- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.527
- 548
- 27
bugün tatil beyinsizler grubu da burda fink atiyorKızlar ne yapacağımı bilmiyorum.Bir de size danışayım dedim.3 yıllık evliyim.Eşimle görücü usulü evlenmiştik.İlişkimiz fena değildi.Ama eşim son zamanlarda tanga ve jartiyer giymeye başladı.Neden bunları giyiyorsun dediğimde,bunları giymek hoşuma gidiyor diyor.En güzel tangaları kendine, kalitesiz olanları bana alıyor.Bir kez gizlice onun tangasını giydim diye kavga ettik.Bana nasıl benim tangamı diyersin dedi .Bir de özellikle birlikte olacağımız gecelerde bunları giyiyor.Kafam çok karışık.Lütfen alay etmeyin.Başıma bunlar gelmiş bir de siz vurmayın.
Bu bana 1. bölüm gibi geldi, yarın devamı gelir gibi.bugün tatil beyinsizler grubu da burda fink atiyor
az ötede oynayın evladım
vallaaa yaa yarinda pazar gidecek yerleri yok zaarBu bana 1. bölüm gibi geldi, yarın devamı gelir gibi.
Ama olsun arada fakeler renk katıyor
Siz LGBT bireyisiniz ve sosyal deney yapıyorsunuz galiba,ülkedeki homofobiklerin yüzdesini mi tespit etmeye çalışıyorsunuz ? Ciddi soruyorum yanlış anlamayın.
Ya senin profil fotona bayildimSiteyi embesil erkeklerin basması kadar ilginc degıl kocanın kadın donu giymesi.
İleri de mi oynasan napsan ban yemeden evvel?
Bundan sonra fotomla mesaj verıcem, lincten kurtulmak ıcınYa senin profil fotona bayildim
Ay cok yasa
Akilli kadinsin vesselam. Her zaman soyluyorumBundan sonra fotomla mesaj verıcem, lincten kurtulmak ıcın
Kendisi bizim boşandıranlar kulübünün fahri başkanlarından biri de, bilirsiniz.Ya senin profil fotona bayildim
Ay cok yasa
Ooo boşan reisBundan sonra fotomla mesaj verıcem, lincten kurtulmak ıcın
Kullanıcı adını da Boşan olarak değiştirsene. Double olur; güzel olurBundan sonra fotomla mesaj verıcem, lincten kurtulmak ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?