Çok kötüyüm bi bakın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konusunda 7 aylık ilişkisi olduğunu söylemiş şimdi de 2013den beri evliyim diyor.
2013ten beri evliyim demiyor, hesap 2013de açılmis, biz evlenmeden bir ay öncesine kadar kullanmış, diyor.
Foto olayı ne ya? Nasıl bir fotoydu ki,biri beni aydınlatsın

Kaçarak uzaklaşın bence.

2013ten beri evliyim demiyor, hesap 2013de açılmis, biz evlenmeden bir ay öncesine kadar kullanmış, diyor.
Foto olayı ne ya? Nasıl bir fotoydu ki,biri beni aydınlatsın
Ay Milana22 söyledi. Çoğumuz öyle anlamışız

Normal erkek fotosu ama iki erkek yazışmaları var. Şey diyor yazışmada "ben artık seni ..... çünkü sen nişanlısın

Siz de iyice sıktınız ha. Amma leş insanlar var yahu. Konu fake se de iğrençsiniz gerçekse de. Bu ne ya! Kardeşinin şeyine dokunmuşmuş ama kardeşi söylememişmiş. Ne leş ne rezil muhabbetler bunlar; kadın bul yat borcunu öde, ben yapsam kabul eder misin bla bla bla. Lütfen ayrılmayın boşanmayın. Başka kadınlar erkekler yanmasın bari sizlerin yüzünden. Anneniz bile şüphelenmiş ama bile bile evlenmişsiniz. Kocanız da olsa bir insanın özel hayatını deşifre etmeyin.

Ya oturun kitap okuyun, müzik dinleyin kurslara gidin de kendinizi eğitin biraz bu ne cahillik. Evlilik aile müessesesini ne hale getirmişsiniz sizin hiç saygınız yok mu bu kavramlara?

Öyle hemen bulunuyor mu 30 bin verecek insan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…