bıktım usandım artıkkk gücüm kalmadııı ölmek istiyorum resmen ölmekk.neden mutlu olamıorum nerde hata yapıyorumm bilemiyorum.sıcak bi yuva çok mu bana çok muu?az çok biliyorsnz eşimle defalarca kötü şeyler yaşadımm.evlendigimden beri ne oldugunu bilmedigim borçlarını ödedimm(bu arada şuan kayınvalidede oturuyuorum )tam borçlar bitti evimize çıkalım dedim dün akşam beni zorla dışarı çıkardııı sahilee.....ben seni çok canımdan çok seviyorum ama benim senin bilgin dışında olan 2 tane kredi kartım var ve full dolu toplam 3000 tl .çıldırdım kıyameti kopardm ne yaptn ki dedim kira mı verdn ev mi geçinndirdn çocuk mu baktın ne yaptnnnn birde utan madan YEDİM diyor.babasına anlatmm eve gelince babası da dumura ugradı haklısın kızım sende bıktın usandn artk ama 3 kuruş için yuvanı yıkma ben öderim bu borcu diyorrrr.dedim bbaba senin oglun alıştı düzelmeyecek adam olmayacak yok yok diyor her erkegin vardr böle şeyleriiiii..gece sabaha kadar eşim yalvardı yatakta affet beni diyeee(bu arada halan sölemiyor ne yaptını o paralarlaa)bende sırtımı döndm yattm.sabahta 2 poşet kıyafetimi yanıma alıp öle çıktım peşimdden diyorkii hele bi dönme bak noluyorr.her ufak bişeyde böle çıkıp gidiyorsn diyorr.ya kızlar yemin ederm ufak şeelerr deillllll evlendm evleneli borç ödüyormmmm içinizde beni tanıyanlarz varrr hatırlarsnzzzzz
Son düzenleyen: Moderatör: