- Konu Sahibi elfida12345
-
Canım sen kendini düşün milleti neden düşünüyorsun.İstemedim bitirdim dersin en fazla.Anladığım kadarıyla o daha önceden ayrılmaya karar vermiş.Ayrılmakta bir süreç bence o sinyallerini verdi verdide sen anlayamadın...Büyük büyük ihtimalle hayatın da birisi var.Sen değersiz olduğun için falan değil karşında ki değersiz biri olduğu için bu böyle.
İnsanları tanımak ne kadar zaman alıyor değil mi arkadaşım bence zamanın da tanıyabildiğin için şükür namazı kılman gerekli.Yaşın da çok genç üzme kendini.Yerin de olsam kafamı meşgul edecek bir iş bulurdum yeni bir diziye başlamak gibi.Böyle ayrılık acısı çektiğim bir dönem de bana iyi gelmişti.İzlerken unutuyordum derdimi .Alışverişe çık bu seferlik kıy parana git gönlünce alışveriş yap.İnan bu çok iyi gelir:))
merhaba elfida
senin yaşadığın şey biraz tanıdık
Allah bilir ama o seni bir kaç ay sonra arar gibi
o yüzden beddua etme
çünkü o sana dönerse sen bu aşkla ona geri dönersin
o yüzden beddua etme ki seni de etkilemesin
dönmese bile beddua etme, beddua söyleyeni de etkiler
sen hiçbir şey söylemesen de Allah görüyor, o yüzden kötü söz söyleme
O kadar sıkıntılıyım ki 6.5 yıl üniverstede beraberdik askerde bekledim o istanbul ben ankaradaydım istanbula atandım herşey çok güzel gidiyordu ana öyle bi davranıyodu ki maaşının yarsını bana harcıyo bi dediğimi 2 etmiyodu evlenelim diye yakama yapıştı korkuyodum evlilikten en son tamam dedim annesiyle geldi annemle tanıştı nişan yapacaktık ki aniden hiç bişey yokken bitsin sende evine dön ikimiz içinde en hayırlısı bu biz evlenmemeyiz evlensekte ayrılırız yaşlarımız iyice büyümeden bitirelim dedi 30 oldum daha ne kadr büyüyecekse ortada sap gibi kaldım iyi mi istanbulda br başımayım ve 3 ay geçti beni merak etmedi bu kız ne yapar tek başına demedi bu kadr basitmi bu nerdeyse 7 yıl iyi kötü bi hayat paşlaştık bi kalemde beni nasıl siler kayıtsız bi dünya laf ettim hakaretler içeren mesajlar yazdım cevap bile vermedi çok sıkıntılıyım kızlar öyle bi oldum ki annemle bile 3 günde bir 2 dk konuşur oldum dışarı çıkmak istemiyorum içime kapandım nasıl atlatıcağım bilmiyorum en çok dokunda 3 gün önce seviyodu 3 gün sonra sevmiyo oldu nasıl bi vicdan var bu erkeklerde anlamıyorum ben senle evlenmicem diyo bu duruma sanki ben getirdim
mrb cnm...seni cok iyi anlıyorum bende seninkine benzer bir sey yasadım...ikimizde yurt dısında yasıyorduk ve sonradan o türkiyeye yerlesmek zorunda kaldı ... 1 sene sonra bende tr gittim sırf onun icin... aynı snnde dedigin gibi evlenmeyi düsünüyorduk..ama birden bire bana cok soguk davranmaya basladı.. sonra birden ayrıldı benden...herneyse cok üzüldüm ama geri yasadıgım ülkeye döndüm... aradam 4 ay gecti ve bana tekrar msj yazdı...daha öncesinde benden ayrıldıgında ona msj yazdıgımda hc cvp vermedi.. 4 ay sonra yazdıgı msjda beni cok sevdigini yaptıklaırndan cok pisman oldugunu ve cok uzakta olsamda beni unutamadıgını ve kimseyi sevemedigini söyledi... bi kac ay konustuk yine ve ben bi kez daha türkiyeye yanına gittim... aramızda 3 saatlik bi yol vardı ve bana islerimi yoluna koyup yanına gelicem seni görmeye ve herseyi konusucaz seni istemeye gelicez dedi... ben bekledim 2 ay boyunca yanıma gelmesini..ve tam gelmesine 1 hafta kala birden bire yazdıklarıma cvp vermedi...birden birde hic birsey demeden yok oldu...cok agır bir sey sana büyük laflar edip senin hayatını degistirmeni saglayıp seni yarı yolda bırakması...simdi üstünden 6 ay gecti ama hala canım ilk günki gibi acıyor... bilmiyorum belkide zamanla gecer.. senin yazdıgını okuyunca merak ettim zamanla alısabildinmi unutabildinmi onu diye..??
O kadar sıkıntılıyım ki 6.5 yıl üniverstede beraberdik askerde bekledim o istanbul ben ankaradaydım istanbula atandım herşey çok güzel gidiyordu ana öyle bi davranıyodu ki maaşının yarsını bana harcıyo bi dediğimi 2 etmiyodu evlenelim diye yakama yapıştı korkuyodum evlilikten en son tamam dedim annesiyle geldi annemle tanıştı nişan yapacaktık ki aniden hiç bişey yokken bitsin sende evine dön ikimiz içinde en hayırlısı bu biz evlenmemeyiz evlensekte ayrılırız yaşlarımız iyice büyümeden bitirelim dedi 30 oldum daha ne kadr büyüyecekse ortada sap gibi kaldım iyi mi istanbulda br başımayım ve 3 ay geçti beni merak etmedi bu kız ne yapar tek başına demedi bu kadr basitmi bu nerdeyse 7 yıl iyi kötü bi hayat paşlaştık bi kalemde beni nasıl siler kayıtsız bi dünya laf ettim hakaretler içeren mesajlar yazdım cevap bile vermedi çok sıkıntılıyım kızlar öyle bi oldum ki annemle bile 3 günde bir 2 dk konuşur oldum dışarı çıkmak istemiyorum içime kapandım nasıl atlatıcağım bilmiyorum en çok dokunda 3 gün önce seviyodu 3 gün sonra sevmiyo oldu nasıl bi vicdan var bu erkeklerde anlamıyorum ben senle evlenmicem diyo bu duruma sanki ben getirdim
Klasik annesinin istememesi vakası...
Yalnız anlamadığım bir nokta var, maaşının yarısını bana harcıyordu da ne demek?!
Onun sana geri döneceğini düşünüyorum.
Bugün veya yarın...
Göreceksin.
Umarım o gün geldiğinde dimdik karşısında 'güle güle' diyebilirsin.
Güçlü ol, ben kendi kendime yeterim ilk aşkım olabilir illa son olacak diye kaide yok de kendine.
Yeni insanlarla tanışmaktan asla vazgeçme.
Kim ne derse desin 'çivi çiviyi söker.'
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?