tangayi bilmem de şunun verdiği rahatlık hiçbir şeyde yokEki Görüntüle 2575502
Her mesajına ayrı koptum, çok yaşa senona küçük bir süpriz yapıp bunu da giyebilirsin. hayatınıza renk gelir Eki Görüntüle 2575507
Site de gereken bilgiler mevcut canım oyüzden yöneticilerden bir kacan bir de kurtulan olmadıYok artik site uyenin annesini mi aramis gervekyen mi bununkini de arasinlar
Sen muhteşem bir detaysın ama konu maalesef heyecanlı yerlerinde şifreli kanala dönmüşDaha çok mesaj vardı ama hepsi silinmiş 3 sayfa kalmışBana saygı duymuyor mudur?
işte problem şu, ciddi düşünmeye başlıyordum artık. Ümidim yıkıldı ya, bu kızı istiyordum, baya da emek verdiğim için çabaladım. Öylesine bir ilişki değildi, ondan önce de ilişkilerim olmuştu ama bu kadar üstüne düşmemiştim. Evli gibiydik artık. Ya napayım ki :/ Her şey hazırdı, bu yıl...www.kadinlarkulubu.com
bak işte bu yoruma sonuna kadar katılıyorum. 2 kere beğenme hakkım olsa 2 kere beğenirdimBabaannemin giydiği donları burada ifşa etmen hiç hoş değil tamam mı? Bir daha yapma! Hahdhshs
Sevgili konu sahibi, ikinizinde sexy olmasına gerek yok, birinizin bu libido düşürücü donu giymesi şart. Sen bunu giyersen kocan tanga giymeyi bırakabilir.
Saçma sapan yorumlarını beğenenlere şaşırıyorumAğağağa bize "Boşandıranlar Kulübü" diyen çocukla aynı kişiymişBana saygı duymuyor mudur?
işte problem şu, ciddi düşünmeye başlıyordum artık. Ümidim yıkıldı ya, bu kızı istiyordum, baya da emek verdiğim için çabaladım. Öylesine bir ilişki değildi, ondan önce de ilişkilerim olmuştu ama bu kadar üstüne düşmemiştim. Evli gibiydik artık. Ya napayım ki :/ Her şey hazırdı, bu yıl...www.kadinlarkulubu.com Bloss Loreth @benneyanginlargordum
Yok o kdkds bu konuyla masumiyetimi kaybettimNekadar masumsun canım ya
Vay be, tek hücreli zibidiye bak sen. Ergen atağını burada hikaye uydurarak atlatmaya çalışıyor demek. Ama Kazenin aramasından sonra anne terliğini yemiştir kesin.Ağağağa bize "Boşandıranlar Kulübü" diyen çocukla aynı kişiymişBana saygı duymuyor mudur?
işte problem şu, ciddi düşünmeye başlıyordum artık. Ümidim yıkıldı ya, bu kızı istiyordum, baya da emek verdiğim için çabaladım. Öylesine bir ilişki değildi, ondan önce de ilişkilerim olmuştu ama bu kadar üstüne düşmemiştim. Evli gibiydik artık. Ya napayım ki :/ Her şey hazırdı, bu yıl...www.kadinlarkulubu.com Bloss Loreth @benneyanginlargordum
Sanıyorum ki daha cesaret edemez böyle şeylereVay be, tek hücreli zibidiye bak sen. Ergen atağını burada hikaye uydurarak atlatmaya çalışıyor demek. Ama Kazenin aramasından sonra anne terliğini yemiştir kesin.
Anlamadım?Saçma sapan yorumlarını beğenenlere şaşırıyorum
O erkek üyenin boşandıranlar kulübü konusundaki yorumlarını epey beğenen oldu. Oysa bildiğin saçmalıyordu.Anlamadım?
Ya evet haklısın.O erkek üyenin boşandıranlar kulübü konusundaki yorumlarını epey beğenen oldu. Oysa bildiğin saçmalıyordu.
Sana demez kimse sen hep güldürecek bir şeyler buluyorsun canımAnlamadım?
Ben de bize giydiriyorsunuz sandım bir an. Ay dedim noluyor gecenin bu vakti, polemiğe hiç hazır değilim.O erkek üyenin boşandıranlar kulübü konusundaki yorumlarını epey beğenen oldu. Oysa bildiğin saçmalıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?