Çok kötüyüm eşim kadın iç çamaşırları giyiyor

Ne var adam kaliteli tanga giysin yani ne var? O kadar çalışıyor, kazanıyor, basar parasını alır kendine istediği tangayı, giyme adamın tangalarını sen de. Çalış kendi tanganı al arkadaşım, alla alla. Adam istediği donu giyer, isterse efil efil gezer, size nedir yani, şey onun şeyi. Biraz saygı duyun, ayıptır izinsiz sizin sutyeninizi donunuzu giyse ne hissederdiniz? Adam ne güzel size saygı duymuş, kendine almış. Hatta yanında size de alıvermiş. Bir kaliteli tangayı çok mu görüyorsunuz eşinize?

Kendini kadın gibi hissediyor
Eğer ki sana ilişki esnasında senin erkek gibi davranmanı istiyorsa kanıt ortada

Sen muhteşem bir detaysın ama konu maalesef heyecanlı yerlerinde şifreli kanala dönmüş

bak işte bu yoruma sonuna kadar katılıyorum. 2 kere beğenme hakkım olsa 2 kere beğenirdim

Onun tangalarını kesin. Ben de olsam çok kızardım valla iyisini kendisine alsa

Saçma sapan yorumlarını beğenenlere şaşırıyorum

Vay be, tek hücreli zibidiye bak sen. Ergen atağını burada hikaye uydurarak atlatmaya çalışıyor demek. Ama Kazenin aramasından sonra anne terliğini yemiştir kesin.

Son durum ne özet geçermisiniz
Aynı kişi olduğunu nasıl anladınız?

O erkek üyenin boşandıranlar kulübü konusundaki yorumlarını epey beğenen oldu. Oysa bildiğin saçmalıyordu.
Ya evet haklısın.
Ama onu da ya onun gibi fakeler beğeniyordu ya da boşanmaya cesareti olmayanlar. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…