu an 7 yıllık ilişkim biteceğe benziyor üstelik nişanlıyımbeterin beteri var canım unutma.
Ben o kadr şey söyledim ki o beni hayatta arayamaz vede aramaz artık tükenti herşey arasada zaten dönmem bunca yaşattıklarından sonra beni çok üzdü yetmezmiş gibi annemde ben üzülüyorum diye üzüntüden hasta oldu
çok kötü beddualar ettim hakaret ettim kapı duvar cevap bile vermedi artık o kadr kötü etmiyorum ama bensiz asla mutlu olamasın diyorum bide ayrılırken utanmadan ısrarla hakkını helal et demezmi 2 cihandada hakkım zehir olsun....
Senin durumun ne nasıl bitecek gibi inşallah bitmez bu 7.yıllarda bi şansızlık var galiba hepimiz için hayırlısı olsun
çok teşekkür ediyorum sayenizde biraz olsun kendimi toparladım aklım başıma geliyo yavaş yavaş ben üzülürken ağlarken kimbilir hangi kızla eğleniyodur değmez...
Arkadaşlarım yalnız bırakmıyo saolsun ilk bir ay durmadan gezdim düşünmeye vaktim olmadı ama bi süre sonra patlak verdi ağlamaya gözüme uyku girmemeye başladı özellikle regl döneminde çok hırslandım ağladım uyuyamadım mesaj yağdırdım birine bile cevap gelmediizin aldım ailemin yanına gittim günleri iple çektim döneyim yalnız kalayım diye annemde çok üzüldü bunlar dalgamı geçti bizle diyo halada ümidi var her aradığında soruyo aradımı diye kesin bitti aramaz diyorum yine soruyo daha çok moralim bozuluyo geldi bize heyecandan yemek yiyemedi aklım hep onda yalnız burda biran önce evlenelim dedi anneme anneminde kalbini fethetti ama birden çekti gitti
İnsan kendine yediremiyo demekki diyorum hep sahteymiş 3 gün önce özledim seviyorum diyen adam tamamen nasıl bitirir demekki oynamış benimleve bu insan benim ilk sevgilim şansıma bakarmısınız
O kadar sıkıntılıyım ki 6.5 yıl üniverstede beraberdik askerde bekledim o istanbul ben ankaradaydım istanbula atandım herşey çok güzel gidiyordu ana öyle bi davranıyodu ki maaşının yarsını bana harcıyo bi dediğimi 2 etmiyodu evlenelim diye yakama yapıştı korkuyodum evlilikten en son tamam dedim annesiyle geldi annemle tanıştı nişan yapacaktık ki aniden hiç bişey yokken bitsin sende evine dön ikimiz içinde en hayırlısı bu biz evlenmemeyiz evlensekte ayrılırız yaşlarımız iyice büyümeden bitirelim dedi 30 oldum daha ne kadr büyüyecekse ortada sap gibi kaldım iyi mi istanbulda br başımayım ve 3 ay geçti beni merak etmedi bu kız ne yapar tek başına demedi bu kadr basitmi bu nerdeyse 7 yıl iyi kötü bi hayat paşlaştık bi kalemde beni nasıl siler kayıtsız bi dünya laf ettim hakaretler içeren mesajlar yazdım cevap bile vermedi çok sıkıntılıyım kızlar öyle bi oldum ki annemle bile 3 günde bir 2 dk konuşur oldum dışarı çıkmak istemiyorum içime kapandım nasıl atlatıcağım bilmiyorum en çok dokunda 3 gün önce seviyodu 3 gün sonra sevmiyo oldu nasıl bi vicdan var bu erkeklerde anlamıyorum ben senle evlenmicem diyo bu duruma sanki ben getirdim
Üzülmeyin, Allahin iyi kuluymussunuz ki zamaninda ayrilmissiniz.
Evli olsaydiniz ve ayrilsaydiniz daha cok üzülürdünüz.
Mümkünse kendinizi kasmayin, acinizi dibine kadar yasayin, aglayacak misiniz?
Aglayin. Perdeleri kapatip yorgani basiniza mi cekeceksiniz? Cekin.
Yasınızı yaşayın ve bu durumun bir aydan fazla uzamamasına dikkat edin.
Bir sabah uyandiginizda kalbinizdeki acinin halen yerinde ama eskisi gibi acitmadigini farkedeceksiniz.
