- Konu Sahibi Seviyorumonuben
İnanın ben de bazen soruyorum kendime. Neden hala katlanıyorum beni üzen insanlara. Sevgi bazen yetmiyo. Ama hep içimde umut var bu evlilik düzelicek diyeç düzelicek inanıyorum inanmak istiyoru buna. Geçer dimi bu günler? Ben kestirip atmak istemiyorım ama bazen öyle yspmak gerekiyor bunu da biliyorum. Biraz daha bekliyeceğim. Biraz daha
Bakın gerçekten yargılamak benim haddim değil. Ama görücü usulü diyorsunuz ya. Yani gelip direk istediler ve 3 ay içinde evlendiniz mi? Yani hiç görüşüp konuşmadınız mı buluşmadınız mı ? Eğer ki kısa sürede evlendiyseniz sizi bu kadar üzen adama siz nasıl bu kadar hızlı bağlandınız.
Bakın benim annem komşumuz oğluyla kendi kuzeninin arasını yaptı. Sırf 6 ay görüştüler. 6 ayın sonunda isteme oldu 1 yıl sonra düğün oldu. Şuan bizimle aynı apartmandalar Allah şükür çok mutlular 1 haftalık da bir bebekleri var. Yani diyeceğim şu siz böyle bi süreçten geçmediniz mi? Direk mi evlendiniz? Yetmedi mi çektiğiniz? En azından biraz kafa dinlemek için bence ailenizin yanına dönün ve düşünün evliliğinizi