- 14 Aralık 2021
- 3.528
- 14.387
- 138
- Konu Sahibi Zelisungel
Mune bugün işler yoğun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu konuyu 24 Şubat 2021' de açmışsın.Arkadaşlar 7 aylık bi ilişkim vat bu insanla aynı evde yaşıyo ve bi yuvam olsun istiyordum bu insan 25yaşında ben 26 o hiç evlenmedi ben bi kere evlendim daha önce bir çok kadınla birçok kötü ortamda bulunmuş gaylerle bile ilişki yaşamış bi insan bugün bi drneme yaptım bunun çok borcu var ve dedimki zengin bi kadın bulup onun parasını al dedim sırf borcun için dedim 30 milyar borcu var ve cinsel ilişki sadece bir kere dedim kızlar ikiletmedi bile keh küm edip kabul etti biraz daha ilerledim sırf benim onun gözündeki değeri görmem için dedim ki ben sana izin verdim sen vericekmisin senle aynı şartlarda dedim biraz kehküm edip kabul etti ben bu insanın her şeyine katlandım benim parmağımı bile kırdı ve beni baika erkeklerle paylaşmayı göze aldı yarın annemin evine gidicem bu insan neden böyle bişeyi kabul etti beni hiç mi sevmedi noldu ben şuan idrak edemiyorum allah rızası için yol gösterin
Arkadaşlar içim içimi yiyor lütfen bişiler söyleyin eşimiin 2013 yılından beri biz evlenmeden bir ay öncesine kadar kullandığı g.y fake bir hesaba girdim allah çıkardı önüme hatta evlenme hazırlığında iken girmiş bi kaç erkekle buluşmuş biri hatta demiş ben artık seni s.... Cem sen nişanlısın bu huyundan vazgeç demiş (ozmanlar başka biri ile nişanlı) mahvoldum hala ağlıyorum eşimin bi kaç kadınsı hareketi vardı hatta annemde farketti ben kibarlığından sanmıştım ilişkide benden a.nal se.ks istiyor totosna vurmamı istiyor galerisinde başka erkeklerin iç çamaşırlı resimlerini görmüştüm daha önce slip araştırmış almış biz evlenme arefesinde kardeşimle alkol almışlardı kardeşimin c.nsel organına dokunmuş kardesim yeni söyledi eşim dışardan bakınca erkek gibi ilişkide sıkıntı yok ama neden böyle anlamıyorm eşimin totosuda büyük inanırmısınız benden büyük oyüzden mi döşünde ki kılları alıyor kaşlarını aldırıyor biz nişanıyken gümüş bileklik kolye takıyordu soruyorum hüngür hüngür ağlıyorum karşısında söylemiyor bak buluşmuş sun diyorum yapmadım diyor benlede apar topar evlendi bi hafta sonra evlilik teklifi etti neden neden kafam çok karışık iyice soğudum tiksindim ne yapıcam akıl verin
2013 den beri evliyim dememiş, yazım dili o kadar berbat ki , eşinin 2013 senesinden yazışmalarını bulmuş, yeni evliymisBu konusunda 7 aylık ilişkisi olduğunu söylemiş şimdi de 2013den beri evliyim diyor. Kib
Farklı konulardan bahsediyorlar . İki farklı konusu var2013 den beri evliyim dememiş, yazım dili o kadar berbat ki , eşinin 2013 senesinden yazışmalarını bulmuş, yeni evliymis
Aynı şekil ve hemen hemen aynı başlıkla 2021 de de konu açmış.2013 den beri evliyim dememiş, yazım dili o kadar berbat ki , eşinin 2013 senesinden yazışmalarını bulmuş, yeni evliymis
Gay paratoneri mübarek asjdjdjBütün gayleri siz mi çekiyorsunuz. 2013 ki 2015deki
Biliyorum , 2013 den beri evliyim demiyor her iki konuda daFarklı konulardan bahsediyorlar . İki farklı konusu var
Berbat bir yazım ve yanlış okuyan ben2013 den beri evliyim dememiş, yazım dili o kadar berbat ki , eşinin 2013 senesinden yazışmalarını bulmuş, yeni evliymis
O konuda gaylik yok , adam konu sahibine para karşılığı başkasıyla beraber ol demisAynı şekil ve hemen hemen aynı başlıkla 2021 de de konu açmış.
Orada da gaylikle ilgili bişey varO konuda gaylik yok , adam konu sahibine para karşılığı başkasıyla beraber ol demis
Seni ben o Evereste uçuramam, başkası uçursun demiş işteO konuda gaylik yok , adam konu sahibine para karşılığı başkasıyla beraber ol demis
Biliyorum , 2013 den beri evliyim demiyor her
4 satırda gaylerle bile birlikte olmuş demiyor mu . 7 aylık birlikte yaşadığı ilişkisinde ben mi yanlış okuyorumO konuda gaylik yok , adam konu sahibine para karşılığı başkasıyla beraber ol demis
Bence karı koca swinger ya da eskort olabilirler. Çok acayip şeyler dönüyor gibime geldi.Gerçekse bile sanki yeni görmüş gibi şaşırması da ayrı salaklık yani :asfklajfad
Zaten gaylerle ilişki yaşıyormuş ve biliyormuş.
Ayrıca sevgilisine başka zengin bir kadınla yat 30 bin tl al borcunu öde hatta ben de yatabilirim başkasıyla demiş yani neyine şaşırmış anlamadım asnfhfgahfbf