• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötüyüm ben şuan

Canim hafıza kartı var diye bu kadar üzülme bak diyorsun boşanmak İstemiyormus .aileler yüzünden evlenmissiniz ama sana değer veriyor eğer seni istemese açıklama bile yapmazdi.hızlı kararlar verme birbirini deli gibi seven çiftlerde bile aldatılma oluyor ki senin ki böyle birşey değil o yüzden sakince düşün üzülme çok zor bi durum biliyorum ama eşinle konuşmayı dene belkide eskiden kalmış birşeydir..ne kadar kırgın oldugunu belli et

Söyledim boşanalım dedim. Onunda kabul etmedi. Boşamak istesem söylerim zaten dedi

Neden onun inisiyatifinde her şey
Senin kendi duygun, aklın yok mu
Boşanmayı kabul etmedi ama başka bir kadının hatıralarıyla yaşıyor, üstelik sen görüşmelerini yakaladın
Bu durumda boşanmayı onun istemesi mi gerekiyor
Haline üzüldüm arkadaşım ama sen bu durumdan daha çok çekeceksin gibi, Allah hakkınızda hayırlısını versin

Canim hafıza kartı var diye bu kadar üzülme bak diyorsun boşanmak İstemiyormus .aileler yüzünden evlenmissiniz ama sana değer veriyor eğer seni istemese açıklama bile yapmazdi.hızlı kararlar verme birbirini deli gibi seven çiftlerde bile aldatılma oluyor ki senin ki böyle birşey değil o yüzden sakince düşün üzülme çok zor bi durum biliyorum ama eşinle konuşmayı dene belkide eskiden kalmış birşeydir..ne kadar kırgın oldugunu belli et

Konu sahibi evliliklerinin 2. günü görüşmelerini yakalamış zaten
Açık açık aldatılıyor bir kaç mesaj öncesinde yazmış

Şöyle biz çok aniden evkendik onada hak veriyorum daha evliliğe alışamadı ben de alışsmadım. Ben alışmsya çalılıyorum diyo. Boşanalım bide dedim yok dedi. Ama o hafıza kartını cüzdanında saklaması ağrıma çok gitti. Keşke söylemeseydin aşırı pişman oldum
Söylediğine neden pişmansın ki. Saklamasaymış böyle şeyi aynısını siz yapmış olsaydınız vay halinize. İyi yapmışsın karıştırmakla bir çok ihanet zemini bu şekilde ortaya çıkıyor. Eşin telefonu ( cüzdana bir şey diyemiyorum) karıştırılır mı diyenlere de hiç katılmıyorum evlilikte özel diye bir şey yoktur hele hele teknolojinin esiri olmuş bu çağda. Pişman olduğunu hissettirme sen yanlış bir şey yapmadın yada geçmişinle ilgili bir şeyi saklamadın o pişman olsun.

Cüzdan karıştırmak nasıl aklına geldi hayret ettim. Telefon karıştırmayı anlarım bi nebze de içinde para tutulan bir alete ne diye bakar insan? Her neyse... Bence üzerine düşme ama rahatsızlığını da belirt. Tabii hır gür çıkarmadan, güzelce.

Esin bosanmak isterse bosanacaksin istemezse bosanmayacaksin..sevmeye calisiyorum diyecek esin sen de onun sevmesini bekleyeceksin.tamammi canim...

Sevgiliykende karistiryorduk tatlim arti biten birsey yok dolu dolu yasanmaya devam ediyor sevgili oldugumuzun ucuncu gununde basladim karistirmaya bes yil oldu hala severim alir telefonunu usenmem..:dondurma:
Sizden alıntı yapmış olabilirim. Mesajım geneldi size özel değildi tatlım.
Ama ilişkiniz böyle güzelse tatlıcım Allah sonuna kadar mutlu etsin.

Evliliğe alışmak farklı bişey eşini sevmeye çalışmak farklı bişey. Burada aşık olarak evlenen bir sürü çift karşılıklı olarak evliliğe alışmaya çalışır.
Anladığım kadarıyla eşiniz size alışmaya ve sevmeye çalışıyor. Sizin için çok yıpratıcı bi süreç.
Bu konular hakkında konuşmamaya çalışın bi süre. Geçmişi kurcalamayın.
Eğer evliliğe devam diyorsanız önce birbirinizi tanımaya çalışın. Beraber vakit geçirin. Evlilikten önce yapmanız gereken flört dönemlerini yaşamaya çalışın.
Zor bi durum

Şöyleki biz eşimle önceden tanışıyoduk. Aileler de tanışıyodu birbirimize gidip gelirdik. Sonra isteme oldu kahvaltıya gittik çok olumlu gibiydi bana sen istiyomusun diye kahvalyıya çıktım dedi. Ben de gerçekten istiyor sandım. Eşim 2 yıl sonrafslan evlenmeyş düşünüyomuş erken olunca da adapte olamadı sanırım. Aileler biribirini tanıyodu eşimle nerdeyse beraber biyüdük diyebilirim. Biz bir ay falan nişanlı kaldık evlendik. Ve sonuç hüsran hayal kırıklığı hep diyo eşim aileler yüzüden evlendim diye. 5 yıla kadar zaten çocuk düşünmüyor.

İçimde kötü bi his var hep eşime luan tonlarca mesaj yazmak isitiyorum am aiçi anlamsız olanlardan.

Şimdi bir yorum okudum siz nişanlıyken sanırım eski nişanlısı ile görüşmüş eşiniz neden sessiz kaldınız. Ve evet ne kadar tanışsanız bile evlilik için çok acele etmişsiniz. Sonuç olarak insanlar birbirlerini aynı evde tanıyorlar. Biz bile 6.5 yıldır beraberiz hala acaba mı diye bakıyoruz evliliğe

Şimdi bir yorum okudum siz nişanlıyken sanırım eski nişanlısı ile görüşmüş eşiniz neden sessiz kaldınız. Ve evet ne kadar tanışsanız bile evlilik için çok acele etmişsiniz. Sonuç olarak insanlar birbirlerini aynı evde tanıyorlar. Biz bile 6.5 yıldır beraberiz hala acaba mı diye bakıyoruz evliliğe
Eski nişanlısı değil eski sevgiliisinin arkadaşı sonuö olarak yaptığı şey doğru değil

Neden onun inisiyatifinde her şey
Senin kendi duygun, aklın yok mu
Boşanmayı kabul etmedi ama başka bir kadının hatıralarıyla yaşıyor, üstelik sen görüşmelerini yakaladın
Bu durumda boşanmayı onun istemesi mi gerekiyor
Haline üzüldüm arkadaşım ama sen bu durumdan daha çok çekeceksin gibi, Allah hakkınızda hayırlısını versin
Çünkü eşimi seviyorum ve iyi olucsğımıza inanıyorum ya da insnduğum gibi ysşıyorum bilmiyorum

Eskiden kalmış diyo ama bana hiçte inandırıcı gelmiyo nedense

Peki ya gerçekten eskiden kaldıysa? Sim kart sonuçta farketmeyebilir biz kadınlar gibi erkekler sürekli cüzdan değişmiyor sonuç olarak... Ve sen ona güvenmediğin için bu kadar kavga çıkarmışsa? He hoş güvenmemekte de sonuna kadar haklısın ama erkekler ne kadar haklı olduğumuzu bilselerde bu tarz konular da gurur yapabiliyorlar

Hafıza kartı küçücük birşey kaybolmaya çok müsait resmen özellikle taşıyor.
Unutmuşum ne demektir çok komik bir bahane. Yaşının vermiş olduğu bir çocukluk var gibi geldi.
Emin olmadan aşkından sevgisinden evlenmişin beklentin sadece saygı veya evlenmekse ve hala boşanalım mı diye sordum yok boşanmayalım, seni sevmeye çalışıyorum gibi cevaplar alıp sorun etmiyorsanız,
bence bunda da bir sorun yok uzaktan bakınca herşey normal.

Konu sahibi evliliklerinin 2. günü görüşmelerini yakalamış zaten
Açık açık aldatılıyor bir kaç mesaj öncesinde yazmış
Ben ilk mesajdan yola çıktım bunu bilmiyirdum yine de konuşmalı eger olmuyorsa zorlamamak lazım küçük de olsa bi ışık görüyorsa çabalamali evliLigi için zaten en baştan başkalarına uyup evlenmek bi hata madem bu hatayı yapmış hemen terk etmeSin baktı ki olmuyor boşana bilir. yuvasinin yikilacaginin farkına varirsa eşi belki pismanlik duyar

gelince etraflıca konuş neden sakladın diye... belki unutmuştur belki de hatırası vardır onşarı saklaması illa ki sevdiğini göstermez

senin icin çok üzüldüm aldatılma duygusu çok kötü konunun icindesin bu yüzden sağlıklı düşünemiyor sun belki eşinle ciddi ciddi konuş sakin bu yapmış olduğu şeyi ona basit birsey mis gibi gösterme konunun ciddiyetinin farkına varsın belki pisman olup tekrarlamaz ona böyle devam ederse katlanamayacagini sen istemesende ayrılacağını söyle korkut gözünü anca o zaman erkekler kıymet biliyor kaybedeceklerini anladiklarinda

Back
X