Çok kötüyüm çok

sahra82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
68
0
86
Trabzon
bugun sözleniyorum ama mutlu degilim.çunku erkek arkadasım bugun bie gelicegini unutmus..bende çok üzüldüm..ben heyecandan ölüyorum o unutuyo varmı böyle bişey..birde işin kötüsü ben üzüldüm diye bana tafra yaptı..agladım bende..sonra kusura bakma özür dilerim hayvanın tekiyim den cok gergindim dedi..ama benım hevesim gitti yaa..ne yapıcam hiç bilmiyorum

evet işten geliyodu kaç gundur sürekli uçuyo bu yüzden yorgun.tamam onu da anlıyorum ama ben öyle söyleyince üzüldüm çok..bana dediki bugun cuma degil mi dedi..bende cumartesi dedim ve sustum..cok üzüldüm cook..sonra ben üzülüyorum diye bana trip yaptı..sanki benım üzülmeye kızamaya hakkım yokmus gibi..sonra özür diledi ama iş işten gectii

eee gelmedı mı soze sonuc olarak olmadı mı?uzunca bı sure de olmasın mumkunse aklı basına gelsın bu ne yaaa...pes artık böylesını de hıc duymadıydımlmaz:

üzülme arkadaşım elbet onunda kafası karışıktır;yorgunluktu;stresti;panikti derken... hevesin falanda gitmesin ! İleride buna hoş bir anı olarak bakacaksınızdır eminimhihoyyytŞimdi hazırlık zamanı;hadi bakalım pc başında da fazla vakit kaybetme gelin hanım kaydirigubbakcemile2 gün senin günün!Hayırlısı olsun alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ailesi biliyo iş çıkışı direk benı almaya gelicekti..işlerinin yogunlugundan yüzükleri bile bugun aldık..bana gelirken telefonla konusuyorduk yüzükleri alalım sonra bize gideriz dedi..bende nasıl yanı siz gelmiyicekmisiniz dedim..oda bugun cuma zannediyorum bugun cumartesi dimi dedi.bende cok üzüldüm sustum oda bana kızdı

bu memlekette erkek olmak vardı Allahın gücüne gitmesin de :umursamaz:

yok gelicekler tabıkı ama öyle demesine ben çok üzüldüm..üzülmekte haklı deyilmiyim

ya ben birşey anladıysam zimbabweli olayımda. geliceklerse demekki aile unutmamış..
kafam karıştı. arkadaşım şunu adam akıllı anlatsana.
böyle bölük pörçük,anlatma...
..... olan yerleri biz mi dolduralım...

ayyyy canım yaaaa ne mutlu ettin benıı gercekten...yüzüm güldü yazınlaa resmen :):)allah ne muradın varsa versin olurmu........ çoook rahatladım....iyi ki cevap yazdınn....

şaka yapmıştır sana....

erkek arkadasım pilot..ve kaç haftadır sürekli ucuyo..bu sabhta erkenden ucusa gitti haliyle..ucus sonrası benı aradı hadi yüzükleri alalım sonra bize gideriz dedi..bende nasıl yani siz gelmiyormusunuz dedim..oda nasıl yani dedi..bende bugun cumartesi gelmiyicekmisiniz dedim..unutmasına bozuldum ben..nasıl unutabilir..bunu söyleyincede oda bana kızdı..

ayyyy canım yaaaa ne mutlu ettin benıı gercekten...yüzüm güldü yazınlaa resmen :):)allah ne muradın varsa versin olurmu........ çoook rahatladım....iyi ki cevap yazdınn....

ama gerçek bu canım!benide nikah günü kuaförde unutmuşlardı hihoyyyt o yüzden bu panikler çok normal;sıkma canını;akşamada bu konuya takılmaa.s.Allah mesut etsin canım.Şimdi netten çıkıyorum;gelince güzel haberlerini okurum inşallah:teytey:

ama nedense hala içim buruk hani gelmeseler o kadar rahat olucam gibi..cok kırıldım ben yaaa.barı bagırmasaydı bana..

hala gelmediler mi, söz kaçta kesilecek sahur vakti mi?
sen niye hala burdasın kalkıp niye hazırlanmıyorsun?

ayy bakalım daha neler görücez..

vallahi gelmediler daha inan sogudum inan syle o kadar cok uzaklaşamak istiyorum ki..lanet olsun ona da onu gördügüm güne de lanet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…