Çok kötüyüm arkadaslar empatı kurarak cevap verın lütfen

Hayalimde11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
555
188
53
Ben bundan 6 ay nısanlıydım ve dugunume 1 ay kala bitti ailem onu hiç istemedı cunku cok dik kafalı bıldıgını okuyan biriydi... Cok şiddetli tartışmalarımız oldu en sonunda ben istemiyorum dedım ve bıttı aslında kızgınlıkla ama bunun aılesı dünden razıymış sanırım ve bıttı gitti.. Bızım her kavgamızı evlı olan erkek kuzenine anlatmış ve ben kuzenıne mesaj attığımda sen neden karışıyorsun? Bana sen hastasın delısın defol gıt düş yakamızdan dedı.. Eski nişanlım 3 ay once aradı suçladı gıttı.. Bırseylerı anlar dıye bekledim yok ve dün yıne yazdı bende sen erkekmısın o kuzanın bana hakaret ettı sen erkekmısın ona haddını bildir agır laflaf ettım.. Nişanlımda laf etme dedı o benım kardesım herseım o ha ben dedıııı .. Bende lanet olsun sana dedım bu adam benı dovermıste cok kötüyüm ya hıncım cok büyük lütfen yadırgamadan cevap verın ama yıllarımı verdıgı m bu adam benı kuzenine paspas ettı heryerden engellı ben hastayım galıba? sinirlerim harab oldu cok yıkıldım ağlıyorum sürekli ;( bu arada cok eskıden üyeydim 2 seneden sonra bır fıkır verın lütfen

Son düzenleme:
Siz ayrıldığınız nişanlınızın kuzenin söylediklerini niye umursuyorsukuz. Ayrıldınız, hayatınıza bakın yoksa kendinizi kendiniz cok üzersiniz....

Çok anlamamakla beraber sanırım hakkınızda hayırlısı olmuş. Ya evlenip çocuk yaptıktan sonra anlasaydınız nişanlınızın karakterini?

bak kendin söylüyorsun beni kuzenine pas pas etti diye, sen şimdi bu adamla evlendiğinde ne olacaktı biliyor musun bütün ailesine paspas edecekti seni...
git sadaka ver bir fakire kurtuldum diye

bak kendin söylüyorsun beni kuzenine pas pas etti diye, sen şimdi bu adamla evlendiğinde ne olacaktı biliyor musun bütün ailesine paspas edecekti seni...
git sadaka ver bir fakire kurtuldum diye

öyle ama cok cok canım yandı yasamayan bılemez bu kadar hayal kurdum hepsı yalanmıs

Birde bana bu kadar sinir senı hasta eder dedi hala ordasın ama ben unutamıyorum cok zoruma gıdıyor ne kadar deferlıymıs kuzenı

öyle ama cok cok canım yandı yasamayan bılemez bu kadar hayal kurdum hepsı yalanmıs
evet haklısın hepsi yalanmış
o yüzden sen de bu yalan dünyadan çıkıp kendine geleceksin, başka çaren yok...
çok emek verdim, çok çabaladım falan deme sakın, çünkü tek taraflıymış.
canın yansa da gerçeklerle yüzleşmelisin

evet haklısın hepsi yalanmış
o yüzden sen de bu yalan dünyadan çıkıp kendine geleceksin, başka çaren yok...
çok emek verdim, çok çabaladım falan deme sakın, çünkü tek taraflıymış.
canın yansa da gerçeklerle yüzleşmelisin

Allahtan bulsun yazıyo yazıyo sonra kenara cekılıyo bana ağzını topla senı ıstıyorum ama sen kuzenime sarıyorsun bende dedımkı o bana bunu bunu dedı bana dedıgı sey sen nısanı atınca sınırlendıler bende beddua ettım en son gönlümü bile almadı

Senin ailen istemiyor, onun ailesi istemiyor, o istemiyor sen niye üzülüyorsun? Hele üçüncü şahıslara laf vereni zaten hemen unut.

Senin ailen istemiyor, onun ailesi istemiyor, o istemiyor sen niye üzülüyorsun? Hele üçüncü şahıslara laf vereni zaten hemen unut.

Kendisi yazdı bende dedımkı sen erkekmısın kuzenın bana bunu bunu dedı o kuzenını haddını bıldır üstüne geldı bana kızdı sen adet donemındesın galıba kuzenime laf etme o benım kardesım sen benı dınlemıyorsun o yüzden böyle olduk

Allahtan bulsun yazıyo yazıyo sonra kenara cekılıyo bana ağzını topla senı ıstıyorum ama sen kuzenime sarıyorsun bende dedımkı o bana bunu bunu dedı bana dedıgı sey sen nısanı atınca sınırlendıler bende beddua ettım en son gönlümü bile almadı
yuh
nasıl insan bunlar ya
koşarak uzaklaş
sana hiç değer verilmemiş

Back
X