Çok kötüyüm arkadaşlar ......

CASIO

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
217
0
96
İstanbul
bıktım usandım artıkkk gücüm kalmadııı ölmek istiyorum resmen ölmekk.neden mutlu olamıorum nerde hata yapıyorumm bilemiyorum.sıcak bi yuva çok mu bana çok muu?az çok biliyorsnz eşimle defalarca kötü şeyler yaşadımm.evlendigimden beri ne oldugunu bilmedigim borçlarını ödedimm(bu arada şuan kayınvalidede oturuyuorum )tam borçlar bitti evimize çıkalım dedim dün akşam beni zorla dışarı çıkardııı sahilee.....ben seni çok canımdan çok seviyorum ama benim senin bilgin dışında olan 2 tane kredi kartım var ve full dolu toplam 3000 tl .çıldırdım kıyameti kopardm ne yaptn ki dedim kira mı verdn ev mi geçinndirdn çocuk mu baktın ne yaptnnnn birde utan madan YEDİM diyor.babasına anlatmm eve gelince babası da dumura ugradı haklısın kızım sende bıktın usandn artk ama 3 kuruş için yuvanı yıkma ben öderim bu borcu diyorrrr.dedim bbaba senin oglun alıştı düzelmeyecek adam olmayacak yok yok diyor her erkegin vardr böle şeyleriiiii..gece sabaha kadar eşim yalvardı yatakta affet beni diyeee(bu arada halan sölemiyor ne yaptını o paralarlaa)bende sırtımı döndm yattm.sabahta 2 poşet kıyafetimi yanıma alıp öle çıktım peşimdden diyorkii hele bi dönme bak noluyorr.her ufak bişeyde böle çıkıp gidiyorsn diyorr.ya kızlar yemin ederm ufak şeelerr deillllll evlendm evleneli borç ödüyormmmm içinizde beni tanıyanlarz varrr hatırlarsnzzzzz

Son düzenleyen: Moderatör:
hayatımı çaldıı hayallerimi çaldıı şimdi ben ayrılmayı düşünüyorum bu kez yüregime taş basıcam da geri dönmüycemmm çok zormş kızlarr bekara karı boşamak kolay mış hakikatennnnn......ne yapmalıym akıl verin nolursnzzz akıl verinn

diğer konularına göz attım da ,1 ,5 yıllık evli imişsin ve kocan 9 ay çalışmamış.( bir de düşük..düşük tabii ki çok kötü ama sizin için daha iyi olmuş çünkü gerçektende iyi durumda değilsiniz..yani sadece maddi değil menevi anlamda da...
tabii ki yaşadıkların zor ,eşinin ben ev geçindiremem demesinden ,birde bu kadar borç yapmasından hala evliliğe alışamamış olduğu ,birazda vurdumduymaz olduğu anlaşılıyor..evli bir adamın ben sana bakamam diyip,sağlıklı olduğu halde sırtını ailesine dayaması birde üstüne 3000 tl lik borç yapması ve bu harcanana paradan senin yararlanamaman gerçektende çok üzücü...ben olsa idim bu kadar sorumsuz bir insanla yaşayamazdım..ailemin yanına giderdim yada kendime ev tutardım ,adam olduğun zaman gel derdim..iş bulacaksın ,para biriktireceksin ,ev tutacaksın ,dayayıp döşeyeceksin derdim..sonrada da bir süre hamileliği düşünmez ,onunda maaşına el koyardım..baktım beyfendi sıkıntıya geldiğini hissediyor ,yine borç yapıyor ,ayrılırdım..hayatının sonuna kadar koca bir bebekle mi uğraşacaksın..üstelik sorumsuz..evin erkeği sen misin yoksa eşinmi

canım can çıkmadan huy çıkmazmış...
iyi düşün hayatın için doğru kararlar ver.. bence artık bencil olmanın zamanı gelmiş. sen de ana kuzususun.

Allah hakkında hayırlısını versin arkadaşım..

