• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötüyüm ayrıldık:(

bu özgüveni nereden buluyo bilmiyorum ki benim sayemde kendini bulunmaz sandı galiba
benim söylediklerimi yazmadım çünkü kötü birşy söylemedim,yani sen nasıl bi insanmışsın senin herşeyin yalanmış gibi şeyler söyledim sadece ağır bşy yada hakaret emedim kesinlikle ama suçlamadan açıklamalıyım haklsın
ne kadar şanşlısın dediğin gibi kavganın da bi adabı var çok özendim size gerçekten mutluluğunuz bozulmasın.
bizde öyle değil sinirlendiğinde onun özü dönüyo bambaşka biri oluyo oysa normal zamanda görsen asla kötü sözler söyleyebilecek biri değil dersin..

Biz kadınlar genelde sevdiğimiz adamı ilahlaştırıyoruz, gereğinden fazla ilginebiliyoruz. Bu bir hata aslında, zaman zaman ben de yapıyorum. Tartışmalarınızda nişanlın tavır yaptığında dayanamayıp arayan taraf hep sen olduysan, o senin peşinden koşmak zorunda kalmadıysa o özgüven fazlası oluşabiliyor. Bir de erkekler iş evliliğe gelince kolay kolay vazgeçemeyeceğimizi düşünüyorlar sanırım. Yani nişanı atmaktansa sorunu gözardı edeceğimizi varsayıyorlar. Tabii bu kötü davranış için bir bahane değil. Düzgün karakterli bir insan hiçbir koşulda kendini bozmaz. Sizin aranızda biraz iletişim problemi var gibi geldi bana, çözülmeyecek bir durum yok bence. Ama lütfen ağır hakaret haricinde de kırıcı sözler sarfetmeyin birbirinize.

Back
X