- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.392
- 548
- 29
Peki sizin ciddiye alıp kızmanızSen buradaki kadınları salak mi sanıyorsun söylesene? Bu konunun gerçek olmadığı o kadar belli ki..böyle insanlar yok değil elbette ama senin "kocamdan gizli gizli onunkileri giyiyorum"demen,:kendisine kaliteli tangalar aliyor bana kalitesiz"demen vs bunlarla inandırıcılığıni yitirdin..biraz daha zeki olmalısın bizi kandırmak için..
Anladın?
O kadar dalgaya asagilanmaya tatmin oluyorsa eger basarilar tabi hakkidir birakin olsunBence bu da bir tür sapıklık...Bilinçaltlarındaki fantezi dünyanızı buraya yazıp kadınların görüşleriyle,yorumlarıyla mı tatmin oluyorsunuz nedir anlamadım
Ya bi itiraf etse ben fake'im diye kizmami geri alırdım da nerdeeePeki sizin ciddiye alıp kızmanız
Aglıyormus bende inanıcam nerdeyse :))Ya bi itiraf etse ben fake'im diye kizmami geri alırdım da nerdeee
Illa kazen yada Mune gelecek onlar diyecek birşey.
O degil de nerdeyse inananagim artık o derece empati kurdum kendisiyle..))
Yaa o nerde o cok merak ettiimO fenaydı
Mune ablanın annesi hasta : (Ya bi itiraf etse ben fake'im diye kizmami geri alırdım da nerdeee
Illa kazen yada Mune gelecek onlar diyecek birşey.
O degil de nerdeyse inananagim artık o derece empati kurdum kendisiyle..))
Bende bulamadim cnm kazen baya bulmuş onu annesine kadar aramış çocuğunYaa o nerde o cok merak ettiim
Tüh beeBende bulamadim cnm kazen baya bulmuş onu annesine kadar aramış çocuğun
Konuyu bulamadım
Aaa ciddi misin bilmiyordum..off çok geçmiş olsunMune ablanın annesi hasta : (
Tüh bee
Yok artik site uyenin annesini mi aramis gervekyen mi bununkini de arasinlarBende bulamadim cnm kazen baya bulmuş onu annesine kadar aramış çocuğun
Konuyu bulamadım
Nekadar masumsun canım yaAnnene söyle bunu yani konu baştan aşağı saçma bence
Dur bulup geliyim
Babaannemin giydiği donları burada ifşa etmen hiç hoş değil tamam mı? Bir daha yapma! Hahdhshsona küçük bir süpriz yapıp bunu da giyebilirsin. hayatınıza renk gelir Eki Görüntüle 2575507
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?