diğer konularına göz attım da ,1 ,5 yıllık evli imişsin ve kocan 9 ay çalışmamış.( bir de düşük..düşük tabii ki çok kötü ama sizin için daha iyi olmuş çünkü gerçektende iyi durumda değilsiniz..yani sadece maddi değil menevi anlamda da...
tabii ki yaşadıkların zor ,eşinin ben ev geçindiremem demesinden ,birde bu kadar borç yapmasından hala evliliğe alışamamış olduğu ,birazda vurdumduymaz olduğu anlaşılıyor..evli bir adamın ben sana bakamam diyip,sağlıklı olduğu halde sırtını ailesine dayaması birde üstüne 3000 tl lik borç yapması ve bu harcanana paradan senin yararlanamaman gerçektende çok üzücü...ben olsa idim bu kadar sorumsuz bir insanla yaşayamazdım..ailemin yanına giderdim yada kendime ev tutardım ,adam olduğun zaman gel derdim..iş bulacaksın ,para biriktireceksin ,ev tutacaksın ,dayayıp döşeyeceksin derdim..sonrada da bir süre hamileliği düşünmez ,onunda maaşına el koyardım..baktım beyfendi sıkıntıya geldiğini hissediyor ,yine borç yapıyor ,ayrılırdım..hayatının sonuna kadar koca bir bebekle mi uğraşacaksın..üstelik sorumsuz..evin erkeği sen misin yoksa eşinmi