cok kötüyüm artik yeter.

nefretttt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2015
26
2
1
33
Selam hanimlar. Cok kötüyüm anlatmasam ölecem konum yine eşim olacak herif
Kuzeynimin dügünü vardı bende bi kac gün önceden gitmek istedim tamam dedi esim kvdemler. Babam almaya gelecekti beni arabamiz yok diye bizim en yakin akrabamiz aradi biziemle gel dedi bende tamam dedim görümceme abin yukardaysa sòyle akrabamizda annem gile gidiyo onlarla gidecem oda burda yok dedi bende msj attim gidecem diye tamam dedi bi baktim görúmcem msj atmış annem babam cokkizdilar niye bize söylemiyor bilmem ne babani ariyacaz kocami aramislar artik nedemislerse kocam msj yolladi sen ailemi saymiyon cahilsin yürü git isine yazdi ben şok oldum hic yazmadim dün kocamda düğüne geldi biyabanci gibi ne beni ne kizini gördü 20 dakka durdu gitti bana bakmadi bile düsman gibiydik resmeen artik kafam hic bisey almiyor ne yemek yiyiyorum ne uyuyorum kafayi yemek üzereyim ben neden mutlu olamıyorum kizlar hic normal ciftler gibi olamadik bana bi akil verin morel verin

Düğün senin kuzeninin dugunu değil mi? Neden onlardan izin alıyorsun?

Ay bu ne ya cocuk gibi. Hem gidecegini soylemissin bide kimle gidecegin icin mi izin alicaksin

Bir yere giderken kv, kp den izin almak zorunda mısınız siz? Bu hakkı kim verdi onlara ve siz neden müsaade ettiniz. Eşiniz de maçoluğun sınırlarını zorlamış

Ne izni alcan ailesinden asıl cahil olan eşin saçmalığa bak ya

Kaynana ve kayınpeder kim oluyor eşin dururken. Eşten bile izin almak çok saçmayken bir de ailesi çıkmış. İşin zor valla.
Esten izin almak sacma mı?
Sizin esiniz /sevgiliniz size haber vermeden,rızanızı almadan bisey yapsa
böylemi diyeceksiniz?
Evlilik bambaska bir seydir.
Oyun degil,gercektir.

Erkek kadın fark etmez,karsı tarafın,gönlü rızası olmadan,bir işe kalkışmak yanlıstır.
Aksi halde bu evlilik olmaz.

Kendi fikrimdir,söylemek istedim.
Sizin düşüncenize saygım sonsuz.
____

Konu sahibi
Ücüncü kişiler bok yesin tabi
Onlara neyse sizin nereye gidip geldiginizden,esinizin haberi varken.

Ne ben 15 yaşındayım ne eşim. Bir yere gideceğimiz Zaman birbirimize haber vermemiz yetiyor. Anneme gitmek istiyorum kocacığım,gidebilir miyim demek bana saçma geliyor.

7 yıllık evliyim çok şükür evliliğin oyun olmadığını biliyorum. Rızasının olmadığı bir şey yapmakla anneye giderken izin almanın bir olmadığını düşünüyorum.

Bu da benim fikrim.

[QUOTE="srpcnrdnz, post: 44939963, member: 30235diyoren 15 yaşındayım ne eşim. Bir yere gideceğimiz Zaman birbirimize haber vermemiz yetiyorkocacığım,gidebilir miyim demek bana saçma geliyor.

7 yıllık evliyim çok şükür evliliğin oyun olmadığını biliyorum. Rızasının olmadığı bir şey yapmakla anneye giderken izin almanın bir olmadığını düşünüyorum.

Bu da benim fikrim.[/QUOTE]

Anneme gidecem diyorsun esin gitme dediginde napiyorsun

Anneme gidecem diyorsun esin gitme dediginde napiyorsun[/QUOTE]
Eşim neden gitme desin ki? Hiç böyle bir cevap almadım. Söylediklerim çok mu garip geliyor? Arkadaşlarımla da buluşuyorum,aileme de gidiyorum ve eşim hayır gitme demiyor,demez de. Aynı şekilde ben de ona demem. 37 yaşında Adama direktif mi vereceğim? Ailesiyle görüşmesine karışmak ne haddime?

Ben anlayamıyorum
Evlenmeden önce hiç mi karakter tanınmaz..
Hiç mi anlaşılmaz..
Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…