Çok kötüyüm eşim kadın iç çamaşırları giyiyor

bugün tatil beyinsizler grubu da burda fink atiyor
az ötede oynayın evladım

eskıden bu tarz acılan konularda zeka da olurdu sımdıkı ergenlere bakıyorum içi bos

aslında bu cok cıddı bır psıkolojık rahatsızlık ve cıddı sapkınlık bılıncaltındakını buraya yazıyorsun sonucta kesınlıkle psıkolojık tedavı gormelısın

ne bıleyım aılenı dusunuyorum buyuttugu cocuk boyle olmus yanı cok uzucu aılen okusa keske taş dogursaymısım der yanı okadar kotu . aklını basına al genc, yazık etme , sana verılen emeklere yazık.

Siz LGBT bireyisiniz ve sosyal deney yapıyorsunuz galiba,ülkedeki homofobiklerin yüzdesini mi tespit etmeye çalışıyorsunuz ? Ciddi soruyorum yanlış anlamayın.

hahahahaaa çok güldüm allah affetsin :) bu erkekler ne meraklı kadınsal şeylere az ötede oynayın , bir özelimiz kalmadı :)

Siz LGBT bireyisiniz ve sosyal deney yapıyorsunuz galiba,ülkedeki homofobiklerin yüzdesini mi tespit etmeye çalışıyorsunuz ? Ciddi soruyorum yanlış anlamayın.

Adam LGBT birey değil ki anlatıma bakılırsa, sadece cd fantezisi olan bi heteroseksüel.
Crossdress fetişmiş yani.
Gerçi cd fetiş olanlarda biseks eğilim oluyor genellikle, ya da bdsm.

Ben de sebepsiz ciddileştim nedense bir anda.

Ondan gizli giy o eve geleceği saat onun tangasını çıkar katla yerine koy sonra kendi tanganı giy.

Böyle yaparsan anlamaz hem de aranızda kavga çıkmaz
Ağzınızın tadı bozulmasın

Dennis Rader vardi ünlü seri katil. O da kadın iç çamaşırları giyerdi. Jerry Brudos var o da keza hem seri katil hem de kadın iç çamaşırlarına ve ayakkabılarına ilgi duyup onları giyerdi. Eğer konu troll değilse gecmis olsun potansiyel bir seri katille aynı evde yaşıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…