Çok kötü terkedildim kızlar:(

Anladımda yazdıklarımı okuduysanız o beni ne zor durumlarda bıraktı bin tane numarayla tüm sülaleme rezil oldum daha babama söyleyemedik ben yalnız yaşıyorum hastanelik oldum adam beni silmiş zaten 7 yılın hatrı zaten yok ne hatrından bahsediyosun
adam bana hayatımın kazığını atmış bu yaşa kadar oyalamış o benim bu yüzümü zaten tahmin ediyodu benim gözüme aylarca uyku girmedi ağladım beni merak edip aramaması ne kadr incitti beni biliyomusun erkek arkadaşlarım bile bu nasıl bi insan istanbulda kimsen yok yalnız yaşıyosun ne yaparsın bi sıkıntın varmı hiç mi sormaz dediler.
o kadr tol yapıyo ki ben salak gibi hala gerçekten bunalımamı girdi diye onun için üzülürken o sevgilisiyle kur yapıyo aşk peşinde bi ortak arkadaşımız düğününe çağırma bahanesiyle aramış birlikte gelirsiniz demişte
biz ayrıldık ben yalnız gelirim demiş arkadaş nedenini sorunca aman salla demiş böyle bi adam beni iyi hatırlasa ne olur.

gemiş olsun iyi yapmışsın ellerine ağzına sağlık (şifreyi nasıl kırdın)

Teşekkür ederim canım öncedende denemiştim de Allahın işi işte çok üzgündüm ve çok hastaydım bi deniyim dedim bi sürü mail adresi var annesinin doğum yeriymiş gizli sorusu yazdım çat diye girdi:)Allahıma binlerce şükür çok üzüldüm gerçekleri gösterdi bana

onun yaptıgının savunalası bi tarafı yok zaten . onun adam hatta insan olmadıgımı apacık ortada . canınızın ne kadar yandıgını anlıyorum . kalbinizin ne kadar kırgın oldugunuda benzer seyleri bende yasadım . ama benim demek istediğim bu mesajlar çözüm değil . bu size huzur veriyosa ne ala . ama o cevap atmadıkca daha da sinirleniyosunuz . ve muhtemel yüzü olmadıgı için atmayacak .

Aynen o insan değil içim rahatlıyo evet çünkü yazdıklarımdan etkilendiğini çok iyi biliyorum o zannettiki bunalım ayağında giderim öğrenmez diğeriyle sürmezse dönerim beni kabul eder nasılsa.
Ben ona hastaydım çok ağladım ne yaparsan yap seni hala seviyorum ve dili gibi özledim yazmıştım onu bile sallamamıştı asıl ona amaaaan öff deyip geçmiştir. o daralıyo yazdıklarımdan çünkü benim ahım çıkar bana gelmiş hakkını helal et demişti ısrarla ama tabi bunalım ayağına yatarak etmedim korkuyo hem yüzü yok hemde korkuyo korksunda zaten ama bi erkeğin bu kadar ağır lafa tepki vermemesi şaşılası bi durum çünkü sen erkek olsan karşıma çıkar haddimi bildirisin ama sen erkek değil erkekciksin falan yazdım bunalrı ben olsam yutmam

Çok şaşırdım o kadar seneden sonra başka birini bulup gitmesine kelimenin tam anlamıyla karaktersizmiş canım..

Ben tam diyecektim, acaba biri zorladımı onu ayrıl diye(annen filan) sonra yazdıklarını okudum başka kız bulduğunu filan tepem attı, aklım almadı resmen.. Eden bulur canım merak etme sen.. Benimde 6 senelik bir ilişkim var sözlüyüm, Allah göstermesin böyle bir şeyi :26:

7 yılın sonunda sizi ortada bırakıp gidebilen bi insan inanki yazdıklarından zerre kadar etkilenmiyor.Bunu bilesin.
Ona ne olduysa içinde sana karşı bir his kalmamış.Kalmadığı içinde istediğini söyle takmaz...
Hıncın,öfken,nefretin istersen destanlar yaz ona geçmez.Çok taze çok sıcak daha..
Bence kendini daha paralama.Her mail atmaya başladığında acın alevleniyor.Yaşadığın rahatlama anlık..
Sana tavsiyem ortadan kaybol.Hiçbir şekilde irtibata geçme.Merak edilen sen ol.
Allah kolaylık ve sabır versin.
İnşallah bir an önce kurtulur ve normal hayatına dönersin.

Teşekkür ederim canım Allah mutlu etsin.
Karaktersiz kelimesi ona az gelir..

