canım yaa yazdıklarını okudum da yaşadıklarımız benziyor biraz,benim de iki buçuk yıllık ilişkim bitti 3 ay önce,biz de evlenmek üzereydik aileler tanıştı filan onun ailesi istemedi beni aileler uyuşamaz dediler sonuçta ayrıldık,hala seviyorum ama o da seviyor bunu da biliyorum ama ne çare ailesini karşısına alamadı,ilk zamanlar daha iyiydim kızgındım çünkü haketmemiş beni diyordum ama şu anda çok üzgünüm keşke bir mucize olsa da kavuşsak diyorum ama mümkün değil artık yaktım gemileri...
senin durumun daha farklı ama benimkinden daha kolay çünkü arada saygısızlık var küfürden bahsetmişsin bu çok kötü daha evlanmaden bunu yapan adam evlenseydiniz çok rahat döverdi de seni,bence sen unutursun ki unutmalısın da,ama se sen ol unutmak istiyorsan tamamen çıkar onu hayatından bir resmine bile bakma,onu hatırlatan herşeyi çıkar hayatından arkadaşlarınla gez toz okulunu bitir,senin unutmak için daha geçerli nedenlerin var:teselli:
senin durumun daha farklı ama benimkinden daha kolay çünkü arada saygısızlık var küfürden bahsetmişsin bu çok kötü daha evlanmaden bunu yapan adam evlenseydiniz çok rahat döverdi de seni,bence sen unutursun ki unutmalısın da,ama se sen ol unutmak istiyorsan tamamen çıkar onu hayatından bir resmine bile bakma,onu hatırlatan herşeyi çıkar hayatından arkadaşlarınla gez toz okulunu bitir,senin unutmak için daha geçerli nedenlerin var:teselli: