- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
- Konu Sahibi suheylaylmz
-
hamileymişim de onun da ihtiyaçları varmışta bende benden utanmıyosan karnımda ki küçücük kızın dan utan dedim
ilk izlediğimde ben de o kadar korkmuştum
hatta beni korkutan tek film diyebilirim
bence de izlemesinler
bunu da ihtiyaç kılıfına bürümesinler
bu hem eşe saygısızlıktır
hem de sürekli yapıldığında psikolojik bir rahatsızlıktır
insanı gerçeklerden koparıp fantazi dünyasına çeker
uzmanlar bu görüşte
hatta beni korkutan tek film diyebilirim[/QUOT
Gece gece benim de aklima geldi kizin goruntusu gozumun onunden gitmiyo yorumu okuyunca uykum kacti :banghead:
Hamilesiniz ve size dokunamıyor büyük bi ihtimalle.E dokunamasıda normal sayılmaz.Kendi ihtiyaçlarını gidermek içinde ..... filmler izlemesinde bir sakınca görmüyorum ben.En azından başka bir kadınla gidip beraber olacağını bunu yapması daha normal değilmi ?
Hem bazı çiftler bile birlikte oturup izliyorlar artık.Normal karşılamak gerek.
Sadece meraktan soruyorum, göz zinası diye birşey duydunuz mu? Gayrimüslim arkadaşlar sorumu es geçsinler lütfen...
(((((( iğrenç geliyor bana özellikle de hamilelik psikolojisiyle
hatta beni korkutan tek film diyebilirim[/QUOT
Gece gece benim de aklima geldi kizin goruntusu gozumun onunden gitmiyo yorumu okuyunca uykum kacti :banghead:
Korkutmayın kızım beni akşam akşam odada yalnızım ebeveyn banyosundan çıkacak gibime geldi bi an samara
sadece meraktan soruyorum, göz zinası diye birşey duydunuz mu? Gayrimüslim arkadaşlar sorumu es geçsinler lütfen...
Bende böyle düşünüyorum karısı varken elin .... bakmış benim için zina
Ama lütfen sıkmayın canınızı.Kıyamam size.Bunu eşinizle konuşun ciddi ciddi.
Büyük bi ihtimalle cinselliği eşinizle kestiniz o yüzden onlara geçiş yaptı.Yine cinsel hayatınıza biraz özen gösterin.En azından tam performans gerektiren işlere değilde hoşlanacağı şeylere yönelik çalışın :) O da yetmediğinizide sakın düşünmeyin.
Konuştum daha da yaparsa bilmiyorum başka yöntemler arıycam
Sorun etmez misiniz ? Yani yakalasaniz susar misiniz normal diyip ? Sonra da hic dusunmez misiniz su an baska bi kadina mi bakiyor acaba diye ?
Bende böyle düşünüyorum karısı varken elin .... bakmış benim için zina
film izliyor demissiniz
aldatma nerde ?
ben de aynı fikirdeyim
nefis ..... diyorsa
kişiye düşen sabretmektir
Tam olarak aldatma değil ama benim kendimi yetersiz görmemi sağladı bu çok aşağılayıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?