Ona yazdıklarım gayette geçiyor yoksa sabahın beşinde uykusuz kalıp aramazdı beni.Böyle yaparak kendimi paralamıyorum inan içim rahatlıyo acımın tazeliği geçti artık 3,5 ay oldu bu 3.5 ayda fazlasıyla acı çektim şimdide bana rol yaptığını sahtekarlığını gördüm onunda canını acıtıyorum acıyo bundan eminim. Dahada yapıcam ona huzur vermicem sıkıyosa bana karşılık versin.Bu kadar yıl aptal yerine konmanın hırsı var içimde.benle resmen dalga geçti hiç iyi değilim hayatımda uzun bi süre kimseyi istemiyorum herşeyden sıkıldım dedi o küçük beynince facebooka falan girmiyo canım çok sıkkın falan yazıyo arada. psikiyatriste gitcem diyo halbuki aldatmış sevgilisiyle gününü gün edip beni salak yerine koyuyo.
Ben ona bela okuduğumda bana verdiğin değeri görüyorum bana çok kötü şeyler yazıyosun içim daralıyo diyo resmen oyuncu profesyonel yalan makinası

Bişey yapmasam asıl o zaman üzülürüm ben o kadar acı çektim o gülüp eğlendi bunun bi bedeli olmalı....

valla canım takdir ettim seni geçmişte bende benzer şeyler yaşadım aptal gibi hiçbişe yapmadım yanına kar kaldı şimdi seni okuyunca pişman oluyorum ozaman bişe yapmadığımı.bravo iyide şimdi bu mailden sonra napcan?yani ne kızdan tepki var ne ondan.belkide kız iyice yapışacak ona

Teşekkür ederim canım keşke yapsaydın işten bi arkadaşım var onunda başına gelmiş zamanında oda çok pişman ne beddua etmiş nede başka bişey 7 yılımı çalıp bana rol yapan birinin hakkını vermek lazım.

Tatlım o mailde yazdıklarımı bilsen görsen onlara rağmen birlikte olabilecekse gerçekten çok midesizdir.zaten gecenin 5 inde beni özelden aradığına göre bi etkilenme olmuştur.yazdıklarım doğru şeylerdi gerçekleri su yüzüne çıkardım onu yerin dibine soktum aklı olan hiçbir kız o mailden sonra onun yüzünü bile görmek istemez.
Ayrıca onun mutlu olamicağını herdakka beddua ettiğim evlensede evini barkını dağıtacağımı yazdım yaparımda kimse beni aptal yerine koyamaz .Benim canım yandı madem beni bir anda silecek kadar değer veriyo oda kaybetsiz canı yansın ama daha yeni başladım yeni öğrendim çünkü kız yapışsa bile ailesine ulaşcam kafaya koydum bu yanına kar kalmayacak.
Ben onun için şehrimi değiştirdim tayinimi isteyecektim ailemin yanına alttan girdi üsten çıktı evlenme mevzusuna getirdi gitmiyim diye.
Şimdide ben gitmek istemiyorum herkes düğün soruyo tüm sülale söyleyemedim kimseye fırsatım varken tayinimi engelledi onun keyfine göre hayat mı yaşicam ben bişey yaptıysa hayatımı değiştirttiyse ya arkasında duracak adam gibi ya cezasını çekecek.

canim ofkeni sinirini anliyorum ama inan TAS YERİNDE AGİRDİR...

birak Allah'indan bulsun. kendini daha fazla paralama da karsi tarafin gozunde de daha fazla dusme.

anlayacagi varsa da zaten anlamaz sen ustune gittikce. birak kendi haline.

Tatlım onun gözünden düşmek umrumda değil bana değer vermeyen yarı yolda zorda bırakan bi adamın gözünden düşmek umrumda değil benim gözümden düşen o asıl kendimi paralamıyorum eskidendi o gayet keyifliyim eğlenmeye yeni başladım zerre sevgim kalmadı hiç artık benim için.
Ben oan demiştim bazen aklıma öyle şeyler yapmak geliyo ki tahmin edemezsin diye istesem onu işinden bile edebilirim o acı çektikçe ben keyiflencem ben acı çekerken onun umursamadığı gibi insan 7 yıllık sevgilisinden ayrılınca boşver salla gitsin dermi o derece karaktersiz bi adam bu küçülen o. o yüzden bana bişey olmaz asıl ben bunu yanına bırakırsam o zaman küçülürüm

aslında ben biten ilişki sonrasında eski sevgiliyle girilen diyaloglara karşıyım ama seninki hak etmiş gerçekten...Allah karşına çıkarmış yalanını.. demekki hakkında hayırlı değilmiş.. anladığım kadarıyla senden çekeceği var erkek milletine acınmaz kolay gelsin :)

