Merhaba. 27 yaşındayım. Erkek arkadaşımla ayrıl barış bir ilişkimiz oldu. En sonunda net olarak son kez başladık. Birbirimizin ailesiyle tanıştık. Aylardır hep birlikte çok güzel kaliteli zamanlar geçirdik, geçmişin acısını çıkarttık. Eski hataları yapmadık. Dün birlikte denize gittik. Ben tuzlu su maalesef sevmiyorum o istedi diye gittim. Ama mutlu değildim. Zaten beyaz tenliyim hemen yanıyorum çirkin oluyorum. Her neyse ben böyle davrandıkça o da sinir oldu. Erkenden yola koyulduk, yolda bağırdı çağırdı yok huzur istiyorum , yok eskisi gibi davranmaya başladın. Hiç sesimi çıkarmadım. Eve yaklaşınca beni ilerde indir dedim, sebep ne dedi. Para çekicem dedim. Çek gel bekliyorum dedi. Neyse çektim ,bindim arabaya evimin orda indirdi. Öptüm . O beni öpmedi. Neden öpmüyorsun dedim canım İstemiyor dedi. Bende kapıyı çarptım inerken. Bağırdı arkamdan yavaş kapat şu kapıyı beni sinir etme dedi. Eve geldim birlikte attığımız storyi kaldırmış. Sinir oldum. Bi kaç msj attım. O da bana Allah seni bildiği gibi yapsın dedi. Hiçbir şey yazmadım. Bugün 3 e kadar bekledim ne aradı ne sordu. İnstagram dan manalı şeyler beğenip durdu . Ayrılık, vazgeçmek, gurur bilmem ne.. bakacağımı biliyor çünkü. Bende daha fazla dayanamadım. Ağlaya ağlaya engelledim her yerden , numaramıda değiştirdim o sinirle. Ben kötü bir şey yapmadım ona. Daha 3 gün önce ailemle tanıştı. Ailemi çok sevdi,onlarda onu çok sevdi. Beni annesine götürdü nişan evlilik konuştuk. Şimdi bu yaptığı reva mı? Beni boş yere üzdü. Kalbimi kırdı. Ama sorsanız o mağdur, o üzgün. Bana yardım edin lütfen....