- 9 Şubat 2015
- 555
- 188
- 53
- Konu Sahibi Hayalimde11
Ben bundan 6 ay nısanlıydım ve dugunume 1 ay kala bitti ailem onu hiç istemedı cunku cok dik kafalı bıldıgını okuyan biriydi... Cok şiddetli tartışmalarımız oldu en sonunda ben istemiyorum dedım ve bıttı aslında kızgınlıkla ama bunun aılesı dünden razıymış sanırım ve bıttı gitti.. Bızım her kavgamızı evlı olan erkek kuzenine anlatmış ve ben kuzenıne mesaj attığımda sen neden karışıyorsun? Bana sen hastasın delısın defol gıt düş yakamızdan dedı.. Eski nişanlım 3 ay once aradı suçladı gıttı.. Bırseylerı anlar dıye bekledim yok ve dün yıne yazdı bende sen erkekmısın o kuzanın bana hakaret ettı sen erkekmısın ona haddını bildir agır laflaf ettım.. Nişanlımda laf etme dedı o benım kardesım herseım o ha ben dedıııı .. Bende lanet olsun sana dedım bu adam benı dovermıste cok kötüyüm ya hıncım cok büyük lütfen yadırgamadan cevap verın ama yıllarımı verdıgı m bu adam benı kuzenine paspas ettı heryerden engellı ben hastayım galıba? sinirlerim harab oldu cok yıkıldım ağlıyorum sürekli ;( bu arada cok eskıden üyeydim 2 seneden sonra bır fıkır verın lütfen
Son düzenleme: