bugun sözleniyorum ama mutlu degilim.çunku erkek arkadasım bugun bie gelicegini unutmus..bende çok üzüldüm..ben heyecandan ölüyorum o unutuyo varmı böyle bişey..birde işin kötüsü ben üzüldüm diye bana tafra yaptı..agladım bende..sonra kusura bakma özür dilerim hayvanın tekiyim den cok gergindim dedi..ama benım hevesim gitti yaa..ne yapıcam hiç bilmiyorum
yok gelicekler tabıkı ama öyle demesine ben çok üzüldüm..üzülmekte haklı deyilmiyim
üzülme arkadaşım elbet onunda kafası karışıktır;yorgunluktu;stresti;panikti derken... hevesin falanda gitmesin ! İleride buna hoş bir anı olarak bakacaksınızdır eminimhihoyyytŞimdi hazırlık zamanı;hadi bakalım pc başında da fazla vakit kaybetme gelin hanım kaydirigubbakcemile2 gün senin günün!Hayırlısı olsun alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ailesi biliyo iş çıkışı direk benı almaya gelicekti..işlerinin yogunlugundan yüzükleri bile bugun aldık..bana gelirken telefonla konusuyorduk yüzükleri alalım sonra bize gideriz dedi..bende nasıl yanı siz gelmiyicekmisiniz dedim..oda bugun cuma zannediyorum bugun cumartesi dimi dedi.bende cok üzüldüm sustum oda bana kızdı
ayyyy canım yaaaa ne mutlu ettin benıı gercekten...yüzüm güldü yazınlaa resmen :):)allah ne muradın varsa versin olurmu........ çoook rahatladım....iyi ki cevap yazdınn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?