Merhaba, oncelikle sabirlar diliyorum. cok uzuldum bu durumuna. acaba gidebilecegin kafani toparlayip ondan biraz olsun uzaklasabilecegin bir yer varmi? ailen yada yakin bir akraban. eyer varsa bekleme git uzaklas derim ve nesrin 111' dedigi gibi sart kos !
ufak seyler icin evi terk etmiyorsun kocanin dedigi gibi...
hem sana hem ailesine yazik ettiginin farkina varip sorumluluk sahibi olmasi gerek
guclu ol lutfen

bence kocanın derse ihtiyacı var gözü korkmalı diye düşünüyorum iyi yapmışsın.. ama bir müddet sonra yine aynı olabilir.. eğer değişme görürsen evine dön ama taviz verme derim..

Seni çok iyi anlıyorum canım ama maalesef eşin düzelmez arkadaşlarında dediği gibi bir süre uzaklaş ciddi ciddi gözdağı ver baktın olmuyor ayrılırsın, öyle bir sorumsuzda bende var maalesef benimki 9 yıldır düzelmedi ama çocuklarım için katlanmaya çalışıyorum senin hiç değilse çocuğun yok henüz, Allah yardımcın olsun,

Bu yaşa kadar gelmiş sorumsuz, pervasız biri bundan sonra da değişmez.:ecrin_bebek:
Sen nazını çekiyorsun, babası olur ben hallederim diyor.
Ders de almaz bu adam... Hiç bir tepkiyle karşılaşmıyor ki....klava:
Bence çok haklısın.
Biraz uzaklaş anlasın anyayı, konyayı....

benim eski eşim de çok iyi bir insan olmasına rağmen evliliğimizde sorumsuzdu. 1 sene nişanlı 8 sene evli kaldım.. sonra çocuğum olmasına rağmen dayanamayıp ayrıldım.. şimdi hayatını gördükçe ayrıldığım için Allah'a şükrediyorum.. hiçbirşey değişmedi hayatında ve ben de onunla o hayatın içinde olsaydım kızıma faydalı bir anne olamazdım..

Eşler arasında hesabı verilemeyecek borçlar olduğu zaman,
elbette huzursuzluk çıkar,çıkması doğaldır ama
mutlaka bir açıklaması vardır arkadaşım...
yedim ne demek,ya bir başka kadınla yedi,
ya kumarda yedi ya da bir başkasına borç verdi,
verdiği kişide geri vermedi,bu şıklardan başka bir seçenek aklıma gelmiyor,
dolayısıyla ya bu huyundan vazgeçecek ve size doğruyu anlatacak,
ya da para uğruna yuvası dağılacak...hep alttan alır,borçlarını öderseniz
pek de düzeleceğini sanmıyorum ama babasının kulağını iyice bir çekmesi lazım
diye düşünüyorum...
sevgiler...

haklısın canım benim ailem bana kollarını açıyorr desteklerr çok şükür..çok haklsıında ben çok acı çekiyorm neden başaramadımm diye sorguluyorum sürekliiiiii niye bu kadar bahtszdm hatam ne ydiiii.artk güçlü olma zamanıı bi bu kadrda üzülür bocalarmm ama istemiyroum artk kullanılıyorum çünküüü.....

İyiki çocuk olmamış..Hayatını boşuna karartma...

