Cok kotuyum cok...

canım yaa yazdıklarını okudum da yaşadıklarımız benziyor biraz,benim de iki buçuk yıllık ilişkim bitti 3 ay önce,biz de evlenmek üzereydik aileler tanıştı filan onun ailesi istemedi beni aileler uyuşamaz dediler sonuçta ayrıldık,hala seviyorum ama o da seviyor bunu da biliyorum ama ne çare ailesini karşısına alamadı,ilk zamanlar daha iyiydim kızgındım çünkü haketmemiş beni diyordum ama şu anda çok üzgünüm keşke bir mucize olsa da kavuşsak diyorum ama mümkün değil artık yaktım gemileri...
senin durumun daha farklı ama benimkinden daha kolay çünkü arada saygısızlık var küfürden bahsetmişsin bu çok kötü daha evlanmaden bunu yapan adam evlenseydiniz çok rahat döverdi de seni,bence sen unutursun ki unutmalısın da,ama se sen ol unutmak istiyorsan tamamen çıkar onu hayatından bir resmine bile bakma,onu hatırlatan herşeyi çıkar hayatından arkadaşlarınla gez toz okulunu bitir,senin unutmak için daha geçerli nedenlerin var:teselli:

Aslında yazılanları okudukça ne kadar ortak şeyler yaşanıyor bunu daha ii anladım..Benim sözlümde beni annesi uğruna terketti hemde bu yaz evlenicektik..Üstüne üstlük karşıma çıkma cesareti bile gösteremedi telefonda bildirdi ayrılık kararını...Annesi şimdi bana sözde taktığı takıların peşine düştü...Seviyesiz kadın ben kahroluyorum burda bütün hayallerim yıkılmış o yüzük v.s gibi şeylerin derdinde....ama en büyük kabahatli benim sözlüm olucak kişi............onu hem çok seviyorum hemde nefret ediyorum bunları bana neden yaptı hala aklım ermiyor..........Ne yapacağımı da bilemiyorummm..bi çıkmazdayım..belki daha 1 hafta oldu die acım çok taze Zaman zaman belki ilaç olucak ama bu süreçte çok üzülüceğim bu da bi gerçek..............:gitme:

senin sevdiğin kişi "sana küfür eden,milletin içinde aşağılayan "biri değildi bence

kavga anında söylenen sözler insanın gerçek düşüncelerini açığa çıkarırmış

seninki gerçek yüzünü göstermiş..

uzun vadede düşün olayları... küfür duymayacaksın artık..:lepi:

böyle saygısız birini çekmeyeceksin artık :lepi:

aynen ,sinirle oldu da ,özellikle demedim de geçicek onları,alıştığı birşey ki refleks olarak direkt küfür çıkabiliyor.Sen onun kız arkadaşısın,seninle herkesle konuşabildiği gibi konuşabilecekse sokakta ki insandan ne farkın kaldı.Evlenince de yiyeceksin yine o küfürleri.Şimdiden çekinmesi yok.Herkesin içinde aşağılamak ne demek,annen baban senin üstüne titresin sen milletten küfürler ye.Aileni düşün canım,annen elin oğlu seni aşağılasın hakaret etsin diye doğurmadı.Kendine saygın olsun

Aslında yazılanları okudukça ne kadar ortak şeyler yaşanıyor bunu daha ii anladım..Benim sözlümde beni annesi uğruna terketti hemde bu yaz evlenicektik..Üstüne üstlük karşıma çıkma cesareti bile gösteremedi telefonda bildirdi ayrılık kararını...Annesi şimdi bana sözde taktığı takıların peşine düştü...Seviyesiz kadın ben kahroluyorum burda bütün hayallerim yıkılmış o yüzük v.s gibi şeylerin derdinde....ama en büyük kabahatli benim sözlüm olucak kişi............onu hem çok seviyorum hemde nefret ediyorum bunları bana neden yaptı hala aklım ermiyor..........Ne yapacağımı da bilemiyorummm..bi çıkmazdayım..belki daha 1 hafta oldu die acım çok taze Zaman zaman belki ilaç olucak ama bu süreçte çok üzülüceğim bu da bi gerçek..............:gitme:

Allah ıslah etsin bunları ne diyelim sevenlerin arasına girmek ne kadar büyük bir günah çünkü gerçekten çok acı çektiriyo insana,ancak yaşayan bilir.senin sözlün de yakında başını taşlara vurur merak etme Allah o annesinie de hasap sorar mutlaka Allah sana da güç ve sabır versin arkadaşım işimiz çok zor:1no2::1no2:

insan acıyı yaşarken bi tek kendine oluyor sanıyor ama
hepimizin acısı aynı bakın
bende nişanlımdan ayrıldım 3 hafta oluyor.ailesi sebep oldu bizimde.
canım çok yandı halada yanıyor.banada geçmicek gibi geliyor.
bazen iyi gibi oluyorum sonra bir bakmışım aynı karabasanın içindeyim
diom rüya olsun çektiğim acı.uyanayım artık.
arkadaşım sormuşsunya dr gideyim mi die içini rahatlıcaksa git
ben gittim.bi fayda görmedim.
bu dönemde gördüğüm tek fayda dualar.rabbime sığındım
insanoğlu böle zamanlarda kendine acı çetirmeyi sevio.hep güzel şeyleri hatırlıom bende
sık sık özlüom.sorunun içindeyken çekemiom diosun ama sora kendini yüksek biyerden bırakılmış gibi hissediyorsun.
onca hayal ..pufff.....
zorrrrrrr
çok zorrrr
herkes geçicek diyor.
bende bekliorum.şu zaman denen tesirli ilacın fayda etmesini

Allah ıslah etsin bunları ne diyelim sevenlerin arasına girmek ne kadar büyük bir günah çünkü gerçekten çok acı çektiriyo insana,ancak yaşayan bilir.senin sözlün de yakında başını taşlara vurur merak etme Allah o annesinie de hasap sorar mutlaka Allah sana da güç ve sabır versin arkadaşım işimiz çok zor:1no2::1no2:

saol arkadaşım amin inşallah allah ona hesap sorar seninde dediğin gibi..sorsan bide oğlunu çok seviyor ben kaynana değilim sana anneyim diyordu..Yalancı şey..ailemi sık sık arııyor takıları istiyor... offffff offffffff gerçekten işimiz allah yardımcımız olsun....Ben sözlümden çok daha yürekliyim onda yürek denen şey yok..başını vurur umarım taşlara acısından benim gibi kahrolur oda....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: allahhhımmm inş...

canlarim benim ne kadar uzuldum hepiniz icin GRANADA , BEYAZ YAGMUR, psiqo..
hepimiz ayniyiz yaa :( neden bu erkekler boyle.. sizler nisanlinizdan ayrilmissiniz birde .. cok uzuluyorum yaa.. annem bi bilse olanlari bana o kadar kizarki:( maddi manevi her konuda asiri rahatim dediginiz gibi ustume titrerler ama bu cocuk bana bunlari yapabiliyor.. bana kizicaksiniz biliyorum ama barismadim ama konusuyoruz telefonda.. ne desemde bitirsemki? akil verinnnnn:/ dayanamiyorum beni vazgeciriyor laflarim yetersiz kaliyor.. offf offf.. kizlar ya sizler icinde cok uzuldm ozellikle beyaz yagmur canim bosver kurtulmussun boyle insanlardan en azindan.. allah yardim etsin hepimize

hepimiz ayniyiz yaa :( neden bu erkekler boyle.. sizler nisanlinizdan ayrilmissiniz birde .. cok uzuluyorum yaa.. annem bi bilse olanlari bana o kadar kizarki:( maddi manevi her konuda asiri rahatim dediginiz gibi ustume titrerler ama bu cocuk bana bunlari yapabiliyor.. bana kizicaksiniz biliyorum ama barismadim ama konusuyoruz telefonda.. ne desemde bitirsemki? akil verinnnnn:/ dayanamiyorum beni vazgeciriyor laflarim yetersiz kaliyor.. offf offf.. kizlar ya sizler icinde cok uzuldm ozellikle beyaz yagmur canim bosver kurtulmussun boyle insanlardan en azindan.. allah yardim etsin hepimize

amin çok iyi düşünmen lazım canım...çok iyi...çünkü söz konusu sensin..yani ben şu an berbat durumdayım kendimi ortadada kalakalmış hissediyorum..Yaşanılan herşey yalanmış demekki..beni hiç sevmemiş...annesi uğruna vazgeçti benden...Allah acısını verdiği gibi sabrınıda vericek ben eminim...şimdilik alışmaya çalışıyorum..Kurtuldum belki dediğin gibi ama onu çok sevdiğim için hala çok ama çok üzgünüm..sonra benim sözlümle en ufak bi problemim yoktu karşı çiçekler şiirler hediyeler guzel sözler hepsini yapıyordu her defasında beni ne kadar çok sevdiğini söylüyordu..ama gel görki annesi dedi ve bitti...yani ne düşüneyim ne hissedeyim bilmiyorum.........çıkmazdayımmmm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım yaa anladığım kadarıyla unutamayacağından korkuyosun ve çok seviyosun,bence bi müddet düşün iyice yokla kendini seni mutlu edebileceğine inanıyosan bir daha düşün çünkü bir insana bağlanmak sevmek zor.eğer yaşadığının gerçek sevgi olduğuna inanıyosan biraz daha düşün bence ama küfür etmiş olması gerçekten çok kötü sana saygı duymuyo demek bi yerde,bu ilerde daha büyük sorunlara yol açabilir,eğer sen bunun ilerde çok da büyük sorunlar doğurmayacağına inanıyosan bence biraz daha temkinli davran derim,tabii bunun kararını verecek olan sensin işin artılarını eksilerini koy teraziye hangisi ağır basacak bunu ancak sen ölçebilirsin,Rabb'im hakkında hayırlısına yönlendirsin nasıl mutlu olacaksan o kararı verdirsin inşallah:teselli::teselli:

amin çok iyi düşünmen lazım canım...çok iyi...çünkü söz konusu sensin..yani ben şu an berbat durumdayım kendimi ortadada kalakalmış hissediyorum..Yaşanılan herşey yalanmış demekki..beni hiç sevmemiş...annesi uğruna vazgeçti benden...Allah acısını verdiği gibi sabrınıda vericek ben eminim...şimdilik alışmaya çalışıyorum..Kurtuldum belki dediğin gibi ama onu çok sevdiğim için hala çok ama çok üzgünüm..sonra benim sözlümle en ufak bi problemim yoktu karşı çiçekler şiirler hediyeler guzel sözler hepsini yapıyordu her defasında beni ne kadar çok sevdiğini söylüyordu..ama gel görki annesi dedi ve bitti...yani ne düşüneyim ne hissedeyim bilmiyorum.........çıkmazdayımmmm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ah canim yaa... o kdr aci birseyki o kadar emek veriyorsun ve sonunda herseyin yalan oldugunu goruyorsun ben onceki iliskimde yasadim bunu ama cok uzulmemistm onemsememistm suan cok kotuyum napsam bilemiyorum bir yanda cok seviyorum ama aramizda daglar kadar fark var ozellikle ailelerimiz cok farkli. yani nasil anlayatim canim onlar dogu kulturuyle yetismisler benim ailemde rahattir o sekilde buyudum bazen benden istediklerine cok sinirleniyorum babam karismaz sana noluyor diyorum.. etrafimda o kadar cok kisi varki kimseyi gozum gormuyor insanlar anlamiyor nasil bu hale dustun ceren die..bazen diyorum buyu falanmi var bende acaba:) bilmiyorm hayatim ben psikologa gidicem karar verdim ne biliyim belki ilac falan verir kafam rahatlar herseyi cok takiyorum cok uzuluyorum.. sende uzulme canim bence allah sana dogru olani gostermis basinda belkide evlenince cok daha kotu olucakti bilemezsinki , simdiden annesinin lafindan cikmayan adamdan hayir gelmez.. esas benimkinin ailesi beni kesin istemiyordur tanismadik gerci ama onlar kapali istiyorlar bildigim kadariyla aramizda daglar kadar fark var kesin bunlarda sorun olucak ne biliyim belki kucuk seyler ama ben mesela gelinligimi straplez istiyorum yada her yil esimle tatile gitmek isterim cunku alistigim seyler bunlar onlara fazla gelicek ya kendimi kisitlicam yada noktayi koyucam off..

canım yaa anladığım kadarıyla unutamayacağından korkuyosun ve çok seviyosun,bence bi müddet düşün iyice yokla kendini seni mutlu edebileceğine inanıyosan bir daha düşün çünkü bir insana bağlanmak sevmek zor.eğer yaşadığının gerçek sevgi olduğuna inanıyosan biraz daha düşün bence ama küfür etmiş olması gerçekten çok kötü sana saygı duymuyo demek bi yerde,bu ilerde daha büyük sorunlara yol açabilir,eğer sen bunun ilerde çok da büyük sorunlar doğurmayacağına inanıyosan bence biraz daha temkinli davran derim,tabii bunun kararını verecek olan sensin işin artılarını eksilerini koy teraziye hangisi ağır basacak bunu ancak sen ölçebilirsin,Rabb'im hakkında hayırlısına yönlendirsin nasıl mutlu olacaksan o kararı verdirsin inşallah:teselli::teselli:

canim cok sagol dua edin benim icin hayirlisi neyse o olsun kaderin onunce gecilmez sonucta..

Seni cok ii anliyorum canim, ayni dert bendede vardi bundan birkac ay evvel. Bizimde iliski kültür farkindan dolayi bitti, ve bana kavga esnasinda cok kabalastigi yüzünden. Bende senin gibi olmustum, adeta hayattan soguyor insan, sonucta en cok güvendiginden öyle laflar isittikten sonra, KIME GÜVENIRIM BEN sorusu olusuyor. Ve bende senin gibi cikmazlardaydim inan, ama tatlim inan bana zamanla gecio. GERCEKTEN gecio, biraz zaman ver kendine, hemen elbetteki olacak is degil. madem dönmek barismak istemiyorsun....

ceren anlıyorum senı ama takma bende boyleydım sımdı gerıde kaldı sevgılısınden ayrılanlar klubu topıgıne bugun grıdım yenıden bosyere uzulmusum yazdım onlarada sohbet et kendını yen asacaksın

Back
X