:) Evet aynen öyle o hiçbirşeyi haketmiyor ben onun için ne fedakarlıklar yaptım birinin kıymetini bilmemiş 7 yılı mesajla bitirmeye kalktı yüzyüze görüşmeye gerek yokmuş adam 3 günlük sevgilisini mesajla terketmiyo beni adam yerine koyup geleceksin yüzüme konuşcaksın dedim giymiş eşofmanları saç baş dağınık psikolojim bozuk iyi değilim halimdende anlamışsındı hayatımda hiç kimseyi istemiyorum uzun bi süre sakın birini buldu beni bıraktı diye düşünme hayatımda kimse yok sen yalnız kalıyodun üzüldüm o yüzden biran önce evlenelim dedim araya aileleri soktum kendimi sana yardım eden biri gibi hissettim bu lafları söyledi bana bu pislik 3 gün öncede seni çok seviyorum sultanım seni çok özledim demişti.bunalım tribindeki adam benden çıkıp sevgilisiyle eğlenmeye gitmiş o beşbin beterini hakediyo hakettiğini de bulacak biraz ara koydum azcık kendini toplasın bi darbe daha gelecek sinirliyken çok güçlü olurum kimseyi tanımam deli cesareti var bende ondan sesinide çıkartamıyo korkusundan numarasını bile değiştiremiyo değiştirsin bakalım neler oluyo:)

Valla keyfim yerine geldi uzun zamandır bu kadar mutlu olmamıştım gerçekten eğlenmeye başladım:)))))

iyide canım nosunu değişirse napacaksın peki.seninle alakayı kesebilir pek ala??aynı şehirdemisniz.işinden nasıl etcen?ne iş yapıyo.valla yapacaklarını merakla bekliyorum ama dikkat et başına bela alma

takdir ettim canım valla :) bende altı yıl sonunda çok adice terk edildim tek bir kelime etmedim.sadece peki diyebildim..içim içimi yedi belki bağırıp çağırsam hırsımı alırdım nerden bileyim :)

iyide canım nosunu değişirse napacaksın peki.seninle alakayı kesebilir pek ala??aynı şehirdemisniz.işinden nasıl etcen?ne iş yapıyo.valla yapacaklarını merakla bekliyorum ama dikkat et başına bela alma

bu benden mesajla ayrıldı terbiyesize mesaj çektim gelip yüzüme söyliceksin diye cevap vermeyince aradım mesaj atmış beni arama numaramı değiştirmek zorunda bırakma (tabi yeni sevgilisinin yanında ararsam işi bozulacak) O kadar sinirlendim ki dedim onu numarayı değiştirirsen annenden evinden işinden bulurum seni hele bi ulaşamıyım bak nerelerden kimlerden bulcam seni kız çok korkuyo benden yaa:) aynı şehirdeyiz uzak ama mühendis kendisi:)

takdir ettim canım valla :) bende altı yıl sonunda çok adice terk edildim tek bir kelime etmedim.sadece peki diyebildim..içim içimi yedi belki bağırıp çağırsam hırsımı alırdım nerden bileyim :)

tatlım şimdi bi arkadaşımda böyle kötü bi şekilde terk edildi benim gibi yaptı ama onunki ne dediyse geri çevirdi kzıa çok ağır konuştu bu bana ne kaadar ağır konuşsamda ki dediklerim yenilir yutulur değil cevap vermiyo belkide korkuyo çünkü tersim kötüdür daha da sinirlendirmekten korkuyo olabilir.

İnan varya insanın içi rahatlıyor o kadar rahatladım ki aylarca çektiğim sıkıntı birden uçtu gitti uğraşırken eğleniyorum artık içini dökeceksin içinde kalacağına söyle onda kalsın nasılsa geri dönüşü yok hakedene hakkını vermek lazım

Bide terbiyesiz 1 ay önce bana beni rüyalarında gördüğünü sevgilisi olmadığını falan söyledi beni cepte tutacak hevesi geçerse ben elinin altında olcam o küçük beyniyle neler planlamış facebooktan bile yazıyorum beni engelleyemiyo bile sıkıyosa engellesin delireceğimi bilir:)
Bundan sonra ona aşk meşk sevgili evlenmek haram kafaya koydum darma duman ederim evlense bile ederim ne pahasına olursa olsun uğraşcam ben bunun kız arkadaşı için neler dedim aşağıladım kötü kadın yerine koydum sen ne diyosun doğru konuş bile demedi diyemedi
bu kadar korkak bi insan.daha onu ayağıma getircem yüzüne tükürcem sevgilisini ailesini ariycam hıı baktım çok etkilenmedi canı çok acımadı işine gücüne el atcam çoook planım var çook ama işte herşeyin zamanı var az toplasın kendini çok güzel oynicam onla bi karşılık verse verebilse diye bekliyorum

bende ne cadıymışım:)Babam hep canı yanan bi kadından daha tehlikeli hiç bişey yoktur der gerçekten doğru....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…