Simdi dünya bombos hersey anlamsiz , bütün erkekler yaratik gibi geliyor olabilir.
Bu gecici bir durum.
Hic bir erkek icin kendini yipratmaya degmez, tipki hic bir kadin icin degmedigi gibi.
Gerekirse bir psikologdan yardim alin.
Bir hobi edinin, zihni ne kadar mesgul ederseniz o kadar iyi.
Herşey iyi olacak, inanıyorum.
ben de ilk erkek arkadaaşımdan ayrıldığımda ondan başkasını sevemem diyodum.. şimdi ise inan göz ucuyla bile dönüp bakmam iyi ki de ayrılmışım ondan diyorum.. muhakkak birini seveceksin, hem de hiç ummadığın anda olacak bu.. bana öyle oldu. asla kaderci değilim fakat evleneceğimiz kişi konusunda tamamen kaderciyim.. evleneceğimiz insan yazılı canım.. istediğin kadar yırtın kar etmez. ayrıca onu arayarak ona mesaj atarak düşürme kendini. rica ediyorum, lütfen yapma artık bunu. facenden sil, msn den sil. göz görünce gönül katlanamaz. o seni umursamıyor. muhtemelen de başkası var hayatında ya da seni sevmiyor.. yapacağın şey ona ait ne varsa çöpe at, onu sana hatırlatan her şeyi sil bilgisayarından, aynada bak kendine. bu dünyada senden daha değerli hiçbir şey olmadığını hatırla. en güzel elbiseni giy, güzel kokularını sürün, hafif bi makyaj yap çık dışarı hava al.. müzik çalarında hep ritimli hayat dolu şarkılar olsun.. mesela eylem'den hayat devam eder adlı şarkıyı dinle benim için.. ayrılığa değil umuda dair filmler izle.. işine sımsıkı sarıl.. hayata sımsıkı sarıl.. bak hz Muhammed ne güzel demiş: "canı yanan sabretsin, can yakan canının yanacağı günü beklesin.." sabret canım. unutma ki, hayata ne verirse insan karşılığında onu alacaktır.. bir başkası da bir gün onun canını acıtacaktır.. Sen Allahına havale et, Hak intikamını alacaktır ondan. Bak mevlana ne demiş "Hak intikamını, kuldan kul ile alır, dini irfan bilmeyen bunu kul etti sanır.." Sevgilerimle.
Kızlar şimdi bu pisliğin msn adresini kırdım hemde iş msn sini kendi isminin baş harfiyle başka bi harf yazmış o harfle başlayan bi kız var oda kendi harfinin yanına bu şerefsizin harfini yazmış anlaşılan büyük ihtimal olan oldu herşey açığa çıktı yani aldatılmışım Allahtan tek dileğim ömrü boyunca yüzü gülmez mutlu olamaz inşallah.Hayatımda bu kadr pislik bi imnsan görmedim ayrıldıktan 10 gün sonra yapmışlar bu harf olaylarını elim ayağım titriyo....
canim olayi anlamadim ben karisik yazmissin su harf olayini nasil anladin msn ile? o degil kiz da yapmis aynisini o kizi nerden biliyosun??
merak etme ayrildiktan kisa sure sonra baslayan iliskiler uzun surmez. o da elbette ki cekecektir cezasini. bakalim iliskisi ne zaman bitecek:S
kolay degildir yedi seneyi unutup yeni seneye baslamak,Allahindan bulsun bu erkekler ya. valla daldan dala daldan dala..kirilsin dallari.
off bu erkekler ne kadar vicdansız yainan içim acısı zaten bugün bi tuhafım..birde bu yazdığını okuyunca ağlaysaım geldi
Zaten iş msn si 8 kişi var diğerleri iş arkadaşı birbirlerine ileti yazmışlar kız demiş daha nefsine sahip çıkamayan bahçeme girmiş falan aynı anda başharflerini ileti yapmışlar iş dışı sadece o kız var işle alakalı bütün mailleri bütün belgeleri o hesapta ohh canıma değsin bakalım nasıl temin edecek o evrakları benim yaptığımı anlayıp arayacak mutlaka
ZAten tarihlere baktım benden sonra başlamamış bunu bulmuş ve beni terketmiş adi pislik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?