Çok kötüyüm. Bana bir akıl verin lütfen

Ya siz ona ulaşmak isterseniz pişman olursanız ne olacak
Ben onu çöm seviyorum ama benimle konuşmak istemeyen birinide ölsem arayamam. Müşteri hizmetlerini aradım eski numarama dönüş sağlamak için . Yarın gerçekleşeceğini söylediler. Herşeyi geçtim aileme iş yerine falan numara durumunu açıklamam çok zor olacaktı

Numaramı bile değiştirdim o sinirle. Artık ben istesem bile bana ulaşamaz

Çok fevri davranıyorsunuz bence.iki tarafta evlilik için de bir ilişki yürütmek için de hiç olgun değil..

Sizi kolunuzdan tutup sürüyerek mi götürdü ?gitmeyecektiniz, memnuniyetsizliginizi bu kadar belli edip kimsenin de burnundan getirmeyin. Karşı taraf da hatalı bir tabiki.. ama hatanın çoğu
Numara değiştirmek, engellemek çok abartılı tepkiler.. artık barışmayin. Bu saatten sonra ben sağlıklı bir ilişki yürütebileceginizi zannetmiyorum.

Ben sizi haksız buldum, sebebine gelince...
Evlilik istediğin ve aynı zamanda istemediğin birçok şeyi beraber yapmak demektir.
İkili olarak bir hayat yaşanacak ve siz sevmediğiniz her şeyde böyle surat asıp triplere girecekseniz, adam doğrusunu yapmış.
Her iki taraf da birbirlerinin zevklerine ve isteklerine saygı duyup, onun daha da keyif alması için öyle olmasa bile, mutluluk pozu keser.
Sinemada kocam yanımda off poff dese, izlemese, suratı düşse ve benim keyfimin içine etse çeker giderim, sizinki de o hesap olmuş.
Velhasıl, siz sadece kendinizi tatmin odaklı yaşarsanız, ortak payda olması zorunlu olan evlilik kurumunda sınıfta kalırsınız.

Konunuzdan anladığım kadarıyla biraz kaprislisiniz. Hani 40 yılda 1 kere surat astıysanız eğer evet sevgilinizin tepkisi biraz fazla. Ama sürekli böyleyseniz insanın tahammülü biter. Bir de attığınız mesajlarda ne dediniz ki allah seni bildiği gibi yapsın dedi? Gördüğüm kadarıyla adam biraz bıkmış gibi. Tabi bu sizden mi kaynaklanıyor ondan mı bilemem

Burda en sevmediğim olaylardan biri de uzaktan olayın içinde olmadan herkesin kafasına göre bık bık konuşması
😁 çok benzer olayı bende yaşadım, ufak sebeplerden engel atmalar falan benim yaşım sizden daha küçük tabi ama insan sevince her türlü devam etmek istiyo. Benim erkrk arkadaşımın da sizinki gibi olumsuz özellikleri vardı benzer ve yoktan yere atışırız ama olumlu yönlerini düşündüğümde hep daha ağır basıyordu. Bir de biraz olgunluk lazım her zaman. Bence sizin ilişkinzde de sorun ikinizin de yeterince olgun olmaması diye düşünüyorum ,sizde de hata var şahsen benim yanımda da surat assa sinir olurdum, mesela ben gölgede durayım yanmayı sevmşyorum canım sen yüz tarzında deseydinşz belki böyle olmazdı, eğer gerçekten seviyorsanız daha yapıcı olmalısınız
Bu kadar ayrıl barış yalama olmuş üstüne de böyle saçma bir sebepten saygının kalmadığı ilişki için olayın içine girip derin analize gerek duymuyorum ben şahsen :) Her şey gayet ortada.

Çok bencil senin hoşlanmadığın aktiviteyi zorla yaptırmış gibi sana sanki. Birde üzerine seni suçluyor...

Bir de tam olgunlaşmamış ilişkilere aileleri dahil etmeyin en ufak bir şey de bütün gemileri yakıyorsunuz..

