Çok kötü terkedildim kızlar:(

Deli gibi alışveriş yapıyorum zaten planlı değil çünkü 20 gün önce annelerimiz buluştu bize geldiler inan 3 günde olan oldu bende anlayamadım kimsede anlayamadı baya kızmış galiba böyle yapacaktın neden bizi sürükledin oralara kız oralarda yalnız başına ne yapcak demiş ama bilmiyorum ne oldu ne bitti inşallah atlatırım en yakın zamanda

merhaba elfida
senin yaşadığın şey biraz tanıdık
Allah bilir ama o seni bir kaç ay sonra arar gibi
o yüzden beddua etme
çünkü o sana dönerse sen bu aşkla ona geri dönersin
o yüzden beddua etme ki seni de etkilemesin
dönmese bile beddua etme, beddua söyleyeni de etkiler
sen hiçbir şey söylemesen de Allah görüyor, o yüzden kötü söz söyleme

Merhaba askitomsu çok canım yandığı için edeceğim bedduayı ettim zaten sonradan pişman oldum ama ettim bi kere çok ağır beddualar çok içimi acıttı ama 3 ay oldu bi merak etmeyen insan dönermi hayatta dönmez bi hareket yapsa en azından kendimi değersiz hissetmem geçerdi biraz

mrb cnm...seni cok iyi anlıyorum bende seninkine benzer bir sey yasadım...ikimizde yurt dısında yasıyorduk ve sonradan o türkiyeye yerlesmek zorunda kaldı ... 1 sene sonra bende tr gittim sırf onun icin... aynı snnde dedigin gibi evlenmeyi düsünüyorduk..ama birden bire bana cok soguk davranmaya basladı.. sonra birden ayrıldı benden...herneyse cok üzüldüm ama geri yasadıgım ülkeye döndüm... aradam 4 ay gecti ve bana tekrar msj yazdı...daha öncesinde benden ayrıldıgında ona msj yazdıgımda hc cvp vermedi.. 4 ay sonra yazdıgı msjda beni cok sevdigini yaptıklaırndan cok pisman oldugunu ve cok uzakta olsamda beni unutamadıgını ve kimseyi sevemedigini söyledi... bi kac ay konustuk yine ve ben bi kez daha türkiyeye yanına gittim... aramızda 3 saatlik bi yol vardı ve bana islerimi yoluna koyup yanına gelicem seni görmeye ve herseyi konusucaz seni istemeye gelicez dedi... ben bekledim 2 ay boyunca yanıma gelmesini..ve tam gelmesine 1 hafta kala birden bire yazdıklarıma cvp vermedi...birden birde hic birsey demeden yok oldu...cok agır bir sey sana büyük laflar edip senin hayatını degistirmeni saglayıp seni yarı yolda bırakması...simdi üstünden 6 ay gecti ama hala canım ilk günki gibi acıyor... bilmiyorum belkide zamanla gecer.. senin yazdıgını okuyunca merak ettim zamanla alısabildinmi unutabildinmi onu diye..??

Canım aynı şeyleri yaşamışız nerdeyse ama benim ki 7 yıl üniversiteden beri birlikteydik ve ilk aşkım unutmak derken oyalıyorum bazen kendimi ama içim ço kacıyo telefonla bile konuşmak istemiyorum annemle kavga ediyorum durduk yere aramıyorum çünkü o arayıncada 1 dk konuşuyorum oda çok üzülüyo halime çok kötü durumdayım hiç bişey görmüyo gözüm annemle hergün konuşan ben bir hafta aramasa aramıyorum annemin üzülmesinede çok üzülüyorum ama içimden gelmiyo

sana uzun bir cevap yazmıştım sayfa kapandı
kısaca özetleyeyim: "Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz." (Bakara Suresi, 216 )
zor ama üzme kendini
erkekler içlerine atıyorlar ve sonunda patlıyorlar, sense niye böyle yaptı diyorsun
bir erkek unutmaya karar verdi mi çok sevse de unutamasa da dediğini yapıyor ve kendine bir yol çiziyor
belki döner, belki dönmez. sen beklentiye girme, üzülürsün
kendine yeni bir yol çiz
bu süreci çabuk atlatmak istiyorsan arkadaşlarınla ve ailenle çok zaman geçir, aklına gelecek fırsat olmasın
başkalarından çıkarma sinirini, özellikle ailenin duasını al, kalplerini kırma
hayırlısı ne ise o olsun, Allah a çok dua et

Son düzenleme:
eski ilişkimi hatırladım..aynen böyle terk edildim..gerçi seni terk ediyorum bile dememişti
1 gün önce normal normal konuşmuştuk,sonra üniversitede sınavları bitip memleketine döndüğünde birden tellerini kapatmıştı
ne ayrılıyorum dedi ne ayrılalım dedi ne sebep şu dedi
pat diye durup dururken
yaşadığın şaşkınlığı anlıyorum..üstelik siz aileleri de tanıştırmışsınız ve resmi bi adım atılacakmış
dilerim çok çabuk atlatırsın ve dilerim o da hiçbir zaman mutlu olamaz
ben kendim iiçin öyle dua ettim hep

Son düzenleme:
evet haklısın ama elimde değil kimseyle konuşmak istemiyorum olurda ondan bahsederler diye ödüm kopuyo annemde ısrarla benle uzun uzun konuşmak istiyo anlamıyo beni kapandım içime iyice

İnşallah Allah'ım bana sabrını onada cezasını verir...

Böyle şeyler okuyunca hem çok üzülüyorum hem korkuyorum
Anlamıyorum erkekleri anlamayada çalışmıyorum zaten
Rabbim yardımcın olsun başka ne denirki bu durumda ://

deme öyle arkadaşım deme
bak kaç kişi aynı şeyi yaşamış
ben de aynı şeyi yaşadığım zaman ne yapacağımı şaşırmıştım
arkadaşım dedi ki ben de aynı şeyi yaşadım, sonra geri döndü
eğer sende de aynı şey olursa ettiğin beddualar yuvanızı huzursuz ederse ne yapacaksın?
diyelim ki dönmedi, bir başkasıyla devam etti
o kıza da yazık değil mi, senin gibi o da mutsuz olacak
sen Allaha güven
hem dua et hayırlıysa dönsün, hayırlı değilse başka biri çıksın karşına

Tamamen saçma.Böyle yapması aşırı saçma.
Ki senin gibi evlilikten korkan birisini evliliğe ikna edipte sonra evlenemeyiz biz demesi çok anlamsız.
Karakter sahibi birisi değilmiş demekki.Evlenme vaatleriyle kandırıp böylece çekip gidebiliyorsa...
Çok zor..Az bir zaman dilimi de değil 7 yıl yani..
Kim bilir neler yaşandı o kadar geçen zamanda...
Üzme kendini diyeceğim ama nafile.Üzüleceksin biliyorum..
Yıpratmamaya çalış kendini canımm inan geçiyor her şey.
Hakkında hayırlısı neyse o olsun diyorum..
Konuyla ilgili aklıma gelen bir sözü de paylaşayım;

"Umut verip, güven aşılayıp yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin."

kıZLAr cok uzuldum ya ama hayırlısını istemek lazım benim bir arkadşım da 6 yıl çıktığı arkadaşı tarafından çok kötü şekilde terkedilmişti sonra zamanla unuttu tabi ve çok iyi biriyle tanıştı evlendi ve çok mutlu iyiki diğeri olmamış diyor neyin hayırlı olduğunu bilemeyiz tabi ...

sanırım seni esas üzen doğru düzgün bir gerekçe göstermemesi...

çok da haklısın... ama belki de hayırlısı böyledir..

çok klasik olacak ama hiç bi erkeğe güvenemiyorum artık. iş yerinde sürekli muhabbet edip şakalaştığım bi insan vardı. alttan alttan imalarda bulundu. şüphelendim direk muhabbeti slmı sabahı kestim.

Klasik annesinin istememesi vakası...
Yalnız anlamadığım bir nokta var, maaşının yarısını bana harcıyordu da ne demek?!

Onun sana geri döneceğini düşünüyorum.
Bugün veya yarın...
Göreceksin.
Umarım o gün geldiğinde dimdik karşısında 'güle güle' diyebilirsin.
Güçlü ol, ben kendi kendime yeterim ilk aşkım olabilir illa son olacak diye kaide yok de kendine.
Yeni insanlarla tanışmaktan asla vazgeçme.
Kim ne derse desin 'çivi çiviyi söker.'

Klasik annesinin istememesi vakası...
Yalnız anlamadığım bir nokta var, maaşının yarısını bana harcıyordu da ne demek?!

annesi çok istiyodu dediğim gibi 3 gün önce annemi arayıp nişan alışverişi yapalım demiş ayrıca buna cephe almış kızı nasıl böyle burakırsın ne yapcak yalnız kalıyo zaten madem böyle yapacaktın bizi neden tanışmaya sürükledin demiş teyzesinin kızı geldi bana gezmeye teyzesi aradı napıyosun diye ailesi hatta sülalesi beni çok seviyo ve istiyodu

Maaşının yarısını bana harcıyo demek benden hiç bişey esirgemiyodu ben mutlu olayım diye aldığı hediyelerin haddi hesabı yoktu yani davranışları çok değer veriyor gibiydi hiç bir erkek önemsemediği bi kız için bu kadr harcama yapmaz anlatmak istediğim bu

Hayyal varya yemin ediyorum hislerime tercüman oldun bende bunu çok istiyorum 3 aydır hiç aramadı cevap vermedi tepkisizdi en son aradığımda iyi olmadığını durup dururken krediyle ev alıp borçlandığını hatta kafa dinlemek için 1 hafta izin aldığını söyledi tabiki senel evlenmicem benide ekledi aradın daha mı iyi oldu herşey daha kötü oldu ayrılmamız için hiç konuşmamamız lazım dedi tabi, dönüş için ışığın ı sını bile yakmadı kafasında bitirmiş yani
İnşallah geri döner ve bende güle güle derim onun kayıtsızlığının nasıl insanı deli ettiğini görsün benim gibi üzülsün ama hiç ümidim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…