- 28 Ekim 2013
- 1.082
- 173
- 93
- Konu Sahibi suheylaylmz
-
seni çok iyi anlıyorum
ben de geçen sene niaşnlım olacak adamın iğrenç ötesi .....lar seyrettiğini
internet geçmişinden keşfettiğimde
başımdn aşağı kaynar sular dökülmüştü
elim ayağım titremişti
zaten başka sorunlar da vardı
..... da üstüne gelince kavga çıktı
ama sen hamile halinle boşanmayı düşünme bence
eşini ikna yoluna git
Yer miyim hiç yer miyim her gün kontrol ediyorum önceden kalmış diyo dün yoktu yalancı deyince itiraf gecikmedi
Özel bir soru olacak ama hamileliğim riskli demişsiniz, eşinizle birlikte olabiliyor musunuz? Kendini rahatlatmak için yapmış olabilir mi? Erkek bedeni bizden farklıdır, boşalma onlar için fizyolojik bir ihtiyaçtır. Böyle düşünün. Hemen kötüyü düşünüp, boşanmayı aklınıza getirip karnınızdaki bebeyi de üzmeyin lütfen.
Demek itiraf etti...
Sebebi neymiş kart horozun?
Benimki etmemişti, hala daha virüs diyip duruyor....
Konu da açmıştım, bakabilir inceleyebilirsin...
Bu kadar dert edecek, büyütecek bişey yok yahu. Sadece erkekler değil bir çok insan izliyor. Eşiyle, sevgilisiyle izleyenler bile var. Hem sorunlu bir hamilelikmiş, ilişki yoksa adam naapsın? Bir şekilde kendini tatmin edecek tabi ki.
Az önce cingar çıkarttım ohh canıma değsin bağırdım çağırdım tehdit ettim önce inkar etti ama sonra itiraf etti ben ağlayıp kızınca da elime ayağıma yapıştı gözüm üstünde hele bida yakalayım bu sefer gözünün yaşına bakmıycam çünkü doğmamış kızımıza yemin etti hayır etme ona yemin dedim ama yok dedi bida asla yapmıycam görücez bakalım
alakasız olacak ama samara morgan şey değil miydi ya korku filmi vardı kaç kere izledim aklıma gelmedi filmin ismi yaaaa söylese bi bugün uyuyamam kafama takılırsa.....b 12 eksik sanırım.....
Insallah olmaz verdigi sozde durabilir. Peki ya siz bundan sonra hep bi suphe icinde olucaksiniz bosanmayi gerektiren bir sebep mi bilemiyorm ama son derece cirkin buyuk saygisizlik. Ama son zamanlar da bu konu cok gundem de cogu kadin sikayetci ve hemen hemen her yorumda "erkeklerin cogu yapiyor" uzucu bir durum
Hamileymişim de onun da ihtiyaçları varmışta bende benden utanmıyosan karnımda ki küçücük kızın dan utan dedim
Alakasız ama yine profil fotonu görmüşken yazmak istedim bu böcek çok tatlı bakıyorsanki 'ne var lan ' der gibi
samaramorgan halka filimindeki kuyudan çıkan kız
yaa yok benim hiç de hoşuma gitmedi bu durumbunda utanacak neyi var ki canım sizi aldatıyor gibi mi düşündünüz? derviş değil ya adam bir şekilde deşarj olacak, erkeklerin yapıları kadınlardan farklı, siz hamilesiniz belki riskli olur diye böyle bir yola gitmiş bence çok görmeyin, ben sorun etmem onu da söyleyim.
Hamileymişim de onun da ihtiyaçları varmışta bende benden utanmıyosan karnımda ki küçücük kızın dan utan dedim
Her erkek izler canım bunu burda kk sayfasındaki kadınlar çok abartıyor gibime geliyor kusura bakmada canım yani :what:
İzliyorsa izlediği seydeki kadınla beraber olmuyor ya olur böyle şeyler bir banami abdest gelmiyor acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hay sen çok yaşa ya kaç kez izledim filmi isim gelmedi aklıma ne filmdi ama..izledikten sonra wc ye gidemez olmuştum:18::18::18::18::18:
demek kızın olacak
kıyamam ben ona
bence artık yapmaz
rahat ol
bunda utanacak neyi var ki canım sizi aldatıyor gibi mi düşündünüz? derviş değil ya adam bir şekilde deşarj olacak, erkeklerin yapıları kadınlardan farklı, siz hamilesiniz belki riskli olur diye böyle bir yola gitmiş bence çok görmeyin, ben sorun etmem onu da söyleyim.
Yaaaaa izlemesin ama(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?