Sakın bu saatten sonra aramayın.. sevgilinizin gözünde saygınlığınizi yitirirsiniz.. aramasını bekleyin tabii donmesini istiyorsanız.. dönmezse de şaşırmayın zaten aklı başında olan bir insan bu durumda dönmez

Sudan sebeple bunları yapanla evlensen bile yürümez zararın neresinden dönerden kardır bir yeri kalkmış geldi bana yüz vermişsin ondan böyle yapıyor tanıştırdısa tanıştırdı bunları düşünme bir 10 yıl sonrasını 20 yıl sonrasını düşün öyle karar ver

İkinizde cocuksunuz dicem ama değilsiniz 27 yaşında koca insanlarsınız. Saçma olmamış mi ikinizinde tavırları
Evet ama ben her şeye kapris yapan biri değilim. Birbirimizin her istediğini yaparız ve keyif alırız. Ben onu hep mutlu etmek için çalıştım tek bir olayı bütün ilişkiye mal etmesine dayanamadım

Merhaba. 27 yaşındayım. Erkek arkadaşımla ayrıl barış bir ilişkimiz oldu. En sonunda net olarak son kez başladık. Birbirimizin ailesiyle tanıştık. Aylardır hep birlikte çok güzel kaliteli zamanlar geçirdik, geçmişin acısını çıkarttık. Eski hataları yapmadık. Dün birlikte denize gittik. Ben tuzlu su maalesef sevmiyorum o istedi diye gittim. Ama mutlu değildim. Zaten beyaz tenliyim hemen yanıyorum çirkin oluyorum. Her neyse ben böyle davrandıkça o da sinir oldu. Erkenden yola koyulduk, yolda bağırdı çağırdı yok huzur istiyorum , yok eskisi gibi davranmaya başladın. Hiç sesimi çıkarmadım. Eve yaklaşınca beni ilerde indir dedim, sebep ne dedi. Para çekicem dedim. Çek gel bekliyorum dedi. Neyse çektim ,bindim arabaya evimin orda indirdi. Öptüm . O beni öpmedi. Neden öpmüyorsun dedim canım İstemiyor dedi. Bende kapıyı çarptım inerken. Bağırdı arkamdan yavaş kapat şu kapıyı beni sinir etme dedi. Eve geldim birlikte attığımız storyi kaldırmış. Sinir oldum. Bi kaç msj attım. O da bana Allah seni bildiği gibi yapsın dedi. Hiçbir şey yazmadım. Bugün 3 e kadar bekledim ne aradı ne sordu. İnstagram dan manalı şeyler beğenip durdu . Ayrılık, vazgeçmek, gurur bilmem ne.. bakacağımı biliyor çünkü. Bende daha fazla dayanamadım. Ağlaya ağlaya engelledim her yerden , numaramıda değiştirdim o sinirle. Ben kötü bir şey yapmadım ona. Daha 3 gün önce ailemle tanıştı. Ailemi çok sevdi,onlarda onu çok sevdi. Beni annesine götürdü nişan evlilik konuştuk. Şimdi bu yaptığı reva mı? Beni boş yere üzdü. Kalbimi kırdı. Ama sorsanız o mağdur, o üzgün. Bana yardım edin lütfen....
Mutlu beraberlik olursa evlilik düşünülür..

Bu kadar ayrıl barış yalama olmuş üstüne de böyle saçma bir sebepten saygının kalmadığı ilişki için olayın içine girip derin analize gerek duymuyorum ben şahsen :) Her şey gayet ortada.
Ben size demedim ki kıza kör ve cahil gibi bi yorum yapmışlar ona dedim :)

Ben onu çöm seviyorum ama benimle konuşmak istemeyen birinide ölsem arayamam. Müşteri hizmetlerini aradım eski numarama dönüş sağlamak için . Yarın gerçekleşeceğini söylediler. Herşeyi geçtim aileme iş yerine falan numara durumunu açıklamam çok zor olacaktı
Ben çocuğun yerinde olsam size asla dönmem , ki dönersr de bence bidaha böyle şeyler yapmayıp kendinize çeki düzen vermelisiniz. İnsan bi süreden sonra soğuyor çünkü

Bir anlık sinirle engel attın Ama yanlış kalbi kırılmış seninle güzel vakit geçirmeyi istemiş pek romantik bir zaman istemiş deniz kenarında sen orada rahatsız olmuşsun senin rahatsızlığını anlayamaz ki Ben yüzmeyi bilmiyorum eşim sevgili yken deniz içerisinde beni yüzmeyi öğretmeye çalıştı ben çığlık attım rezil ettin beni die eve götürdü Ama bu olayda bir şey fark ettim ikinizde aynı huysunuz aynı tripler Bu şekilde olmaz biri alttan almalı

Back
X