Benim çocugum oldugu halde başka nedenlerden dolayı ben bile düşünmeye başladım artık..Bende 1.5 yıllık ewliyim..

bende öyle çıldırıyorum resmen ya kumar ya bi başka kadınn aklıma hiçbişi gelmiyorr

daha önce 2 defa baba evine döndüm arkadaşlar herdefasında güvendim geri geldm .ancak en son defa ailem gitme kızım gittigin gibi geri döneceksn demişlerdi şansımı deneyip yuvamı kurtarıcam diye döndümm.ve babam bu şansınız birdaha ne gelince geri dönebilirsnn ne de eşin bu kapıya peşinden gelebilrrrrrr sonsuza dek silebilirsen gel demişlerdi

Diğer konunuzda eşim beni beğenmiyor demişsiniz,
kıyafet,tavır,davranışlar...bu düşüncede olan bir erkeğin
aşırı borç çıkarması,bana tuhaf geldi...
sakın beni yalnış anlamayın,ama eşinizi avucunuza alın ve konuşturmayı deneyin...
böyle yalanla,dolanla evlilik yürümez...
ve ilişkiniz düzene girene kadar da çocuk düşünmeyin derim...

Yolla gitsin,sevgi biter,acı geçer,ama bir ömür kahır çekmek,bile bile gözüne parmak sokup çıkarmak gibi..
ıki ağlarsın,üç ağlarsın,en azından hep ağlamazsın.
Kucağında bebenle ağlamaktansa,yalnız başına ağla bitsin gitsin.
Eşim benden ayrı borç yapacak ve sebebini söylemeyecek,yolarım vallahi,tepelerim..
Ben kimim,evlilikte rolüm ne,elinin altında oturan,ona ram olan bir köle mi?
Pehhhh,alırım boyunun ölçüsünü,yollarım borçlarından oluşan batağın içine bir tekmeyle

Konu sahibi arkadaşım sırtında bir kambur gibi koca taşımak mecburiyetindemisin sen?
Koca nedir, ne demektir, sorumluluğu nedir bunların hiç birini bilmeyen bir adamla ömür mü geçer Allahaşkına? Çok çok sevebilirsin eminimin seviyorsundur ama emin ol bu sevgin eşin olacak kişi 2 yıldır değiştirmediği davranışlarına devam ettiği müddetçe çok fazla sürmeyecek sen tükeneceksin sevgin bitecek, saygın bitecek o zaman ayrılmak isteyeceksin ama belki de geç kalmış olacaksın. Bu tür insanlar düzelmez, can çıkar huy çıkmaz etrafımdam örnekleri çok onun için biliyorum.

Benim sana tavsiyem uymak zorunda değilsin ama madem ki tavsiye istiyorsun söyleyim gel gülüm yol yakınken bırak bu adamı hiç bir ana baba evladını bir başka erkeğin borcunu ödesin onun ömür boyu geçimini sağlasın ona kul köle olsun ezilsin yıpransın diye büyütüp okutmaz. Ana babalar kızlarını özellikle el oğluna muhtaç olmasın kendi ihtiyaçlarını karşılasın yanlış bir evlilik yaparlarsa da ömür boyu çekmesin mutlu olsun diye okutur bilmem anlatabildim mi.

Elbetteki üzüleceksin, ağlayacaksın ama arkadaşın dediği gibi 1 gün ağlarsın 2 gün ağlarsın 3. gün rahatlarsın acı dediğin ömür boyu sürmez. Ama sen seviyorum diye geri dönersen ömür boyu ağlarsın be gülüm. Sana yalvaracaktır düzelecem diye asla inanma, seni geri döndürmeye çalışacak başaramayınca tehdit edecek zora koşacaktır asla yılma haysiyeti olsa 2 sene sana borç ödetip kendi işsiz gezmezdi ve borç yapmaya devam etmezdi. Adam dediğin adam gibi olur erkek dediğin erkek gibi olur. Hayatına yeni bir başlangıç yap ve sadece mutlu olmak için yaşa. Yediğin, içtiğin gezdiğin, gördüğün, giydiğin yanında kar kalıyor çünkü hayat bizim sandığımız gibi uzun değil çokk kısa.

Mutlu ol, hep gül güçlü ol acıların sıkıntıların üstesinden gel...sağlıcakla.

paraları ne yaptığını bıle söylememış bence ayrı kalın bı süre. zaman tanı adam olursan her şey değişebılır de, bıraz gerçek bıraz blöf.. belkı aklı başına gelır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…