çok kötüyüm çok :, (

Dur bakalım gözünü iyice korkuttum demin işe yarar umarım yaramazsa kendi bilir

Yer miyim hiç yer miyim her gün kontrol ediyorum önceden kalmış diyo dün yoktu yalancı deyince itiraf gecikmedi

Demek itiraf etti...
Sebebi neymiş kart horozun?
Benimki etmemişti, hala daha virüs diyip duruyor....
Konu da açmıştım, bakabilir inceleyebilirsin...

Riskli olduğu için yasak evet bende öyle düşünüyorum ama ben bunu nişanlıykende yakaladım bilgisayar da

Demek itiraf etti...
Sebebi neymiş kart horozun?
Benimki etmemişti, hala daha virüs diyip duruyor....
Konu da açmıştım, bakabilir inceleyebilirsin...

Hamileymişim de onun da ihtiyaçları varmışta bende benden utanmıyosan karnımda ki küçücük kızın dan utan dedim

O zaman delilleri yok etsin pisliğini ben görmeyim

Insallah olmaz verdigi sozde durabilir. Peki ya siz bundan sonra hep bi suphe icinde olucaksiniz bosanmayi gerektiren bir sebep mi bilemiyorm ama son derece cirkin buyuk saygisizlik. Ama son zamanlar da bu konu cok gundem de cogu kadin sikayetci ve hemen hemen her yorumda "erkeklerin cogu yapiyor" uzucu bir durum

Aynen ya insan kendini çok değersiz hissediyo değişik kötü bir duygu

Hamileymişim de onun da ihtiyaçları varmışta bende benden utanmıyosan karnımda ki küçücük kızın dan utan dedim

bunda utanacak neyi var ki canım sizi aldatıyor gibi mi düşündünüz? derviş değil ya adam bir şekilde deşarj olacak, erkeklerin yapıları kadınlardan farklı, siz hamilesiniz belki riskli olur diye böyle bir yola gitmiş bence çok görmeyin, ben sorun etmem onu da söyleyim.

Her erkek izler canım bunu burda kk sayfasındaki kadınlar çok abartıyor gibime geliyor kusura bakmada canım yani :what:
İzliyorsa izlediği seydeki kadınla beraber olmuyor ya olur böyle şeyler bir banami abdest gelmiyor acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
yaa yok benim hiç de hoşuma gitmedi bu durum (

Yaaaaa izlemesin ama (

Sorun etmez misiniz ? Yani yakalasaniz susar misiniz normal diyip ? Sonra da hic dusunmez misiniz su an baska bi kadina mi bakiyor acaba diye ?

Hamilesiniz ve size dokunamıyor büyük bi ihtimalle.E dokunamasıda normal sayılmaz.Kendi ihtiyaçlarını gidermek içinde ..... filmler izlemesinde bir sakınca görmüyorum ben.En azından başka bir kadınla gidip beraber olacağını bunu yapması daha normal değilmi ?

Hem bazı çiftler bile birlikte oturup izliyorlar artık.Normal karşılamak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…